PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=526137}

Czarny łabędź

Black Swan
2010
7,7 375 tys. ocen
7,7 10 1 375448
7,4 68 krytyków
Czarny łabędź
powrót do forum filmu Czarny łabędź

WCZORAJ U MNIE W SQL NA DYKTANDZIE NAPISAŁEM "ŁABOŃDŹ" I DOSTAŁEM 2 PUNKTY, WIENC TAK SIE PISZE A NIE "ŁABĘDŹ".
CO ZA KRETYNI HAHAHAHHA.
PS HODZE DO CZWARTEJ KLASY

CO DO FILMU TO NIE OGLONDAŁEM, ALE DAJE 1 BO TO HYBA FILM O BABACH Xd

ocenił(a) film na 8
Vaylander

Siema troll.

Vaylander

oho.

ocenił(a) film na 10
Vaylander

po pierwsze pisze się łabędź a po drugie nie ocenia sie jak się nie obejrzy bo to nie tylko film o "babach" tylko to film o życiu to thiller psychologiczny a nie komedia a i jeszcze jedno jak coś to miałeś 2 błędy

aniusiunia_gw

Jak ja to kocham. Oczywista prowokacja + nawet komentarz z hasłem 'troll", ale jakiś debil i tak odpowie wierząc, że pisałem serio. ^^

Vaylander

I po co ta prowokacja? zwykly troll z Ciebie poprostu.

Blocaillou

no shit captain obvious

Vaylander

hehe widze że ktoś tu ogląda Whose line ;)
Film obejrze w najbliższym czasie więc jeszcze nie oceniam.
aniusiunia moze nie zauważyła że się zgrywasz i dostrzegła błąd tylko w słowie łabędź, to było nieuprzejme z Twojej strony :P
ale nie przecze rozbawiłeś mnie tym.
Pozdrawiam i proszę, nie rób wiecej takich numerów, bo znajdą się głupawi naśladowcy :)

tomole4

Oj, takich numerów już są tysiące. :D
Nie jestem żadnym prekursorem, Jezusem trollowania. Jestem zwykłym naśladowcą, naśladowcy. :)
A Whose Line to genialny program, szkoda, że w Polsce tak mało osób o nim słyszało.

ocenił(a) film na 9
Vaylander

No dobra, wszystko fajnie, to była prowokacja, ale nie wiem jaki jest jej sens, jak się przyznałeś na drugi dzień. Było to rozciągnąć na parę tygodni, wtedy byłoby więcej zabawy, a tak? Szkoda gadać...

Lepkam

Zakładam, że 90% ludzi to nie kretyni jak aniusiunia_gw i spojrzą na pierwszy post w temacie,który wszystko wyjaśnia,

ocenił(a) film na 9
Vaylander

Przeczytałem cały wątek i jedynym kretynem jakiego tu widzę jesteś ty vaylander. Błazenada.

Vaylander

tak ludzie to kretyni bo poprawiaja kogos kto pisze z bledem i ocenia film na 1 bo film o babach?
Wolisz filmy o chłopcach hehe homusiu

mawej

Racja Billy Elliot + Brokeback Mountain :*:*:*:*

ocenił(a) film na 7
Vaylander

Naprawdę jarają Cię takie akcje? LOLxD