WCZORAJ U MNIE W SQL NA DYKTANDZIE NAPISAŁEM "ŁABOŃDŹ" I DOSTAŁEM 2 PUNKTY, WIENC TAK SIE PISZE A NIE "ŁABĘDŹ".
CO ZA KRETYNI HAHAHAHHA.
PS HODZE DO CZWARTEJ KLASY
CO DO FILMU TO NIE OGLONDAŁEM, ALE DAJE 1 BO TO HYBA FILM O BABACH Xd
po pierwsze pisze się łabędź a po drugie nie ocenia sie jak się nie obejrzy bo to nie tylko film o "babach" tylko to film o życiu to thiller psychologiczny a nie komedia a i jeszcze jedno jak coś to miałeś 2 błędy
Jak ja to kocham. Oczywista prowokacja + nawet komentarz z hasłem 'troll", ale jakiś debil i tak odpowie wierząc, że pisałem serio. ^^
hehe widze że ktoś tu ogląda Whose line ;)
Film obejrze w najbliższym czasie więc jeszcze nie oceniam.
aniusiunia moze nie zauważyła że się zgrywasz i dostrzegła błąd tylko w słowie łabędź, to było nieuprzejme z Twojej strony :P
ale nie przecze rozbawiłeś mnie tym.
Pozdrawiam i proszę, nie rób wiecej takich numerów, bo znajdą się głupawi naśladowcy :)
Oj, takich numerów już są tysiące. :D
Nie jestem żadnym prekursorem, Jezusem trollowania. Jestem zwykłym naśladowcą, naśladowcy. :)
A Whose Line to genialny program, szkoda, że w Polsce tak mało osób o nim słyszało.
No dobra, wszystko fajnie, to była prowokacja, ale nie wiem jaki jest jej sens, jak się przyznałeś na drugi dzień. Było to rozciągnąć na parę tygodni, wtedy byłoby więcej zabawy, a tak? Szkoda gadać...
Zakładam, że 90% ludzi to nie kretyni jak aniusiunia_gw i spojrzą na pierwszy post w temacie,który wszystko wyjaśnia,
Przeczytałem cały wątek i jedynym kretynem jakiego tu widzę jesteś ty vaylander. Błazenada.
tak ludzie to kretyni bo poprawiaja kogos kto pisze z bledem i ocenia film na 1 bo film o babach?
Wolisz filmy o chłopcach hehe homusiu