PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=526137}

Czarny łabędź

Black Swan
2010
7,7 375 tys. ocen
7,7 10 1 375431
7,4 68 krytyków
Czarny łabędź
powrót do forum filmu Czarny łabędź

Winona Ryder

ocenił(a) film na 9

Winona Ryder również zagra w tym filmie ;) Zajebiście, co? :P

ocenił(a) film na 8
Pawel_eS

ZAJEBIŚCIE to jest mało powiedziane....:)
Moja radość nie zna granic. SUPER:) Na pewno posypie się Oscar dla Winony:)

Bina_WS

sie nie zesikaj

...oscary rozdaje. he
sobie tez daj

ocenił(a) film na 8
dy_by

A Ty się naucz pisać, jeśli cokolwiek zamierzasz napisać... "zesikaj" he he he...:) Nie bądź takim ignorantem.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
Pawel_eS

ciężko wyrokować czy ktoś zasługuje na oscara jeżeli nie widziało się filmu czas pokaże czy Winona zdobędzie oscara , liczę na to bo to moja ulubiona aktorka

ocenił(a) film na 8
Vito90

Zgadzam się z Tobą. Bardzo liczyłam na Oscara dla Winony, bo naprawdę należy się jej...:D Jest wyśmienitą aktorką. Również moją ulubioną...:D W latach swojej świetności nie udało jej się go zdobyć. Zawsze była o krok. Gdy dowiedziałam się, że na ekrany kin wejdzie film BLACK SWAN od razu pomyślałam, że to ambitna rola z którą Winona śmiało może powalczyć o zdobycie trofeum w postaci OSCARA. I wreszcie po długich latach milczenia może znowu pokazać się na ekranie i wykazać się prawdziwym aktorstwem. Jednak... jednak... czytając coraz więcej materiałów na temat tego filmu dowiaduję się, że Winona niestety zagra tam jakby "w cieniu" dwóch głównych ról Natalie Portman (Nina) i Mily Kunis (Lilly). Mam nadzieję i trzymam kciuki, że pomimo ostrej konkurencji Winona wyjdzie z cienia i pokaże na co ją stać...:D

Jesteś jej fanem, a ja logując się na FW szukam jej fanów, dlatego zapraszam Cię do moich znajomych...:)
Pozdrawiam gorąco:)

ocenił(a) film na 10
Pawel_eS

portman i kunis to nie są aktorki zdolne zdominować tak wyrazistej postaci jak Winona więc luzik