PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=526137}

Czarny łabędź

Black Swan
2010
7,7 375 tys. ocen
7,7 10 1 375431
7,4 68 krytyków
Czarny łabędź
powrót do forum filmu Czarny łabędź

Czy w końcu Lili i Nina spały ze sobą? Bo dobrze wiemy ze Nina była chora psychicznie, wiec moze sobie tą scene wymysliła?

kiciamiciaxd

Ja zrozumialam, ze nie spały. Stlumiona osobowość Niny stała się jakby drugą osobą, i ta osoba przybrała twarz Lily. Przypomnij sobie scenę, w której Lilly mówi, że tę noc spędziła z Tomem.:)

ocenił(a) film na 10
Szarobure

A no racja, dzieki ;)

ocenił(a) film na 9
Szarobure

czyli scena w której Lili uprawia sex z Thoma też się jej przewidziała. Wtedy również widziała swoją twarzy w postaci Lili.

kiciamiciaxd

To było wyjaśnione. Z tego co zrozumiałam nie spały ze sobą. Według mnie Ninie urwał się film w klubie w momencie kiedy uciekła od tego chłopaka z którym się całowała. Wróciła do domu sama, pokłóciła się z matką i przyśniła jej się cała ta scena z Lily. Następnego dnia w teatrze przecież dziewczyny rozmawiają i jest to wyjaśnione.

ocenił(a) film na 10
asias95

Myslałam ze Lili udaje głupią i mówi ze Nina sobie to wymysliła, zeby Nina wyszła na walnietą.

ocenił(a) film na 9
kiciamiciaxd

Ja też tak myślę. Chciała odebrać jej przecież rolę, próbując m.in. wprowadzić ją w obłęd. Być może wiedziała, że ma chorobę psychiczną, ale w filmie nie wszystko zostało wyjaśnione.