PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=526137}

Czarny łabędź

Black Swan
2010
7,7 375 tys. ocen
7,7 10 1 375448
7,4 68 krytyków
Czarny łabędź
powrót do forum filmu Czarny łabędź

jaka rewelacja?

ocenił(a) film na 7

Mnie sie ten film nie podobał! Męczący! Owszem na początku zapowiadało się na fajną historię ale później stało się coś złego. Autor chyba nie mógł się zdecydować między dramatem i SF. Sorry.

ocenił(a) film na 10
sabina_m

Sabina, jak możesz! W filmie determinacja Niny została wspaniale ukazana, wszystkie sceny były spójne i idealnie obrazowały jej wahania oraz rozterki. Zasłużony Oscar dla Natalie. Film również powinien go zdobyć. Przy "Czarnym Łabędziu", "Jak zostać królem" jest zwyczajnie słabe.

ocenił(a) film na 7
dawcio930

mnie po prostu się ten film nie podobał ale nie neguje opinii innych ;) Obejrzałam, oceniłam - wyrobiłam opinie więc zdanie wyrazić teraz mogę...

ocenił(a) film na 5
dawcio930

Oscara mogłaby dostać w kategorii najlepsza mumia roku. Ocena filmu to 5/10 - zgadzam się.

użytkownik usunięty
Gordon Geko

Dokładnie, proszę Pana. Panią Herschlag, moim zdaniem, nawet ciężko nazwać aktorką. Pozdrawiam serdecznie.

użytkownik usunięty
sabina_m

Rzadko Filmwebowicze mają okazję natrafić na opinię Damy, której trafna i celna krytyka dorównuje jej niezwykłej urodzie. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) film na 1
sabina_m

Zdecydowanie.

ocenił(a) film na 8
sabina_m

Mnie film się podobał aczkolwiek obejrzałem raz i nie zamierzam do niego wracać. Dałbym punkcik wyżej ale odrzucił mnie trochę nadmiar zabiegów typowych dla horroru.