PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=526137}

Czarny łabędź

Black Swan
2010
7,7 375 tys. ocen
7,7 10 1 375431
7,4 68 krytyków
Czarny łabędź
powrót do forum filmu Czarny łabędź

nic

ocenił(a) film na 5

powiedziec nic specjalnego to malo.ten film jest niebywale irytuajcy w negatywnym slowa znaczeniu(bo bywaja takie ktore irytuja celowo). nie mam pojecia jak mozna bylo nominowac portman do oskara za ta role.lubie ta aktorke ale w tym filmie byla drewnem.przez caly film myslalam o tym jak bardzo naiwnie i plytko gra.powiedzenie ze taka miala byc ta postac nie jest dla mnie zadnym wytlumaczeniem.caly czas byla kims kto 'odgrywa role' niny, nie nina.film przewidywalny.nie wiem czym ta produkcja moze zachwycac oprocz piekna cial.

ocenił(a) film na 8
majalaula

"nie mam pojecia jak mozna bylo nominowac portman do oskara za ta role.lubie ta aktorke ale w tym filmie byla drewnem"

Po pierwsze jeszcze jej nie nominowali. Po drugie jeżeli uważasz, że była w tym filmie drewnem to nie mamy o czym raczej rozmawiać. Film się mógł nie podobać i ja to rozumie jednak czepianie się gry aktorskiej (i to jeszcze Natalie) i uważanie jej za słabą jest w tym przypadku wielkim nadużyciem.

_EemuU_

Każdy ma prawo do swojego zdania. Osobiście jestem strasznie zawiedziona tym filmem, choć muszę przyznać, że mimo, iż postać Natalie była niesamowicie irytująca, to sama aktorka grała wspaniale. Poza jej grą, cudowną muzyką i subtelnym pięknem obrazu samego w sobie (zdjęcia!) nie znalazłam tu niczego, co by mnie zachwyciło. I znów okazuje się, że nie ma co sugerować się za bardzo umiejętnie zmontowanymi trailerami...
Ale to tylko moja opinia, a mam to do siebie, że lubię marudzić, także przepraszam, jeśli ktoś czuje się urażony/ zbulwersowany tą wypowiedzią.