za samym rezyserem nie przepadam,za to uwielbiam pieszczaco sie portman
Mówi to gość który daje 10/10 "Przetrwać w nowym yorku" więc bym się kłócił. Opinii krytyków nie chce mi się już przywoływać bo mi się znudziło.
akurat w tym wypadku opinie krytykow nie byly by orezem.filmy aranofskiego po czasie zaczynaja nudzic/denerwowac/badz nie wywoluja zadnego uczucia.
to ze dalem 10 dla imo filmu bdb i wybitnej kreacji chyba juz sobie wyjasnilismy,gdybym mialbyc upierdliwy tez bym ci wyjechal ze dales 10 deppowi (!!) ale wiem z jakich pobudek.
na koncu labedzia nie wiedzialem czy rezyser idzie w sf czy dramat psychologiczny,wyszlo dziwnie.tak jak pisalem sceny z portman i ta druga laska-najlpesze reszta do kasacji.
nie napisalem ze jest nudny.
akurat bedac obiektywnym jezeli leo nie zasluguje na 10 to jakakolwiek inna ocene bym mu nie dal i tak 1,2 oczka ma wiecej od deppa.a gdybym mialbyc szczery to depp przy leo wypada bardzo srednio.
moja kolej 10 dla scotta pilgrima.na twoim blogu nikt nie podzielil twojego zdania..
"moja kolej 10 dla scotta pilgrima.na twoim blogu nikt nie podzielil twojego zdania.."
Zważając że prawie nikt tego nie widział, a wszyscy którzy się tam wypowiadali mieli to wysoko ocenione to nie wiem o co ci chodzi. Nikt nie musi podzielać mojego zdania. To ty idziesz z gawiedzią pompując takie przeciętniaki jak "Nietykalni" i parę innych. Zresztą po tobie widać że prawi8e każdy wysoko oceniony film jest ceniony na FW. O moich tego nie możesz powiedzieć. Ty dałeś "Watchmen" i TDK więc może się nie kompromituj.
widze ze spodobalo ci sie nowe slowko;D
nie ide za gawiedzia( :D ) po prostu uwazam ze ten film jest bdb i dalem mu 8,oceny nie mam zamiaru zmienic (na razie przynajmniej).
Zresztą po tobie widać że prawi8e każdy wysoko oceniony film jest ceniony na FW' eee raczej nie,moze niektore oceny sie pokrywaja ale z reguly ,hehe nie zebysmy mieli wspolna srednia 67.2% :D
Ty dałeś "Watchmen" i TDK więc może się nie kompromituj.' bez komentarza.
Z komentarzem bo "Watchmen" to film gorszy od Łabędzia, Co do TDK można dyskutować. 67.2% to norma. Z połową znajomych tyle mam. Najwięcej mam 72% i to rzeczywiście podobny gustem do mnie user.
watchemn gorszy od labedzia?! widze ze masz wiecej wspolnego z manym niz myslalem.
tez mam goscia ktory ma ze mna ponad 70%wspolnego nawet wypowiedzial sie w tym temacie.
lukaj ten temat nie dosc ze gosc zdeptal ta piczke z inne johanne to jeszcze ma calkowita racje co do tworczosci aranofskiego.
trzeba chyba mieć chyba 12 i i zerową wiedzę o kinie aby porównać Czarnego Łabędzia do Nagiego instynktu a Aranofskiego do Verhoevena
nie trzeba byc toba zeby porownac ze soba te dwa filmy i rezyserow.
jest pewnien motyw ktory laczy oba filmy nic wiecej,niemniej jednak instynkt>labedz
Generalnie Nagi instynkt jest filmem dość średnim, jednak za sprawą Sharon Stone osiągnął status kultowego, jesli chodzi Verhoevena to najlepszy jest RoboCop, zdecydowanie.
Zdecydowanie "Robocop". Przynajmniej z tego co USA nakręcił bo tylko te widziałem na razie. W odróżnieniu od "Pamięci Absolutnej" nie postarzał się jakoś bardzo.