Ja osobiście bardzo polecam. Dla mnie to jeden z najlepszych filmów jakie w życiu oglądałam. Klimat, gra aktorska, muzyka. Mistrzostwo!
Pytanie. To najlepszy film naszych czasów. Ale nie oglądajcie na małym ekranie typu laptop. 20-30-parę cali musi być.
Podpinam się.. przekonajcie mnie jakoś, albo odradźcie, w ogóle nie interesuję się baletem i mam obawy, że większośc filmu to tylko tańce.
Ten film jest strasznie mroczny jakby był jakimś horrorem. Gra aktorska -przeciętna. Nie wiem za co Portman dostała Oscara. Film totalnie przereklamowany. Jeżeli lubisz mroczne filmy wywracające psychikę i filmy psychologiczne to może ci się spodoba. Dla przeciętnego widza jest to widok okropny.
Huh.. no to mnie zaskoczyłeś.. Okropny film ? co moze tu byc okropnego.. I mnie zacheciles wlasnie, aby sprawdzic co jest w nim takiego mrocznego i okropnego :D
Wspaniały, z każdą minuta coraz bardziej wciągający, nic tu nie jest oczywiste i jeszcze możliwość wielu interpretacji. Liczyłam na coś innego,a tu takie miłe zaskoczenie. Początkowo Portman mi się nie podobała, ale z czasem zachwyciła.
Warto, chociażby po to, żeby wyrobić sobie własne zdanie.; ) Do moich ulubionych filmów nie należy, ale polecam.