PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=526137}

Czarny łabędź

Black Swan
2010
7,7 375 tys. ocen
7,7 10 1 375448
7,4 68 krytyków
Czarny łabędź
powrót do forum filmu Czarny łabędź

warto obejrzeć ? moja koleżanka mówiła, że fajny i chyba obejrze.

Mychaaa

Ja osobiście bardzo polecam. Dla mnie to jeden z najlepszych filmów jakie w życiu oglądałam. Klimat, gra aktorska, muzyka. Mistrzostwo!

ocenił(a) film na 10
Mychaaa

No jasne, że warto...

Mychaaa

Pytanie. To najlepszy film naszych czasów. Ale nie oglądajcie na małym ekranie typu laptop. 20-30-parę cali musi być.

użytkownik usunięty
kendo777

Najlepszy naszych czasów to gruba przesada, ale bardzo dobry:)

Mychaaa

Podpinam się.. przekonajcie mnie jakoś, albo odradźcie, w ogóle nie interesuję się baletem i mam obawy, że większośc filmu to tylko tańce.

ocenił(a) film na 2
Zetnakatel

Ten film jest strasznie mroczny jakby był jakimś horrorem. Gra aktorska -przeciętna. Nie wiem za co Portman dostała Oscara. Film totalnie przereklamowany. Jeżeli lubisz mroczne filmy wywracające psychikę i filmy psychologiczne to może ci się spodoba. Dla przeciętnego widza jest to widok okropny.

MistrzSeller

Huh.. no to mnie zaskoczyłeś.. Okropny film ? co moze tu byc okropnego.. I mnie zacheciles wlasnie, aby sprawdzic co jest w nim takiego mrocznego i okropnego :D

ocenił(a) film na 9
Zetnakatel

Hm... w sumie jest w nim coś takiego nieco mrocznego, złowieszczego :D

ocenił(a) film na 10
Mychaaa

Oglądaj, jak najbardziej;)

ocenił(a) film na 9
Mychaaa

Oczywiście, że warto, dobry film, zwłaszcza wizualnie :)

ocenił(a) film na 9
Mychaaa

Wspaniały, z każdą minuta coraz bardziej wciągający, nic tu nie jest oczywiste i jeszcze możliwość wielu interpretacji. Liczyłam na coś innego,a tu takie miłe zaskoczenie. Początkowo Portman mi się nie podobała, ale z czasem zachwyciła.

ocenił(a) film na 8
Mychaaa

Warto, chociażby po to, żeby wyrobić sobie własne zdanie.; ) Do moich ulubionych filmów nie należy, ale polecam.

Mychaaa

myszeńko, to nie twoje klimaty... to film dla myślących...

Mychaaa

Film jest super. Bardzo warto obejrzeć. Polecam!