Ten film oglądałem razem z bratem sugerując sie waszą oceną. Film ściągał sie pare godzin i kiedy usiedliśmy do seansu zaczeliśmy sie głośno śmiać. Takie filmy to można puszczać w przedszkolu albo o 12 w niedziele na polsacie. Jak film o brykającym koniku może mieć takie noty?! Nie wiem. Może dla tego, że w przedszkolach i żłobkach postanowiono podłączyć internet i od najmłodszych lat uczyć dzieci informatyki ;D nie no ten film był nic więcej jak zabawny i nie śmieszył mnie dlatego, że był śmieszny tylko dla tego że był żałosny i spodziewałem się czegoś dobrego po takiej ocenie nara
Hmm, to ukochany film mojego dzieciństwa. Faktem jest, że jest on kierowany głównie do najmłodszych. Jednak czy to ma go dyskwalifikować? Jest to bardzo dobry film DLA DZIECI.
"był żałosny i spodziewałem się czegoś dobrego po takiej ocenie"
Co w nim takiego żałosnego? Dla mnie żałosne są programy na MTV, natomiast w tym filmie nie widzę nic żałosnego. Wydaje mi się po prostu, że nastawiłeś się na ciekawy film o koniach czy czym się tam kierowałeś, a tutaj dostałeś dosyć infantylną i prostą w odbiorze historyjkę. Po prostu nie ten przedział wiekowy:)
Spodziewałeś się czegoś dobrego? Ale to jest coś dobrego. To jest bardzo dobry film. Nakręcono chwytającą za dziecięce serca historię, zdjęcia są bardzo ładne, reżyseria bez zastrzeżeń, aktorzy dają radę, koń przekonywujący :D Film jest naprawdę bardzo dobry:)
nawet jeżeli film dla "dzieciaczków" nie dać mu dobrej oceny skoro to kawał dobrej roboty ?
zresztą nie wiem czego się spodziewałeś po przeczytaniu recenzji, bądź tez obejrzeniu "obrazka" na którym jest może trochę zbyt kiczowato przedstawiony czarny koń ? dobrego kina akcji ?
IMO film bardzo wzruszający, dla wrażliwych osób : ) uwielbiam.
i popieram przedmówczynie :)