Ludzie nie rozumieją że każdy ma swój gust. Oglądaliśmy w licznej grupie ze względu na ocenę i ciekawe komentarze ale jak się okazało to kilku zasnęło a my którzy wytrwaliśmy stwierdziliśmy że nie będziemy się ju tak dobitnie kierować oceną. Film nie jest dnem ale i nie najwyższych lotów.
wolę być takim prostakiem jakim jestem niż lewackim debilem przypudrowanym pseudointeligencją
Wy prawaczki zawsze wszędzie widzicie lewactwo i żydokomunę? Jakież to... Niskie. Btw, znasz film wojenny, który jednocześnie wojny nie krytykuje?
to samo można o Tobie powiedzieć, jeśli Seksmisję, najwybitniejszy Polski film oceniasz na 5. Od razu widać, że masz małą głowę i jesteś nierozgarnięty. Lepiej Ci? To ty wszystkich obrażasz, nie dając możliwości wypowiedzenia własnego zdania na temat filmu, bo zaraz się słyszy od Ciebie, że jak się film nie podobał, tzn że jesteś głupi, nierozgarnięty i w ogóle nieprzystosowany do życia w obecnym społeczeństwie.
Najwybitniejszy polski film? Marniutka komedyjka. Polskiego kina raczej nie znasz.
To twoja odosobniona opinia. W rankingu zajmuje Filmweb 3. miejsce wśród rodzimych filmów, a jakiś czas temu wygrała plebiscyt na najlepszą polską komedię.
napalilem sie na ten film,bo super komentarze,tematyka ciekawa i musze powiedziec ,ze zaluje,zewogole sie za niego zabralem.Zadnej praktycznie fabuły,nie widze tu jakiejś szczególnej gry aktorskiej,jedyna muzyka na przyzwoitym poziomie.Zgadzam się z załozycielem tematu ze tu najwyzej dla tego filmu to 4/10
Popieram przedmówcę linkin14. Wrażenia na mnie ten film nie zrobił, strasznie nużący i przegadany. Też byłem nastawiony na arcydzieło, zabierałem się do obejrzenia od kilku lat, wszędzie tylko pochwały itp. Lubie stare filmy zwłaszcza wojenne np. Łowca Jeleni, Pluton czy Full Metal Jacket, ale niestety.... to nie to samo. Dobre zdjęcia, dobra muzyka, genialne intro i tyle. Radze większości nie spinać się z tymi ocenami, każdy ma prawo do własnej oceny. Aha i uprzedzam pytania pseudointeligentów, gimnazjum daleko za mną.
Co takiego złego jest w poglądach lewicowych? Tylko w tym pogiętym kraju określenie "lewak, lewicowiec" to najgorsza obelga. Lewica to tylko jedna z opcji politycznych, bardzo potrzebna żeby równoważyć zapędy prawicy, ale niestety chyba dla wielu ludzi ciągle lewica = Stalin.
To prawda, że każdy ma swój gust. Są też gusta i guściki. Ale gust często też świadczy o człowieku niestety.
100% racji
a do tych wszystkich użytkowników co rzucają mięsem do tych co dają po 4/10 krótka wiadomość: WYLUZUJCIE...może zamiast mędrkowania jakim to jest się ekspertem lepszym od innych, wytłumaczycie młodszym kolegom dlaczego ten film jest dobry, na co powinni zwrócić uwagę i jaka jest problematyka, tak aby następnym razem jak oglądali mogli stwierdzić: "rzeczywiście doobry film".
Druga sprawa, że "Czas..." oczywiście arcydzieło ale arcydzieło jak na kino amerykańskie...
Dałeś filmowi Kapitan Bomba - Kutapokalipsa 5/10. Apokalipsę oceniłeś na 4/10. Wszystko w temacie.