PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=805204}

Czas krwawego księżyca

Killers of the Flower Moon
2023
7,1 58 tys. ocen
7,1 10 1 58159
7,5 77 krytyków
Czas krwawego księżyca
powrót do forum filmu Czas krwawego księżyca
ocenił(a) film na 8
Tomasz_Ronat

Męczący, ale warto zobaczyć

ocenił(a) film na 6
Tomasz_Ronat

Zdecydowanie za długi, jakiś koleś siedział za mną i jak ziewałem to on również xd. Widzę już sporo siódemek, ale według mnie max szóstka, nie wiem co się działo z dźwiękiem filmu nie wiem czy to film czy kino, większość dialogów brzmi jakby nagrane w studiu czasami bez pieprzenia widać było że głos nie szedł z rytmem ust. Woodstock jeśli chodzi o grę aktorską większości postaci. Fabuła jest bardzo dobra, więc polecę obejrzeć.

ocenił(a) film na 7
Tomasz_Ronat

Epicki film, epicka długość, mistrzowsko zrobiony i zagrany, fabuła ciekawa, nie dłuży się, ale też nie powala

ocenił(a) film na 6
Tomasz_Ronat

Właśnie wróciłem - dobry, ale bardzo długi i pierwsza połowa przynudzona. Leo w formie, jak zawsze, De Niro bardzo dobry. Oprócz tego, parę twarzy z Breaking Bad i Dextera. Męczy patrzenie na naiwność niektórych bohaterów. Mollie niby widzi co się dzieje wokół, ale nie łączy kropek i tkwi dalej w tym 'Home Alone wśród Osagów', a później leci już cały czas na 'Faza Deluxe' po zastrzykach i widzi jedynie kolorowe teepee na niebie. 

ocenił(a) film na 6
Tomasz_Ronat

Wczoraj widziałem - dobry, ale bardzo długi i pierwsza połowa przynudzona. Leo w formie, jak zawsze, De Niro bardzo dobry. Oprócz tego, parę twarzy z Breaking Bad i Dextera. Męczy patrzenie na naiwność niektórych bohaterów. Mollie niby widzi co się dzieje wokół, ale nie łączy kropek i tkwi w dalej w tym 'Home Alone wśród Osagów', a później leci już na 'Fazie Deluxe' po zastrzykach i jedyne co widzi, to poprzednie wcielenie jej teepee.