Ale mino tego całego przerysowania, przesadniej gry aktorów, oglądałam go już dwa razy.:) I spokojnie daję mu 8/10
To chodziło o tą drugą Karolinę. Ale i tak już nie ma się, co wysilać, bo wątpię, żeby Ona się do kilki rzeczy przyznała. A do jakich, to Karolina wie już bardzo dobrze :P
a ja sie odniose, do tego, ze karolina ma wiecej niz 14 lat... watpie... ja mam 17, ale w wieku Karoliny ( zakladajac, ze ma 14<) to w zyciu bym sie nie zachowala jak rozpieszczone dziecko... a moze to zalezy od charakteru... I don't know... ;/
Przypomniała mi się sytuacja z tej rozmowy wyglądała mniej więcej tak:"
-NIE BEDE STAWIAŁA PRZECINKÓW! BĘDĘ STAWIAĆ WYKRZYKNIKÓW ILE CHCE!!!!!!!
-To może jak cię poprosimy, żebyś pisała niepoprawnie, to zrobisz nam na złość i napiszesz coś normalnie?"
Hehe, to się nadaje na bash.org :)
Niektóre cytaty są absolutnie śmieszne :) Dziewczyny, podziwiam was, że potraficie powstrzymać swoje emocje, mnie zaraz poniosłoby. A wracając, Tu nie chodzi o to, kto jak się nazywa, ale o to co pisze i na jakim mniej-więcej poziomie intelektualnym jest. "Robienie na złość" i brak przecinków nie świadczy dobrze o piszącym...
A'propos - był tu niedawno taki post, który składał się z bodajże kombinacji 5 zdań (bez przecinków i kropek[sic!]). Czytając to, nawet nie mogłem wymyślić, co Karolcia (bo to była któraś z nich) miała na myśli.
To chyba da jej do myślenia... Z resztą, niepotrzebnie się łudzę...
Pewnie o to Ci chodzi: "Nie nie nie "kochana"
nie mozecie powiedziec ze nie wytrzymujecie ze mna czy ty tylko ze mna nie wytrzymujesz bo ja np z toba nie mieszkam zebys nie mogla ze mmna wytrzymac a tu jak kiedys padlo kazdy ma prawo do swego zdania. KURWA czyz ja nie filozofuje? JA PIERDOLE :p nie bujcie sie nie bede bo to jest zalosne! (jakby co to byl tylko PRZYKLAD zeby nie bylo ze nie zrozumialam postu taka jak wy nie jestem)!" No... ja zrozumieć też nic z tego nie mogłam.
Ooo... jak wkleiłam te wypociny Karoliny, to aż co drugi wyraz był podkreślony-korzystam z Mozilli... Szkoda, że jeszcze nie Mozilla nie informuje o znakach interpunkcyjnych. To by się Karolinie przydało.
Przepraszam... to "Szkoda, że jeszcze nie Mozilla nie informuje o znakach interpunkcyjnych" miało być tak: "Szkoda, że jeszcze Mozilla nie informuje o znakach interpunkcyjnych". :p
whatever_rock Powiedziala, ze nie milo jej jak pisze sie cos w stylu "whatever( czy jak jej tam)". a jezeli wy co poniektorzy piszecicie cos w stylu: "nie mogłem wymyślić, co Karolcia (bo to była któraś z nich)"[chodzi mi o to w nawiasie] to tez moze byc nie milo Karolinie ktora nic takiego nie pisala, jak juz piszesz takie cos to pisz chociaz, o ktorej z karolin mowisz. Ja sie domyslam, ale ta Karole co nic takiego nie pisala moglo to urazic. :|
Skoro Karolina 14 mówi o mnie-Madleen (czy jak ona się tam zwie, nic mnie to obchodzi), to dlaczego my nie możemy tak mówić o Niej. Oko za oko. Ząb za ząb... a co tam :)
Służę: "A to ta twoja zgada miała polegać na tym ze ty nie będziesz się do mnie udzielać? to to w takim razie jest ignorancja po waszemu(bo bym napisała ze to olewka ale polowa z was mogla by nie zrozumieć).
wypowiedz dziecinna ale dla was nie da się inaczej przetłumaczyć! " Hmm, po dłuższym zastanowieniu chyba dochodzi do mnie o co tu chodzi... Autorka: Karolinaaa_14
Na tym forum doszło do sytuacji groteskowej... Im więcej czytam tym więcej się śmieję. Ta strona jest świetnym lekiem na depresję, może powinniśmy ją opatentować?
Jednak słowo "Wather" kojarzy mi się z Vater. Razem z Whatever mieszkamy w granicznej miejscowości, i stykamy się z niemieckim prawie codziennie... Sądzę, że lepiej zadać sobie trochę trudu i skopiować nick, niż potem narażać się na śmieszność, prawda?
Vater-hahaha. Tatusiu whatever, jesteś cudowna. Ooo... to może, załatwicie mi już pracę w jakiejś szkole polsko-niemieckiej :P Mam zamiar studiować germanistykę :)
Ej.., ale mnie nie chodzi o pomyłkę w nicku, to był tylko przykład.
Chodzi mi o to że niektórzy mylą Karoliny, a one obie się wypowiadają inaczej. Tą która na Was nie pisze: "czy jak ci tam" może urazić to że mieszacie ją z tą która tak pisze. :|
Madleen i wather(w dalszym ciągu nie wiem jak ci tam, i nie obchodzi mnie, ze jakiś hellsing porównuje to do czegoś)---> To, ze nikt nie odpowiedział na temat waszego "pantofelka" to nie znaczy ze tego nie zrozumiał. Kurde dałyśmy wAM satysfakcje tak? ze niby tego nie zrozumiałyśmy? Ojej "przepraszam" Ale to miła zabawa popatrzeć na to jakie wY głupie jesteście haha.
Ewelina---> Co do tego mózgu to mi się podobało hehe. Może i go nosi przy sobie, ale wtedy kiedy go potrzebuje to on jej nie służy nie? hehehe Szacuneczek Ewelinka:)
Madleen--->Zapamiętaj sobie jedno ze będę klęła ile mi się będzie podobało i ani ty ani nikt inny tym swoim głupim gadaniem nie pomoże w tym, ze ja przestane kląć. Może wAS to nie interesuje ale powiem wAM kiedy zaczęłam kląć, kiedy zaczęła się kłótnia na tym zasranym forum! A co do tego przyznania się do błędu to też odebrałam to tak, ze to jest pisane w stronę Karoliny. I wiecie co wam powiem, ze to na pewno było w jej stronę pisane tylko, ze jak już znalazła i napisała, ze tak nie było i ze ona przyznała się do błędu to już wtedy powiedzieliście, ze to było do mnie pisane, a dlaczego? zaraz wam powiem. A no właśnie dlatego, ze zrobiło wAM się głupio, ze jednak to nie prawda co wy napisałyście i chciałyście to jakoś odkręcić.
A ty ten cały hellsing( i jakieś numerki)Tyle cie tu nie było nagle wpadłeś i od razu huzia na mnie. Co to ma być co?! Kurwa co ja jakąś szmatą jestem żeby po mnie (tak jak to Ewelina powiedziała) jeździć? No może wY mnie za taką co nie którzy tu uważacie ale nie nie nie nie tędy droga! O nie!
A i jeszcze dwa słowa do madleen gówno mnie obchodzi, ze jakiś pojebany program podkreślił mój błąd. Nie musisz się tak tym podniecać. No chyba ze lubisz!
a ja sie odniose, do tego, ze karolina ma wiecej niz 14 lat... watpie... ja mam 17, ale w wieku Karoliny ( zakladajac, ze ma 14<) to w zyciu bym sie nie zachowala jak rozpieszczone dziecko... a moze to zalezy od charakteru... I don't know... ;/
KURWA to ze mam taka cyferkę przy nicku to nic nie znaczy wezmę se zaraz zmiennie na więcej i tez powiecie ze tyle mam? ŻAL.PL
Teraz Ci tak wymyślę. To jest Twoja data urodzin, prawdopdobnie: 21.05.1994/1995
Wiem, że Ciebie nie obchodzi to, że Ci mówię, że Ty tylko potrafisz przeklinać! A mnie nie obchodzi to, że Ty sobie mówisz, iż będziesz dalej tak robić... Ja też tak jak Daggulka mam 17lat, i nie pamiętam, żebym w Twoim wieku tak się zachowywała jak Ty...
Karolinaaa_21_05 ( swietne liczby... oczywiscie sa przypadkowe...;/ ) posluchaj... teraz sama sie ocen... zachowujesz jak ...i tu sobie sama wymysl ( w tym jestes dobra). ''bzytkie dziefcynki powiedzialy, ze mam cternascie lat, wiec se zmienie cyfelki''... zastanow sie nad soba...
Tak jest to moja data urodzin ale mylisz się "kochana" z rokiem. Ty masz 17 lat tak? No. A ja mam 20 lat. I tak jak ktoś wcześniej wspomniał chyba Karolina jak się nie mylę, ze po wypowiedziach nie ocenia się ile ma się lat! Urodziłam się w 1989 roku!
Jejku ale wY jesteście żałosne! Nie dlatego zmieniłam no możne dlatego, ze chciałam zobaczyć ile teraz mi dacie lat hehe ale to nie jest powód, żeby się zastanawiać nad sobą!
O stary.! Co Wy ludzie macie w baniach?
Zmieniła sobie cyferki bo sobie zmieniła. Proste.
Ja też wcześniej miałam inną cyferkę przy nicku, i zmieniłam ją na całkiem przypadkową, bo 22 to ani moja data urodzin, ani wiek.
Mam tyle lat co i Karolina. Powiem Wam, że Karola na co dzień nie jest taka jak na tym forum, wysławia się całkiem inaczej, a jak coś pisze to z kropkami, przecinkami i zwrotami grzecznościowymi. Tak samo ja, ale my nie zwyczajne jesteśmy, żeby i na takim forum tak pisać. A że Ona się tu wkurza i i używa wulgaryzmów. Proste. Ja np. ostatnio mam na te całe forum olewkę, dlatego też nie przeklinam i się już nie denerwuję.
Przestańcie się ciągle czepiać o te przecinki, niech każdy sobie pisze jak chce, Wy jak chcecie a Karola jak chce. I nie powinno was obchodzić ile kto ma lat, co to za różnica? na forum można zachowywać się inaczej, a na serio w realu inaczej. Wy nie znacie Karoli w realu, więc może jej nie oceniajcie.!
POzdro Karolka.!
Dzięki Karola ze stanęłaś za mną. Ty wiesz lepiej niż one jaka ja jestem.
Dla ciebie tez podzro:*
Dzięki Karola ze stanęłaś za mną. Ty wiesz lepiej niż one jaka jestem.
Tobie tez POZRO:*
Gratuluję umiejętności wydania z siebie wykrzyknika jako zdanie. Poza tym, nie zraża mnie że ktoś pomija moje cyfry ;) Pisanie roku swojego urodzenia nie było mądrym posunięciem, bo co, ja - młodszy od ciebie - mogę sobie o tobie pomyśleć? Przyznaję, jestem młodszy, ale dość dojrzały, aby szanować swoich rozmówców... Ponadto, dlaczego skoro używa "ładnych zwrotów" (nie było tu tego eufemizmu) to dlaczego nie postara się, i nie użyje ich tutaj? Przecież my staramy się popierać nasze wypowiedzi faktami, argumentami lub przemyśleniami; które można przecież obalić, bez używania wulgaryzmów i miliardów wykrzykników.
Czy nie tak?
"Tak jest to moja data urodzin ale mylisz się "kochana" z rokiem. Ty masz 17 lat tak? No. A ja mam 20 lat. I tak jak ktoś wcześniej wspomniał chyba Karolina jak się nie mylę, ze po wypowiedziach nie ocenia się ile ma się lat! Urodziłam się w 1989 roku!"-Wow... To polonistyki na pewno nie studiujesz. Mówisz, że zmieniłaś swoje cyferki przy nicku po to, byś się może przypadkiem dowiedziała ile mamy lat? Żałosne. Chyba tylko na to czekałaś, byśmy Ci powiedziały w jakim wieku jesteśmy, a Ty sobie potem dodałaś kilka, tylko po to... by udowodnić Nam, że skoro jesteś starsza, to i mądrzejsza? Nie wyszło Ci to :O Bardzo mi przykro. Gdybyś nawet miała te 20 lat, to i tak byś się nie zachowywała jak rozpieszczone dziecko! 20 lat? Skończyłaś pierwszą lepszą zawodówkę? Pozdrów od niejakiej Magdy swoją/swojego nauczyciela od polskiego :P
Daggulka: ''bzytkie dziefcynki powiedzialy, ze mam cternascie lat, wiec se zmienie cyfelki''... zastanow sie nad soba... " - te słowa Daggulki są świętą prawdą. Chyba sobie też zaraz cyferki, może zaraz będę mieć 100 latek, a nie 17...
"Chyba sobie też zaraz cyferki, może zaraz będę mieć 100 latek, a nie 17..." zaraz cyferki "zmienię". Jedno słowo uciekło na wyprzedaż :P Przepraszam za kilka postów naraz, ale cóż... Tak to jest, jak człowiek ma 100 myśli na minutę i nie wie, co najpierw powiedzieć :/
Oh hellsing naprawdę jesteś młodszy ja nie mogę a po twoich wypowiedziach myślałam ze masz ze 30 lat hehe.----> ironia(brak słów)
A co do ciebie madleen to już brak słów i nie skończyłam pierwszej lepszej zawodówki, owszem skończyłam, ale nie pierwsza lepsza, a teraz jeszcze studiuje jak by co!
To sobie studiuj, mam to gdzieś, co ty robisz. Myślałaś, że hellsinq ma 30 lat? Okazało się, że jest młodszy prawdopodobnie od Ciebie i... "a po twoich wypowiedziach myślałam ze masz ze 30 lat hehe.----> " no widzisz, bo On się wypowiada po polsku, że tak powiem... Wiesz, nawet gdyby miał 14 lat, albo ja, whatever, czy ktokolwiek inny, to nie mógłby się wypowiadać z sensem? Jednak nie zawsze styl pisania świadczy o naszym wieku i rozumku. Czasami może być całkiem odwrotnie...
Zgadzam się z założycielką tematu. Film jest kiczowaty, ale taki w nim urok :)
PS: Karolinaaa_21_05 gratuluję Ci, że mając 20 lat, skonczyłaś zawodówkę, zdałaś maturę i jesteś juz na studiach;)
no i nie wytrzymalam... leze, kwicze i nie moge przestac... ech... powinni robic jakies testy, czy ktos sie nadaje, zeby mu internet zalozyc :D
Oto wypowiedzieć Karoliny 14 z pewnego tematu poniżej na tym forum: "A ja oglądam Disney Channel i nie lecą tam badziewia mi się np (Hannah Montana) podoba nawet nie powiem ile odcinków takich samych oglądałam ale taam, i ja osobiście to ten film z Bollywoodem związany będę oglądać! nie wiem jak się go pisze ale wiem ze chyba mówi się (dziewczyny czita)." I nadal twierdzisz, że masz 20 lat? Już tłumaczę reszcie o co chodzi... Otóż pewna osoba stwierdziła (w tym temacie nie brała udziału), że niedługo Disney Channel zszarga dobre imię, właśnie poprzez ten filmik/serial "dziewczyny czita"... Ja trochę ta stację obraziłam, tak jak i ten serial, i stwierdziłam, że tam nic ciekawego nie leci, na okrągło jakaś Hannah Montana (nie wiem jak to się pisze)... A tutaj wierna fanka Bajeczek ze stacji Disney Channel jak lwica broni "dziewczyny czita"... Chyba Karolino nie powiesz mi, że masz 20 lat i oglądasz Hannah Montanę-bleee... Dziewczyna w moim wieku, ale już tak przesłodzona, że szkoda gadać... Przepraszam jeśli ktoś jest jej fanem :P
Oj..., to niech sobie ogląda ten serial Hannah Montana ile chce.
Może oglada go dlatego ze jej mlodsza siostra go oglada i to jeden odcinek kilka razy.?
To twoim zdaniem jeśli mam 20 lat to nie powinnam oglądać Hanny Montany?
To się mylisz bo nawet moja babcia czasami siądzie i ze mną obejrzy bo jej się tez to podoba. Moim zdaniem Hannah nie jest przesłodzona po prostu zazdrościsz jej ze jest znana i ma dużo fanów(wykluczam cIEBIE). A tak w ogóle kurwa to co cie to obchodzi ze to oglądam, żebym oglądała bajki to ja rozumiem ale to jest śmieszny serial KURWA!!!! ŻAŁOŚNI JESTEŚCIE!
Ty jesteś żałosna. Nie twierdzę, że nie możesz oglądać bajek w wieku 20 lat, mam kumpelę, która jest młodsza od Ciebie o rok i też przepada za Disney Channel :) Ale ona, w przeciwieństwie do Ciebie jest dobrze ułożona, wychowana i pisze poprawną polszczyzną.
Ale mimo wszystko większość ludzi wyrasta z oglądania bajek. Zwłaszcza tak debilnych, jak Hanna Montana (nie wiem, czy dobrze napisałam).
A z tym mózgiem... Ech, dobiłaś mnie dziewczyno. "Haha, pewnie ma go przy sobie, ale go nie używa haha.!" Świetny żart. Nie chodzi mi o to, że po mnie pojechałyście, ale o to, że zapodałyście takim sucharem, że to jest koniec...
karolinaaa_21_05: Masz 20 lat? Spoko, czemu nie. Ale pozwól, że zapytam raz jeszcze: czy Ty aby na pewno nie masz downa? Co Ci szkodzi napisać "Przepraszam Peccatum"?
To ze nie pisze "poprawna polszczyzna" to nie znaczy ze nie jestem wychowana i źle ułożona!
Nie nie mam downa i nie jest mi ciężko tak napisać ale jak wcześniej napisałam nie doczekacie się ode mnie przeprosin!
Tak madleen przeprosiny były "słodkie" ale jak już powiedziałam mam cukrzyce!
"Tak madleen przeprosiny były "słodkie" ale jak już powiedziałam mam cukrzyce!"--- ironia!
karolina, czy ty masz jakies problemy ze soba? chlopak cie rzucil, mama nie kochala, hannah montanie zepsula sie gitara? zastanow sie dziewczyno nad soba! ja dalej twierdze, ze masz mniej niz 14 lat i zdania nie zmienie... 20 latki sa na ogol dobrze wychowane i normalne, a ja nie wiem, a ty sie zatrzymalas na poziomie przedszkolnym... i jeszcze jak napiszesz cos, to musisz dopisac, ze to ironia... nie ufasz swoim slowom? myslisz, ze nie sa wystarczająco zjadliwe? boisz sie, ze Madleen wezmie to za komplement? nie wezmie, bo jak znam zycie i takie '' legalne blondynki'' to ostatni komplement powiedzialas sobie... przed lustrem...
ps. pragne rowniez wyrazic swoje ubolewanie nad tym, ze karolinaaa_14( ktora zmienila cyferki i probuje nam wmontowac, ze ma 20 lat ) nie umie obronic swoich przekonan, a jedynie klnie i obraza... i jak napisala whatever '' czy tak ciezko napisac ''przepraszam''?
"Tak madleen przeprosiny były "słodkie" ale jak już powiedziałam mam cukrzyce!"--- ironia! --- co ty masz z tą cukrzycą? Widzę to samo głupkowate zdanie co chwilę. Tak jak powiedziała Daggulka: "nie ufasz swoim słowom?"
"ps. pragne rowniez wyrazic swoje ubolewanie nad tym, ze karolinaaa_14( ktora zmienila cyferki i probuje nam wmontowac, ze ma 20 lat ) nie umie obronic swoich przekonan, a jedynie klnie i obraza... i jak napisala whatever '' czy tak ciezko napisac ''przepraszam''? "-zgadzam się z tymi słowami w 100%. Też twierdzę, że na pewno nie masz 20 lat. A z tym "przepraszam", to przecież nie jest takie trudne... Dla ciebie słowa przecież i tak nic nie znaczą, to tak trudne wydukać ten jeden wyraz???
Słowa Eweliny mnie rozśmieszyły... "Może jej siostra to ogląda, i Karolina też"... Czy Ty w ogóle pomyślałaś, co piszesz? Moja młodsza siostra też bez tej Miley Cyrus (Hannah Montana, czy jak tam ona się zwie) żyć nie może, ale jeśli chodzi o Jej styl pisanie i kulturę to Was o wiele przewyższa. W podstawówce takich rzeczy już uczą.
"chlopak cie rzucil, mama nie kochala, hannah montanie zepsula sie gitara"-zaraz nie wytrzymam :)
To, że nie piszesz poprawną polszczyzną świadczy o tym, że masz downa. A to, że używasz wulgaryzmów i o wiele za dużo wykrzykników świadczy o tym, że jesteś źle wychowana. Człowiek w internecie musi pozostać człowiekiem, a nie chamem. To przykre, że nie potrafisz przyznać się do winy. Ale to Twój problem...
a poza tym, czy tylko ja mam wrazenie, ze dwie karole to ta sama osoba? p pierwsze, gdzie odezwie sie nasza 20-letnia :D karolina, zaraz widac wpis tej drugiej, oczywiscie przyznajaca racje... maja tak samo na imie... (chociaz to nie argument), druga karolina skacze na wszystkich, ktorzy osmielili sie obrazic pierwsza karoline, a poza tym-nagle okazuje sie, ze znaja sie osobiscie :D
To że się znamy, nie okazało się nagle tylko kilka stron temu.
Obstaje za Karolą, bo to jest moja przyjaciółka. Znamy się od dziecka.
Karolina już dawno pisała tu, że jesteśmy przyjaciółkami, bo już nam to zarzucono że ja i Ona to jedna osoba.
Proszę, wysiliłam się, i znalazłam posta Karoliny.
"Dupa kurwa a nie dwie inne osoby!!!!!
Poprostu przyjaciółki które lubia te filmy i nie lubia jak im sie mowi to co jest nie prawdą!"
Zapewniam Was że nie jesteśmy tą samą osobą.!
Ale czemu się tak bulwersujesz? Jest pewien piękny cytat, który głosi: "Przyjaźń to jedna dusza w dwóch ciałach (...)". Obie macie więc rację.
Nie rzucił mnie chłopak!! I wiesz co whather(czy jak ci tam) nie mam downa i to co napisałaś wcale tego nie oznacza!! Bo wątpię żeby osoba z downem umiała się posługiwać kompem wiec...!! I kurwa nie muszę używać wykrzykników pojedynczo bo na przykład mi się pojedynczo nie podoba!! I będę używała po kilka!!!!!!!!!!!!!!
I tak jak napisała Karolina nie jesteśmy jedną osoba(nawet nie wiem jak mam to ująć).
Powiem tyle moim zdaniem to wY jesteście zdrowo pojebane!! Oprócz Karoli!!
I nie obchodzi mnie ile wY myślicie ze ja mam lat. Ważne ze ja wiem ze mam 20 a wY w to wierzyć nie musicie ale nie życzę sobie żebyście już na ten temat gadały bo jak powiedziałam nie obchodzi mnie ile wy mi dacie lat!!
O matko, jeszcze się nie nauczyłaś, że niektórych moich wypowiedzi nie należy rozumieć dosłownie? Chociaż w Twoim przypadku sukcesem jest to, że w ogóle cokolwiek rozumiesz.
To, że nadużywasz wykrzykników i klniesz jak szewc oznacza, że nie jesteś wychowana i koniec. Możesz sobie pisać i myśleć co chcesz, ale tego faktu nie zmienisz.
Ależ ja nie przeczę, że masz 20 lat. Jednak z umysłu jesteś tylko niezrównoważoną 13-latką. Przynajmniej tutaj - na tym forum. Przykro mi niezmiernie. Zacznij pisać jak 20-latka, a zaczniemy Cię traktować, jak na Twój wiek przystało.
A czy ja się bulwersuję? Tylko napisałam, to co miałam napisać.
To że klnie, i nadużywa wykrzykników, wcale nie oznacza tego, że jest źle wychowana. Boże! Cóż to takiego jest przeklinanie, że jak tylko użyje wulgaryzmu mówią Ci że jesteś źle wychowana.?!
POzdro. :)
Jeżeli się klnie i wyzywa się obych ludzi, to jest to brak wychowania. I nie chodzi tu o samą istotę przekleństw. Chodzi o ubliżanie innym osobom. Zrozum, że nie można mówić (tudzież pisać) "bo glupia jestes" osobie, której się nie zna, do której zwraca się pierwszy raz. A w dodatku, która najwyraźniej jest mądrzejsza od osoby, która jej ubliża. Ja rozumiem, że można stracić nerwy i przekląć. Ale nie popadajmy w skrajność. To po prostu nie wypada.
ok ale ja powiedziałam ze jesteś głupia, a ty do mnie z downem wyjeżdżasz to ja tez już potem gorzej mowie na cIEBIE!!
Ja i tak już nie wiem, kto tu jest kim :P Ja myślę, że Karolina 14 (sorry 21 05) i Karola22 (?) to jednak dwie różne osoby. Ale był tu na tym forum kiedyś nie jaki Marcinekk, Kasiulka Sandrulka (jakoś tak) i Ewelinaa/ Ewelinkaa... Te nicki są bardzo podobne do siebie. Wszystkie są zdrobnieniem imion i kończą się na 2/3 te same litery... To jest podejrzane akurat. Na pewno są to konta którejś Karoliny :D