PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127613}

Czasem słońce, czasem deszcz

Kabhi Khushi Kabhie Gham...
2001
6,9 47 tys. ocen
6,9 10 1 47471
5,9 21 krytyków
Czasem słońce, czasem deszcz
powrót do forum filmu Czasem słońce, czasem deszcz

Ale mino tego całego przerysowania, przesadniej gry aktorów, oglądałam go już dwa razy.:) I spokojnie daję mu 8/10

ocenił(a) film na 10
Madleen

"Wszystkie są zdrobnieniem imion i kończą się na 2/3 te same litery... To jest podejrzane akurat. Na pewno są to konta którejś Karoliny :D""

Co to ma być? ze niby są to nasze konta? nie no tego to już za dużo, dobrze ze chociaż nie uważasz ze ja i Karolina to nie jedna osoba. I jaka tY spostrzegawcza bo nawet nad tym nie myślałam ze są to zdrobnienia i kończą na ileś tam takich samych liter nie no ludzie wyluzujcie!!

PS. nic nie szkodzi ze pomyliłaś mój nic ze starymi literkami mi tam to nie przeszkadza.

ocenił(a) film na 10
karolinaaa_21_05

A i wiem czemu tak uważacie bo każde z tych kont jest po naszej stronie. A skąd wiecie może już tak nie jest przecież dawno ich tu nie było i pewnie nie będzie tylko Ewelinka się jeszcze odzywa co jakiś czas. To nie są nasze konta.

ocenił(a) film na 10
karolinaaa_21_05

Jakby ktoś nie skapną to jeszcze na 14 stronie są 2 posty. To tylko tak dla wiadomości.:)

karolinaaa_21_05

Tak, dokładnie. Niby czemu to mają być konta którejś z nas?
Ja też nie zauważyłam tego że ich nicki są zdrobnieniami. :)
Marcinek i Kasia sobie pewnie już odpuścili te całe pisanie na tym forum, wcale się im nie dziwię. Ale Ewelina się jeszcze czasem odzywa. A ja mogę Was zapewnić, że to nie są nasze [tu patrz: Maje i Karoli] konta. :P

ocenił(a) film na 9
__KarLa__

O ludzie..............
Zostawię to bez komentarza.....;/////////////////////////////

ocenił(a) film na 10
EweLinKaa

Karola właśnie dlatego ze nicki są zdrobniale i jakieś literki (coś z literkami)heh:)

ocenił(a) film na 10
karolinaaa_21_05

chyba już wiem o co chodzi o to ze marcinek jak dobrze pamiętam ma na końcu kilka literek "k" a ja mam kilka literek "a" a Karola tez "a" a Ewelina nie pamiętam ale prawdopodobnie tez "a" o boże to jest madleen nie normalne.

karolinaaa_21_05

jak to kiedys ktos madry powiedzial '' Nie wiem co powiedziec... '' :D

Daggulka_Preity

Wiem, wiem Karola.
Tylko chodziło mi o to że nie zwróciłam na to uwagi.

ocenił(a) film na 10
__KarLa__

Tak ja tez wiem Karola o co ci chodziło tylko ze to tak ujęłam heh :) Ale spróbuje się tym nie przejmować.

ocenił(a) film na 10
karolinaaa_21_05

Droga Daggulko...........
To nic nie mów.

ocenił(a) film na 10
_Pink_

Wchodzę tu i czytam wasze posty na bieżąco, nic nie pisałam bo mi się nie chciało psuć sobie humoru. Dla waszej zasranej wiadomości, to ja Kaśka.
Czytałam Wasze posty co dziennie, dziś też. Miałam się już ztąd wyłączyć i nie odp. ale nie wytrzymam.
Co wy mi tu pieprzycie z tymi nickami itd. Mi sie rzygać już chcę jak tak czytam wasze posty. Nie jestem żadną z Karolin, nie jestem Eweliną, i nie jestem Marcinem.
Napisała bym wam co myśle na temat tych waszych ostatnich postów, ale.....
nie bardzo mi sie chce. Powiadomie tylko Karole ze ja nie zmienilam zdania jak madleen [nie wiem czy dobrze napisalam].
A i jeszcze żeby nie było że ja zmieniłam nick przez to ze tak mowiliscie. nick zmienilam zanim przeczytalam te waszE komentarze.

ocenił(a) film na 10
_Pink_

Sorry że tak post pod postem, ale...
co wy macie do Hanny Mantany?
A w ogole szkoda gadać, czepiacie się wszystkiego.
Co z tego że Karolina sobie przeklina i nie używa przecinków? niech sobie przeklina, i nie używa. Nie wasza kurwa sprawa. Kazdego czlowieka moze poniesc i moze on wyklnac, wiem ze nie az tak jak Karolina, ale ja na jej miejscu, jakby sie do mnie tak czepiali to tez bym klnela.

ocenił(a) film na 10
_Pink_

dzięki Kaśka ze nie zmieniłaś zdania tak samo jak madleen.

karolinaaa_21_05

No Kasia, szacuneczek.
Widać swój ziomu$ z Ciebie.

POzdrawiam. :*

_Pink_

"chyba już wiem o co chodzi o to ze marcinek jak dobrze pamiętam ma na końcu kilka literek "k" a ja mam kilka literek "a" a Karola tez "a" a Ewelina nie pamiętam ale prawdopodobnie tez "a" o boże to jest madleen nie normalne."-o kurczę pieczone... Jak Ty żeś na to wpadła? Stronę prędzej powiedziałam dokładnie to samo. A jaki ciekawy zbieg okoliczności, że nagle po moim postem odezwała się Ewelina jak i Kasiulka, och sorry-niebieski i różowy teraz się nazywa... Kaśka piszesz dokładnie tak samo jak nasza 20-letnia Karolina.

ocenił(a) film na 10
Madleen

Odezwałam sie, bo jak juz wyzej napisalam, to zagladam tu regularnie. Tylko wczesniej nie pisalam bo ochoty takiej nie mialam. A teraz napisać musialam, bo mi tu pieprzysz ze ja to ktoras z Karolin.

Co ciebie obchodzi jak pisze? I ile Karolina ma lat? Jak nie rozumiesz moich komów, to nikt ci nie karze ich czytac i odpisywac na nie.!

A nick tez zmienilam juz wczesniej nie z twojego powodu. i nie czepiaj sie go, wiem doskonale jakie ma tlumaczenie, nie musisz go pisac. a jak zwracasz sie do mnie, to proszę bys pisalam moj nick tak jak pisze a nie po polsku.!
Nara

ocenił(a) film na 10
_Pink_

PS
Rozumiem Karoline, raz mi odpisalas i juz mnie wkurwiłaś. a ja jej sie tak ciagle czepiasz.... To Uuuu.....:)

ocenił(a) film na 10
_Pink_

a jak jej sie tak ciagle czepiasz.... To Uuuu.....:) *********
Tak miło być, pomyłka.

ocenił(a) film na 10
_Pink_

Dla ciebie madleen to już jak kiedyś wcześniej powiedziałam szkoda slow.
I na pewno Kasia nie pisze tak jak ja!! Gadacie tak bo se uroiłyście ze ja albo właśnie Kasia jesteśmy od jednej osoby czy jak wY to sobie tłumaczycie!! Ja się dziwie sobie ze jeszcze tu pisze.

Mnie tak samo jak Kaśkę wyprowadzacie z równowagi!! Ja to Cię Kasia podziwiam ze ty tu chciałaś się odezwać.

ocenił(a) film na 10
karolinaaa_21_05

Musilam sie odezwać. Bo mi tu nie będzie pierdolić, że ja i Ty czy tamta druga Karolka to ta sama osoba.

_Pink_

EweLinKaa: "(...) i to jeden odcinek kilka razy.?"
Karolaa_22: "O stary.! (...)"
karolinaaa_21_05: "(...) kiedy pisze wAS bleee o fu!!!!."
Czy dostrzegacie tu pewien element wspólny? Dlatego też śmiem twierdzić, że jednak wszystkie trzy (conajmniej) jesteście jedną i tą samą osobą. Wiem, że przykład z kropkami może się wydawać banalny, ale nie sądzę, żeby się znalazła na tym forum więcej niż jedna osoba, która popełniałaby tak idiotyczny błąd :/
A Hannah Monatana jest debilna (tzn. serial jest debilny). Typowa amerykańska papka dla podatnych na wpływ środowiska nastolatek z trądzikiem. Obejrzałam jeden odcinek i... no cóż, przykro mi się zrobiło. Ale co tam, ja dzielna jestem ^^'
Poza tym karolinaaa_21_05: Nie jest mi Ciebie żal, bo ojej, wyzwałam Cię od downa. Ty nie okazujesz mi szacunku poprzez umyślne przekręcanie mojego nicka (on na prawdę nie jest taki trudny), zwracanie się do mnie per "tY" (?) itd. Już Ci pisałam, o czym to świadczy. Więc z łaski swojej, nie miej teraz do mnie pretensji.

_Pink_

Uuuu... Twoje wypowiedzi sa niestety tak bezsensowne jak i Karoliny... "Odezwałam sie, bo jak juz wyzej napisalam, to zagladam tu regularnie. Tylko wczesniej nie pisalam bo ochoty takiej nie mialam. A teraz napisać musialam, bo mi tu pieprzysz ze ja to ktoras z Karolin."- a może dlatego Twój profil nagle odżył, bo o Tobie mówiłam i Karolina stwierdziła, że czas się na Ciebie zalogować, bo wszyscy się na nią rzucają i jakaś "pomoc: by się jej przydała?

"Co ciebie obchodzi jak pisze? I ile Karolina ma lat? Jak nie rozumiesz moich komów, to nikt ci nie karze ich czytac i odpisywac na nie.!"-mnie nie obchodzi to, ile ona ma lat, czy tez Ty... Sama to zaczęła...

"A nick tez zmienilam juz wczesniej nie z twojego powodu. i nie czepiaj sie go, wiem doskonale jakie ma tlumaczenie, nie musisz go pisac. a jak zwracasz sie do mnie, to proszę bys pisalam moj nick tak jak pisze a nie po polsku.!
Nara "-nienawidzę angielskiego i wiole sobie spolszczyć-to jest moi drodzy IRONIA! Ale jak napiszesz po niemiecku "blau und rosa", to się nie pogniewam, a nawet będę szczęśliwa, kocham niemiecki :P

Coś prędzej mówiłaś o tej Hannah Montana-wszystkie jesteście po jednych ...pieniądzach... "Czita gerl" odwiedźmy Indie :)

Madleen

"Gadacie tak bo se uroiłyście ze ja albo właśnie Kasia jesteśmy od jednej osoby czy jak wY to sobie tłumaczycie!!."-Dlaczego piszesz "wY" tak dziwnie? Nowe zasady ortografii tworzysz?

"Ja się dziwie sobie ze jeszcze tu pisze"-hehe, ja też, że jeszcze tu w ogóle zaglądam... Przynajmniej się uczę "poprawnej" polszczyzny!

"Mnie tak samo jak Kaśkę wyprowadzacie z równowagi!! Ja to Cię Kasia podziwiam ze ty tu chciałaś się odezwać."-ja też. Jesteście wielkie...

Przepraszam za te moje wywody nieco filozoficzne, ale 2godziny dzisiejszego polskiego nie starczyły mi na moja piękną pracę... Czasu mi zabrakło :( Wy byście na pewno wymyśliły już w 15 min :P

ocenił(a) film na 10
Madleen

A co mnie obchodzi ze ty kochasz niemiecki a nie lubisz Angola?
Ze mną jest zupełnie odwrotnie.
a z tym ostatnim zdaniem, to chyab raczej nie wiem o co ci chodzi. Lubie filmy tego typu jak "dziewczyny 'czita' " i co? Hannah Montan też lubie. ;/

ocenił(a) film na 10
_Pink_

tYYYYYYYYYYYYY Madleen mnie już rozśmieszasz. Nie wiem czemu, ale z twoich wypowiedzi to mi sie śmiać chce. ;)

_Pink_

Oh really? Why? Because...-bleee... Bo jestem mądrzejsza od Ciebie? I nie używam wulgaryzmów tak jak Wy to ohydnie robicie?

Madleen

Blue_and_pink:
''Droga Daggulko...........
To nic nie mów. ''

wlasnie nie moge nic nie mowic... bo wkurza mnie, ze pare osob stad ( bo jak powiem, ze jedna i ta sama osoba, to z madleen przerzucicie sie na mnie) klnie i wyzywa... a poza tym, Kasiu, cos sie za latwo wkurzasz... Karoline wkurzono ( bo to NIESTETY nie moja zasluga) po kilku postach, ciebie po jedym... chyba ze to jakies zadawnione urazy... bomba z opoznieniem? a moze niewybuch?

ocenił(a) film na 10
Daggulka_Preity

Wkurza mnie jeden post, może dlatego, że czytałam poprzednie.
I mówię, że jak by mnie się tak czepiano jak Karoliny, to już bym chyba wyszła z siebie.!

_Pink_

whatever, Zapewniam Cię po raz kolejny, nie jesteśmy tą samą osobą.
Ja piszę tak ".!", bo mi się tak podoba, mimo tego że wiem że to jest jako-taki błąd. Dlaczego Wy nie wierzycie? Jesteśmy innymi osobami.

POzdro. :)

__KarLa__

dziwny argument blue (...) ... poprzednie posty nie byly do ciebie, wiec dziwne, ze wkurzyl cie jeden, bo ''czytalas poprzednie''... wydaje mi sie po prostu, ze wkurzaly cie posty skierowane w strone karoliny, ale czemu... tego sie nie dowiem...

ocenił(a) film na 10
Daggulka_Preity

tak, byly do karoliny, ale mowicie ze ja pisze tak jak ona, wiec jakbym to ja byla zamiast niej, to do mnie byscie sie czepiali. ;/

__KarLa__

Masz dziwne upodobania ^^
Hmm... właściwie wisi mi to, czy jesteście jedną osobą, czy tylko przyjaciółkami. Ja bym chciała, tak z głębi mojego mrocznego serca, żeby Karolina przeprosiła.
pozdrawiam.

whatever_rock777

a dlaczego blue od razu zakladasz, ze bysmy sie czepiali? jesli pisalabys identycznie jak ona-to oewnie, ze bysmy sie czepily... ale jesli pisalabys normalnie, to nikt by sie nie czepial.. chyba ze od razu na wstepie wiesz, ze klnelabys i prowadzila nienormalna dyskusje...

ocenił(a) film na 10
Daggulka_Preity

A czy wiesz.... że jakbyście wy juz odpuscily to i karolina by sie dawno nie odzywala? i nie klnela by? Uwazacie sie za madrzejsze, madrzejszy odpuszcza pierwszy.
Chyba wezme przyklad z Karoli_22 ona juz to tyak czesto nie pisze, nie kloci sie o byle co..., moze ma racje.... Udziela sie, ale tylko wtedy gdy jest pytana, lub jak pisecie cos na nia.

_Pink_

Może i mam dziwne upodobania, no ale cóż.
Ja się tutaj już po prostu nie chcę w kłótnie mieszać, Kasiu, bo raczej nie warto. :P

POzdrawiam. :_)

__KarLa__

o prosze... kiedy Kasia ( sorry, niebieskorozowa) wspomniala o karoli 22, ta trzy minut pozniej napisala posta... telepatia?

Daggulka_Preity

Ależ Ty wszystkiego dochodzisz, nawet godziny.
Nie, nie telepatia, po prostu weszłam w tym momencie na forum, i chciałam odpisać dla whatever_rock. Czemu się tego tak czepiacie, Wam się nie zdarza że czasem odpisujecie na posta dodanego przed kilkoma minutami? Mogę Wam przysiąc, że po za tym kontem, nie mam żadnego innego.

ocenił(a) film na 9
__KarLa__

Ja tam Ci wierzę. :PP
Zwykły zbieg okoliczności. :)
Witaj Kasiu dzięki za poparcie..<lol>

EweLinKaa

ech...

Daggulka_Preity

Daggulka_Preity: Tym "Ech..." wywołałaś we mnie 5-minutowy śmiech :D Jesteś super ^^'

whatever_rock777

Wathever, nie ma się co łudzić, by Karolina przeprosiła :/ Skoro ona chce, by może 1/8 Polaków czytała jej piękne wypowiedzi, to może być z siebie dumna :/

Madleen

Ja w każdym razie jestem z niej bardzo dumna xP

whatever_rock777

Wiecie, że jeżeli będę czytał co trzeci post tych dziewczyn (karolki i s-ka), to nie stracę wątku? :D Do tych bystrzejszych: Ludzie, naprawdę wątpię, żeby udało nam się przekonać mieszkanki pokeball'i do przyznania się do błędu... Cały przegląd błędów stylistycznych, interpunkcyjnych i ortograficznych (kazać ich nie robić nie mogę, ale mogę komuś dać KARĘ - to dla Blau-rosiges Mädchen). Wiem, że ten komentarz jest czysto prowokacyjny, ale może da im to do myślenia.

Do Karolinek i tym podobnych:

Skoro macie po 20 lat, to czy nie prościej byłoby się przyznać do błędów, nawet dla świętego spokoju? Po co wiercić nam dziurę w brzuchu, skoro wystarczy magiczne zaklęcie: "Przepraszamy Peccatum, miałaś rację..."? Mając 20 lat doszłybyście do tego, oszczędzając nam i sobie 15 stron pisania, scen darcia szat, rażących błędów, i czytania tekstów: "będę pisała co chcę", "postawię n wykrzykników", "jesteś pojebana", "ja nie mam downa", "sama jesteś kiczowata", itp. Nie obchodzi mnie, ile macie, ale jakie jesteście, i jaki macie szacunek do ludzi wokół. Skoro jesteście takie dorosłe i takie dojrzałe, to zanim napiszecie kolejny post z serii "Scheisse gespreche" to kochaniutkie zadajcie sobie pytanie, czy skoro Ktoś (albo dużo Ktosiów) mówi ci, że twoje zachowanie jest złe, to może czas zareagować?

Na koniec przytoczę tu wesoły cytat: "Ja mam jedną szarą komórkę, ale akurat się rozładowała." (tu mowa o telefonie, dla niekumatych) - serdecznie pozdrawiam autorkę ;D

Pozdrawiam wszystkich, którzy pragną dobra przyszłego pokolenia

hellsing6661

Do błędu przyznałam się kilka stron temu i powtarzałam je chyba dwie czy trzy strony temu.
Myślisz że mnie to bawi takie pisanie głupot tutaj?
Myślisz że dlaczego już się tutaj nie udzielam tak często jak kiedyś?
Nie chce się już kłócić o byle co.
Już raz kopiowałam swoje słowa, ale teraz też to zrobię:
"Na początku pisania na tym forum uważałam za kicz tylko coś głupiego, teraz wiem że niektórzy uważają że kicz może być fajny i może się podobać.
Ok. przyznaję się do błędu że na samym początku powiedziałam że peccatum jest głupia bo mówi inaczej niż ja. Przyznaje że czasem bez potrzeby przeklinałam."
Dawno się przyznałam, i już teraz nie piszę tak, jak pisałam na pierwszych, drugich stronach. Wiem, że nie napisałam dosłownie "przepraszam", ale można z mojej wypowiedzi wnioski wyciągnąć. Wiem, że źle czasem robiłam, pisałam głupoty, więc jak kogoś na tym forum uraziłam, bądź obraziłam to przepraszam. Autorkę tematu także.

POzdrawiam.

__KarLa__

Karola 22 wiesz, że to o Ciebie już nie chodzi, tylko o ta druga Karolinę. Ja już bym się nie chciała tak ośmieszać na forum film webu i za przeproszeniem robić z siebie idiotkę, na okrągło w kółko powtarzać to samo, tak jak hellsinq powiedział; "jesteś głupia/nienormalna/pojebana", "sama masz Downa" itp... W rzeczywistości Karolina 21 05 może jesteś bardziej kulturalna i nie używasz co chwile wulgaryzmów... To nie musisz robić tutaj z siebie takiej dziewczyny-wiesz jakiej...

PS; hellsinq Twoje niemieckie teksty są boskie! Mam nadzieję, że Karolina i Blau and pink zrozumiały o co chodzi :p

Madleen

Ja jak zwykle się ubezpieczam. :)
Zapraszam do mnie na bloga. :)
POzdrawiam. :***

__KarLa__

No i ładnie przynajmniej też przeprosiłaś i nie klniesz, a tego właśnie nienawidzę i nie toleruję!

hellsing6661

A hellsing6661 to mój kuuumpel, aha! :D Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać, jestem z niega taka dumna ^^'
...
ej ej... czyżbym nie miała nic ciekawego do napisania? Och, mój Boże... Starzeję się =='

ocenił(a) film na 9
whatever_rock777

Karolina, podziwiam Cie. Może i ja powinnam przeprosić?
No, ale to potem. Mam nadzieje że to były tylko przeprosiny, i że nie przeszłaś na ich stronę? lol