PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127613}

Czasem słońce, czasem deszcz

Kabhi Khushi Kabhie Gham...
2001
6,9 47 tys. ocen
6,9 10 1 47495
6,0 23 krytyków
Czasem słońce, czasem deszcz
powrót do forum filmu Czasem słońce, czasem deszcz

Ale mino tego całego przerysowania, przesadniej gry aktorów, oglądałam go już dwa razy.:) I spokojnie daję mu 8/10

Daggulka_Preity

"ja dostalam 43 filmy bollywoodzkie :)"-jejku Daggulka podziel się... ja też tak chce no i jeszcze sari. Ty to masz szczęście dziewczyno! :(

Madleen

saree mam juz trzy, oraz trzy salwary :D moja mama zbierala te filmy, zbierala, przez ok.pol roku :) i cala torbe filmow dostalam :) moge sie podzielic ;) pisz co chcesz :)

Daggulka_Preity

naprawdę? A to może zajrzyj na mojego bloga, mam podanego tam maila, to skorzystaj z niego. I napisz mi jakie masz filmy, ok? :)

Madleen

hmmm... mam dwa razy KKKG i dwa razy KOCHAM CIE z Amisha Patel :) a reszta filmow... mam ich okolo szesdziesieciu, wiec cala liste podam tu jutro, ok?

Daggulka_Preity

Ok. To czekam z niecierpliwością :)
Namaste!

Madleen

1.Czasem slonce czasem deszcz
2.Gdyby jutra nie bylo
3.Jestem przy tobie
4.Nigdy nie mow zegnaj
5.Zona dla zuchwalych
6.Duma i uprzedzenie
7.Veer-Zaara
8.Don) nowy)
9.Monsunowe wesele
10 Om Shanti Om
11 Salaam Namaste ( nietykalne :PPPP moje ukochane)
12 Devdas
13 Asoka
14 Cos sie dzieje
15 Bunty aur Babli
16 Chalte Chalte
17 Dil Se
18 Dhoom
19 Serce ze zlota
20 Josh
21 Bluffmaster
22.Baazigar
23.Kroki w chmurach
24.Kyon KI
25.Nie mow nikomu
26.Prosto z serca
27.Czasem tak czasem nie
28.Holiday
29.Jab We Met
30.Omkara
31.Yuva
32.Yes Boss
33.Milosci nie oszukasz
34.Krol serca
35.Ahista Ahista
36.Aatma ( moge sie wymienic , bo horrorw nie trawie)
37.Podroz poslubna
38.Kya Love Story Hai
39.Albela
40.Awarapan
41.Tak bardzo cie kocham
42.Choker Bali
43.Aetbaar
44.Yakeen
45.English Babu Desi Mem
46.Shahrukh Khan-Legenda
47.Just Married
48.Baranas
49.Droga milosci
50.Chori Chori
51.Taniec milosci
52.Kuchh Meetha Ho Jaye
53.Zaklad o milosc
54.Bombay
55.Kocham cie..
56.Taal
57.Vaah! Life Ho Toh Aisi!
58.Aashiq Banaya Aapne: Love Takes Over
59.Dhadkan
60.Kachche Dhaage
61.Rang-kolory milosci
62.Woh Lamhe ( ale nie jestem pewna, czy dziala :P)
63.Szantaz
64.Swiatynie milosci

Daggulka_Preity

O jaaa. Ciekawy zbiór. Te z Shahrukhiem, które podałaś to chyba wszystkie widziałam. Niektórych to w ogóle nie znam ani o nich nie słyszałam jeszcze...

Madleen

A i zapraszam na mój blog. Skrobnęłam kolorową notkę o strojach kobiet: sari, salwar kameez, itd...

Madleen

jasne, ze wpadne i komentarzyk skrobne :) z Sharukhiem :D wszystkie filmy sa swietne :D ale ja ostatnio tylko Salaam Namaste :))

Daggulka_Preity

No a komentarzyk gdzie. Jasne, na pewno wszystkie są fajne :p Salaam Namaste jest taki bardziej amerykański, ale też bardzo ładny. Nawet Preity ładnie wyglądała z tym brzuszkiem, no i fajne piosenki są :)

ocenił(a) film na 10
Madleen

Jejku!
Ja to ci zazdroszczę Daggulka-Preity ze ty masz ich aż tyle, chociaż ja bym wolała dostać ich tyle ale tylko z Shahrukhiem Khanem. Ale mam nadzieje ze cie kiedyś dogonię bo już mam 18 filmów gdzie gra w nich Shahrukh. Nie kupywalam oryginalnych bo bym zbankrutowała hehe ale z gazet. :)

pozdrowionka:)

ocenił(a) film na 10
karolinaaa_21_05

Hey:D
Nikt tu już chyba nie zagląda:P

PoZdRoWiEnIa :)))

karolinaaa_21_05

Ja tu zaglądam - żeby sobie humor poprawić ^^'

whatever_rock777

I fajnie nie? :P
Zapraszam na mojego bloga fanów i anty fanów Bolly :)

Madleen

ja juz sobie humor z rana poprawilam, zjadajac tooooone ciasteczek z lukrem... kilgramami bede sie martwic pozniej :D

ocenił(a) film na 10
Daggulka_Preity

Czy to miala byc ironia? whatever-rock777?

wow ja tez dzisiaj zjadlam troszke takich malusich ponczusiow :)

pozderka:)

karolinaaa_21_05

Nie skarbie, to nie była ironia. Zdawało mi się, że wiesz, co to znaczy "ironia", a tu proszę bardzo - niespodziewanka :P
Ja tu czasem zaglądam rzeczywiście po to, aby się pośmiać. Coś w tym złego? :>

whatever_rock777

whatever, nic, oczywiscie :) my milo witamy kazda osobe, ktora tylko zechce wstapic w ten skromny filmwebowy temat :)

ocenił(a) film na 10
Daggulka_Preity

WIEM CO TO IRONIA! Tylko jak widzę to ty mnie nie zrozumiałaś!
I może twoja gościnność na tym temacie to jest coś okropnie złego!

karolinaaa_21_05

Ojej, tylko bez szału :)
"I może twoja gościnność na tym temacie to jest coś okropnie złego!" - bełkot, jak to mawiał Willy Wonka :P Nic z tego nie zrozumiałam :/ Zacznij się wyrażać, jak człowiek z mózgiem, a nie jak pudełko z klockami Lego...
Ależ oczywiście, że Cię zrozumiałam. Zapytałaś się grzecznie "czy to ironia" (odpowiedziałm), a następnie oświadczyłaś, że dokonałaś konsumpcji pączków. Czy może coś pominęłam? :>
Daggulka-Preity: A dziękuję za miłe słowa ^^'

whatever_rock777

Eeee... no kochani, luzik... Ktoś nie czyta ze zrozumieniem-i ten ktoś się na pewno domyśli :P Nie żebym na ta osobę teraz naskakiwała, ale od takich głupich odpowiedzi, to tylko śmiać się chce.

ocenił(a) film na 10
Madleen

zapytam teraz tak jak wcześniej mnie daggulka-preity (czy jak tam bo dokładnie nie wiem czy pamiętam)

Czy tu chodzi o mnie madleen? A do ciebie tej ""z mózgiem"" to już mi braknie słów przychodzisz docinasz i jak ktoś odpowie to się zaczyna kłótnia. Takich jak ty to najlepiej ignorować ale jak widać czasami się nie da, postaram się ignorować twoje posty ale jak nie wyrobie to... no too... (brak slow) ale na pewno nie wyrobie! BYNAJMNIEJ JAK ZAWSZE;/

karolinaaa_21_05

Droga whatever, Ona wie co to jest ironia, ponieważ wielokrotnie używała ironii na tym forum, przy tym temacie.
Tak, Karola, zgadzam się brak słów, nie chce się czasami tu już zaglądać.
Coraz bardziej zaczynam tracić chęci do odpisywania tutaj czegokolwiek na cokolwiek. Wchodzę tu na ten temat ponieważ-no cóż, siła przyzwyczajenia, ale jeżeli my tutaj mamy się na okrągło kłócić, to ja chyba zmienię przyzwyczajenie.
A, i moim zdaniem Karola nie napisała niczego złego..., więc też bym chciała wiedzieć, czy to co napisała madleen było do niej.

POzdro!

__KarLa__

Tak chodziło mi o Ciebie Karolino 14. Tylko bez obrazy, ale zdanie whatever coś chyba przekręciłaś i ją źle zrozumiałaś :P PS. zapraszam na mój nowy temacik na blogu :D (U jednej z Karolin zostawiłam komentarz, jeszcze chyba nie widziałaś? :P)

ocenił(a) film na 10
Madleen

Aha czyli moje posty cie śmieszą chociaż jest on dobrze napisany?
Trzeba było mi powiedzieć wcześniej to bym się z pozdrowieniami nie wysilała. Uraziło mnie to madleen(to dla twej wiedzy).
Tak, tak faktycznie teraz se jej post poczytałam i już wiem jak wy go odebrałyście no ale można go odebrać jeszcze inaczej(tak jak ja) wiec TEN KTO NIE CZYTA ZE ZROZUMIENIEM to coś tam nie madleen?(po części ironia skierowana do madleen, wcale się nie zdziwię jak mnie nie skumacie) No.

karolinaaa_21_05

Napisanie słowa "Pozdro/Pozdrawiam", to nie jest zbyt wielki wysiłek. Szczerze to teraz w ogóle nie zrozumiałam Twojej wypowiedzi :/

Madleen

Eee.. przeczytałam teraz całą stronkę jeszcze raz i...
Może zacznę od tego, że Ty (karolinaaa 14) napisałaś "Nikt tu już chyba nie zagląda:P", na co pierwsza Ci odpowiedziała whatever-rock777, która zagląda tu jeszcze, by sobie humor poprawić... No i jak na razie nic tutaj złego nie widzę. Po czym Ty spytałaś whatever czy to miała być ironia, a Ona na to, że nie, no i rzekła: Co w tym złego, że co jakiś czas sobie tu zagląda, by się pośmiać (coś takiego). A Ty nie wiem dlaczego od razu stwierdziłaś" I może twoja gościnność na tym temacie to jest coś okropnie złego!"... A przecież whatever nic takiego do Ciebie nie napisała, że niby Ty np. jesteś czymś złym tutaj, na tym forum :)
No to wszystko. To teraz dacie pewnie whatever sobie odpocząć i podczepiacie się mnie :P

Madleen

* miałam napisać, że teraz będziecie się czepiać mnie, a whatever dacie spokój :D

Madleen

To znowu ja... Przypomniało mi się fajne zdanie z DDLJ :P "W wielkim świecie zdarzają się drobne wpadki..." Hihi. Dobrej nocy Wszystkim życzę :D

Madleen

Madleen to zdanie jest boskie :) witam ponownie :)

Daggulka_Preity

Witam Was teraz ja.
Już wchodzę patrzeć Twój komentarzyk u mnie , i lukam do Ciebie madleen na bloga, ale zanim to zrobię to.......
Przestańmy się kłócić o jakieś jedno zdanie, jedni mogli odebrać tę wypowiedz tak jak Karola, a drudzy inaczej [tak jak madleen].
Nie czepiajmy się tego..... :)

POzdro :))

ocenił(a) film na 9
__KarLa__

Ojoj. Dzieje się tu.. że uuu......
Masz rację Karola nie czepiajcie się siebie za to że ktoś zrozumiał czyjąś wypowiedz inaczej. :)
pozdrowka. :)

ocenił(a) film na 10
EweLinKaa

Tez jestem za żeby się nie czepiać. Wiec po co było tamte stwierdzenie wather(czy jak jej tam). Nie będę cytować! nawet nie mam zamiaru!

A co do ciebie madleen to już nawet brak slow wiesz... najpierw było dobrze teraz już na mnie siadłaś i wiesz co pewnie tylko na to czekałaś co?

W takim razie ty tez za bardzo się nie wysilałaś pisząc "pozdro, pozdrowienia" czy jak ty to pisałaś!

karolinaaa_21_05

karolinko, mozesz doprecyzowac swoje zarzuty wzgledem Madleen? bo ja np. od poczatku waszej klotni nie wiem o co ona wogole jest;/

karolinaaa_21_05

karolinaaa_14: O jakie stwierdzenie Ci chodzi? I proszę Cię, abyś nie pisała czegoś w stylu "wather czy jak jej tam było...", ta zniewaga mnie trochę jednak boli, mimo wszystko.
A z tym czytaniem ze zrozumieniem. No cóż, każdy jakoś rozumie inne posty tak, jak winny być one rozumiane. Najwyraźniej Ty masz bardzo rozległą wyobraźnię i widzisz poza tymi wszystkimi granicami :) (to zdanie nie ma negatywnego wydźwięku). Wolę więc tę sprawę postrzegać tak, że jesteś na tyle inteligentna, a przynajmniej masz takowy potencjał, aby dostrzegać różne możliwości rozumienia czytanego tekstu. Może powinnaś teraz spróbować wybierać te pozytywne możliwości ;)

whatever_rock777

czyli wszystko w porzadku, ya?

Daggulka_Preity

Byłoby wszystko w porządku, gdyby Karolina się nie złościła. Ale jak dla mnie... jak dla mnie jest ok ^^'

whatever_rock777

No właśnie. Chodziło mi dokładnie o to samo co whatever-rock... Odebrałaś Karolina to zdanie jako coś negatywnego, a wcale tak nie było. Whatever nie napisała tego ze złością. Co ja się tłumaczyć będę zresztą.... Próbuje Ci tylko Karolino wytłumaczyć, że źle odebrałaś to co chciała powiedzieć whatever. Mam nadzieję, że już wiesz, o co chodzi :D

Madleen

czasami tak jest... ja, jak mialam zly dzien, to wszystko co ludzie mowili, zaczynalam brac strasznie negatywnie, nawet takie zdanie jak '' ladnie dzisiaj wygladasz '' ... nawrzeszcalam na kolezanke, ze pewnie uwaza mnie za grubasa, ktory nie potrafi sie ubrac i umalowac, a poza tym, pewnie mam cienie pod oczami i blyszczaca cere... a ona sie czepia, bo staralam sie jak moglam wygladac ladnie, a jej sie cos nie podoba... i zaczelam ryczec :D zalosnie to wygladalo :D

Daggulka_Preity

Hehe, no każdemu zdarzy się mieć zły dzień, ale żeby tak parę dni pod rząd? ;> Trzeba być optymistą, a świat będzie piękniejszy xP

whatever_rock777

jak mawial moj wujek '' zly dzien albo zly charakter'' :D

Daggulka_Preity

A ja jednak wolę myśleć, że to był "zły dzień" :) A właściwie parę złych dni... Ale co tam. No cóż, każdemu się może zdarzyć. Teraz tylko czekamy na potwierdzenie, że Karolina miała po prostu gorszy czas :P Mam nadzieję, że wkrótce się odezwie.

ocenił(a) film na 10
whatever_rock777

Będę pisala tak jak np. WATHER(bo nie jestem taka żeby czyjeś nicki zapamietywac!, i gówno mnie obchodzi że cie to boli!)
A co do złego dnia to może i miałam nie pamiętam było to dość dawno!
i nie będziesz mi mówiła jak mam postępować czy odbierać inne posty!

I KURWA ZEJDŹCIE ZE MNIE W Końcu BO NIE DŁUGO NIE WYROBIE!(i teraz ja was "proszę" nie mówcie nic na temat ze UŻYWAM WULGARNEGO SŁOWNICTWA kurwa!!!!!!!!

karolinaaa_21_05

Ale się gorąco zrobiło. Nie rozumiem Karolino Twojego wybuchu znowu. Za chwilę z whatever zrobisz wodę. "ta zniewaga mnie trochę jednak boli, mimo wszystko."-nikt Ci nie każe zapamiętywać wszystkich nicków, ale ja np. żeby nie pomylić się i nie przeliterować, zawsze prędzej (niż zacznę pisać) zapamiętuje nicki wszystkie, albo otwieram sobie drugą stronę :P Zgadzam się whatever, to jednak trochę boli. To tak jakby ktoś powiedział do mnie Madzia, bleee, nienawidzę tego. Karolina chyba dzisiaj też miała zły dzień...

Madleen

racja Madleen ( dobrze napisalam :D), ja tez bym sie wkurzyla, jakby komus, kto mi odpowiada, nie chcialo sie nawet sprawdzic mojego nicku... to oznaka braku szacunku, a przy braku minimalnego szacunku rozmowa nie ma sensu...

karolinaaa_14 - alez nikt tu na tobie nie '' siedzi''... ja takze nie rozumiem, po co uzywasz wulgarnego slownictwa i klniesz na wszystkich... ale juz nic nie pisze, bo uznasz, ze na ciebie ''wsiadlam'' :D

pozdrawiam :)

DAGGULKA_PREITY ( jakby komus sie nie chcialo spojrzec na podpis obok avatarka ) :))

karolinaaa_21_05

Wyciągnęłam Do Ciebie rękę na zgodę, a Ty ją obsrałaś, brzydko mówiąc :/ Domyślam się, że Cię to nic a nic nie obchodzi... Tylko nie wiem, kto w tej głupiej sprzeczce bardziej ucierpiał - ja czy Ty.

ocenił(a) film na 10
whatever_rock777

Tak wiec...yyyhmmmm
Może i was to boli ale tak jak to wspomniałam wcześniej mnie to gówno obchodzi. Kiedyś pisałam poprawnie bo je kopiowałam a teraz mi się nie chce bo jak na nie patrze to muszę iść do łazienki! A do tej reki to nie wiem kiedy ty ja podałaś ale ... ale ok niech ci będzie i powiem ci nawet więcej wiesz? bo ja nie tylko ja obsrałam ale jeszcze naszczałam o opierdziałam ja!!!!!!!!!!!! A to ta twoja zgada miała polegać na tym ze ty nie będziesz się do mnie udzielać? to to w takim razie jest ignorancja po waszemu(bo bym napisała ze to olewka ale polowa z was mogla by nie zrozumieć).
wypowiedz dziecinna ale dla was nie da się inaczej przetłumaczyć!

karolinaaa_21_05

Słabo mi się zrobiło po przeczytaniu Twojej "odpowiedzi". Ale teraz już przynajmniej wiem, że to Ty jesteś tu pokrzywdzona, ale na pewno nie ja.

ocenił(a) film na 10
whatever_rock777

ohhh... to coś na podobe jak widzę wasze posty?(nie odpowiadać wiem ze TAK)

karolinaaa_21_05

karolinaaa_14, powiem ci szczerze, bo mieszac sie w klotnie nie chce, ale zachowujesz sie jak dziecko... tyle, nie obrazaj sie, bo nie ma o co...