Ale mino tego całego przerysowania, przesadniej gry aktorów, oglądałam go już dwa razy.:) I spokojnie daję mu 8/10
Przyznałam się do błędu i przeprosiłam, ale teraz pozostaję bezstronna.
W tamtym swoim poście nie naskoczyłam na nikogo, i teraz też nie zamierzam.
Nie trzymam niczyjej strony, jakoś nie mam ochoty się z nikim kłócić.
POzdrawiam wszystkich. :)
dzieki za pozdrowienia... ja rowniez uwazam, ze nie ma co naskakiwac na ludzi, bo odpowiedza tym samym... teraz tylko jedna osoba przeprosi i wątek stanie sie niepotrzebny... :D a szkoooooda :)
No i ja: Przepraszam jeżeli kogoś uraziłam na tym forum..:)
A czemu szkoda? Zaczniemy inny temat.
Tylko ciekawe czy Karolina się przyzna.
"A co, wg szanownej Eweliny oznacza "przejść na naszą stronę"? "-hmm.... Tak jak ja, Ty, Daggulka i inni mówić Karolinie, że źle robi?
Ooo... Ewelina też przeprosiła, nie zauważyłam nawet... Sorry, na szybcika czytam, bo w szkole jestem :p
W takiem razie zdanie "mam nadzieję, że nie przeszłaś na ich stronę" nie było komplementem? :P
A tak poza tym, to wyznam szczerze, że te przeprosiny nie dadzą mi satysfakcji, jeśli ta osoba nie zrozumie, że zrobiła źle. Aż mi się smutno teraz zrobiło :(
:P
Nie, nie było komplementem!
Tobie satysfakcji dawać nie musze, ja zrozumiałam, tyle że tego tu nie napisałam.
"A co do ciebie madleen to już brak słów i nie skończyłam pierwszej lepszej zawodówki, owszem skończyłam, ale nie pierwsza lepsza, a teraz jeszcze studiuje jak by co!" - wbiłaś sobie samobója. Po zawodówce nie zdaje się matury, a na studia przyjmują na zasadzie konkursu świadectw. Więc to, że masz 20 lat jest zwykłą bujdą, bo osoba w takim wieku wie, do jakiej szkoły chodzi :]
Ale mnie teraz wkurwiłaś. Po pierwsze nie krzycz. Słyszę wyraźnie, o czym do mnie piszesz ;)
Poza tym, nie mówiłam o Tobie. TY jesteś mi najzupełniej w świecie obojętna, zwisasz mi i powiewasz, mam na Ciebie wyjebane. Tylko powielasz zdania wcześniej już napisane, od początku, znowu i znowu...
I jeśli nie potrafisz dostrzec ironii, to się z łaski swojej nie udzielaj, bo szkoda mi oczu na Twoje wypociny.
Ojej..., zdenerwowałam panią szanowną. Kurczę...! Normalnie przeklnęłaś. wOw
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Słyszysz jak ona do Ciebie pisze? - To ciekawe. :P
Ode mnie przeprosin nie będzie. ;/
whatever, Ty czasem żałosna jesteś.
Jak nie o nią Ci chodziło, to o Kogo? O Karole? Chyba napisała że zrozumiała. :)
Ja pierdole, kolejna niekumata :/ To jakaś kolejna plaga egipska?
Tak, chodziło mi o Karolinę. Nie o tą, która przeprosiła, bo to przyjęłam do wiadomości, uszanowałam i bardzo cieszę się z tego powodu.
Ewelino, cierpisz na jakąś rzadką chorobę? Po jaką cholerę Ci tyle wykrzykników? Chcesz mi zrobić na złość? A może wyświadczysz mi przysługę i utniesz sobie ręce i nogi. Kadłubkom z regóły ciężej jest pisać na klawiaturze, a zwłaszcza takie głupoty w Twoim stylu.
A Niebiesko - różowa najwyraźniej nie wie nawet, co to ŻART. Idioci, wszędzie idioci, na każdym forum się znajdą istoty podobne do Was.
Ech, a zaczynało być tak przyzwoicie, i znowu wszystko spieprzyłyście :/
"Ojejku..., przepraszam." - To było napisane z ironią.
Mówisz że ja ironii nie umiem dostrzec, a sama mnie nie z czaiłaś.
Żeby nie było, że trzymam czyjąś stronę ale,
whatever, jesteś boska! "W dupę sobie wsadź swoje przeprosiny" - Jak to przeczytałam, to wybuchłam ostrym śmiechem przed monitorem. Heh ... xD ..^^
Oż kurde... Whatever, dziewczyno, Ty użyłaś bardzo brzydkich słów, muszę Ci powiedzieć :P Tak w ogóle to nie wiem o co chodzi, ale to przez to wyrażenie z przeprosinami w dupie, prawie bym się udusiła! (Jogurt jadałam) Jak to zobaczyłam, to oczy mi na wierzch normalnie wyszły :D
markus, nie... oddaj zyletkeeeeee.... ech... nie posluchal :D
szczerze mowiac, whatever, moja reakcja byla podobna jak innych... zakrztusilam sie i tata pytal, co mi sie dzieje :D tak rechotalam :)
a JBJ chcialam obejrzec, ale nie mam dostepu aktualnie do tego filmu :) moze gazety sie zlituja i dodadza?
a propo, wiecie ze Jab We Met w gazecie jest?>
Czy mi się zdaje, czy właśnie mnie wyśmialiście? :D
Oj wiem, że to była ironia, dlatego możesz iść w cholerę z takimi "przeprosinami". I na co wychodzi? Że to Ty mnie nie zrozumiałaś :P
Markus z ta zawodówką już ktoś prędzej powiedział mniej więcej to samo co Ty. Ale Karolina nadal jest 20-latka i studiuje po ukończeniu zawodówki :P
"Czy mi się zdaje, czy właśnie mnie wyśmialiście? :D "-ja Cię tylko podziwiam. Z tymi brzydkimi słowami to żeś wyskoczyła jak Filip z konopi :P
Nie chcę się chwalić, ale potrafię lepiej :D
Markus, nikt Cię tutaj nie ignoruje, my czytamy bardzo uważnie wszystkie posty, a Twoje to już z zapartym tchem ;) Ale tak serio, to wybacz, jest mi bardzo przykro, że poczułeś się pominięty, postaramy się to nadrobić :) Pomożecie? xP
Whatever, nikt cie nie wysmial, ja bynajmniej :D tylko tak czytalam, czytalam i jak doszlam do twojego postal, gdziezes wyskoczyla z ta dupa, to zaczelam sie krztusic :D i tata przybiegl mi pomoc :D dobra, ide dalej ogladac Jab We Met, bo przerwalam w polowie :)
a nasza kochana koleżanka Karolina 21 05 dała sobie spokój z odpisywaniem na nasze bezsensowne teksty :/ Nie chce się przyznać do błędu, to nas unika :P
whatever, czy ty chcesz, zebym ja zaliczyla zgon na miejscu? i koroner powie '' pekla ze smiechu po preczytaniu tekstow whatecer'' i zostaniesz oskarzona :D
Daggulka_Preity: Nie umieraj, proszę :) Ale jest mi bardzo zaszczytnie (może być komuś w ogóle zaszczytnie?), że poprawiłam Ci humor :)
Karolaa: Ok ok, dajemy spokój...
zaszczytnie... pierwszy ra cytam taki wyraz... hm... ale skoro jest zaszczytne miejsce, to i moze uczucie zaszczytnosci tez jest :D
Hej;/ No No No trochę się naczytałam. Ale,...
Ode mnie nie oczekujcie przeprosin prędzej pierdnę niż wAS przeproszę, bo nie mam za co was przepraszać. Zdziwiło MNIE to ze Karolinę rozśmieszył teks w stronę Eweliny, chyba, jak się nie mylę od wather(czy jak jej tam) dziwi mnie to. I tez to, ze teraz jesteś Karolcia bezstronna i, ze przeprosiłaś, ale jeżeli myślicie, ze jak wszystkie przeprosicie to i ja przeproszę o nie mylicie się i to mocno. I jak Karolina przejdziesz na ich stronę to już się nawet nie zdziwię. Karolcia nie rozumiem tego. A i sory, ale ten Twój post o poście, który cie rozśmieszył myślałam przez chwile, ze Ty się podlizujesz do tej DOWNICY. Ale myślę ze mi tego nie zrobisz..., Ty moja przyjaciółka?. Tyle dni mnie nie było musimy się spotkać Karola i może film obejrzymy ten co z chomika wzięłaś?
PS. I co jej zrobisz jak se więcej niż 1 wykrzyknik postawi? he!!!!!(to nie do Ciebie Karolka).
Wiem, ze ta wypowiedz jest troszku nie poskładana, ale jest taka jak widać godzina, a ja dopiero wróciłam i jestem zmęczona!!
Godzina godziną, wypowiedzi z rozumem wypowiedziami z rozumem... Tak wyglądają Karolino czasami8 Twoje wypowiedzi. Idę spać... Bye Bye! Jeszcze jedno, czemu się umawiasz z Karolą tu na forum, by obejrzeć sobie film? Skoro jesteście przyjaciółkami, to powinnyście się porozumiewać raczej przez telefon, czy GG. Eee tam... Co ja w ogóle mówię.
PS: Tych co jeszcze nie wiedzą, zapraszam na mojego bloga, na plebiscyt (najlepszy teledysk z udziałem Shahrukha) :P Pozdrawiam Wszystkich :)
Nie nie, nie bój, nie próbowałam się podlizać, tylko przez ten tekst prawie oplułam monitor colą. :P Tak, musimy się spotkać i obejrzeć ten filmek, no i oczywiście pogadać. :) Przeprosiłam, bo tak sobie myślę, że jak już raz wkleiłam swoje słowa z przed kilku stron, to i drugi raz mogę, no i przy okazji słowo 'przepraszam poszło'. :>
POzdro.
Tak madleen porozumiewamy się także przez GG i telefon a nawet przez skypa tylko ze już dawno przez skypa nie gadałyśmy nie Karola?.heh. Karolina sorka ze tak naskoczyłam ale troszkę mnie poniosło jeszcze inaczej odebrałam nie które posty sorka:) Przepraszałam tylko Karole nie wAS, wAS to nawet nie przeproszę!!
PS. Karola co Ty tak dosyć późno na kompie robiłaś? hehe Mówiłaś mi ze nie masz siły i ze idziesz wcześniej spać, to jak? ziomalki nie przyszły? hehe
Bo nie miałam siły już wczoraj [tak dzień miałam.], jak do Ciebie esa pisałam to już mi się przyciski zlewały. Heh, a to dopiero 22.00 była.
Ale właśnie wbiło do mnie kilka osób [nasz alfa też oczywiście] i do dzisiaj siedzą, całą noc nie spałam, tak mnie pobudzili. Ale dziś mi się już spać nie chce. :) Hehe. :)
A właśnie, sorry że pisze to tu, ale nie mogę się do Ciebie dodzwonić i z GG mnie wywaliło: Więc:
Wbijaj do mnie na chate, ziomki jeszcze siedzą i do wieczora pewnie będą. :)
Alfa się z Tobą stęsknił. :P Hehe:)
No bo mój tel mi się schrzanił muszę se kupić nowy.
Już lecę moja ty przyjaciółko hehehehehe
A tak i nie pluć się ludziska ze tu piszemy(mowie to do niektórych bo tylko dokładnie to 2 osoby za pewne będą się pluły) Narka .
właśnie zauważyłam ze ty esa pisałaś jakoś po pijaku hehe.
O jak ja żałuję ze mnie nie było Alfa był hehe
Boże... Jesteście płytkie jak basen dla dziecka... Nikt nic nie mówił od parunastu postów o wykrzyknikach, a ty jak Filip z konopi wyskoczyłaś z nimi. Tak w ogóle, to pierdzenie na mądrzejszych nie jest dobrym środkiem porozumiewawczym, możesz się jedynie pochwalić tym, co miałaś na obiad... Ponadto z krzesła zrzuciło mnie słowo "downica" początkowo myślałem, że chodziło o donicę. W języku polskim nie funkcjonuje chyba takie słowo jak d. . Madleen ma rację, po co wy tu piszecie o takich pierdołach? Z resztą... Co ja się będę z wami użerał...
Pozdrawiam wszystkich "po naszej stronie"
PS
@Whatever: Na którą masz jutro do szkoły? xD
Jak Ty się jej pytasz na którą ma jutro do szkoły to czemu my nie możemy tu o swoich sprawach pisać?
A po za tym, napisałam dlaczego piszę to tutaj. :P
Udzieli mi ktoś korepetycji z angielskiego? Proszę!!! w czwartek mam prace klasową (z unitu 4)... please :P
o kurwa patrz madleen na godziny naszych komentarzy. Uważaj bo jeszcze ktoś powie ze my to jedno konto. Kurwa co wY macie w baniach?!!?