PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127613}

Czasem słońce, czasem deszcz

Kabhi Khushi Kabhie Gham...
2001
6,9 47 tys. ocen
6,9 10 1 47469
5,9 21 krytyków
Czasem słońce, czasem deszcz
powrót do forum filmu Czasem słońce, czasem deszcz

Ale mino tego całego przerysowania, przesadniej gry aktorów, oglądałam go już dwa razy.:) I spokojnie daję mu 8/10

karolinaaa_21_05

"spierdalaj?....?" - Oj, dzidzia nie miała co odpowiedzieć i jej się głupio zrobiło...

ocenił(a) film na 10
Markusowy

Jednak nie będę ci odpisywać. ODPIERDOL się ode mnie!!
No I wszynio;/

karolinaaa_21_05

Jak on się odpierdoli, to ja się przypierdole... again ^^ Kiedy w końcu przestaniesz nam z łaski swojej odpisywać?

karolinaaa_21_05

"Jednak nie będę ci odpisywać. ODPIERDOL się ode mnie!!
No I wszynio;/" - No to się zdecyduj - albo odpisujesz, albo nie. Ja wiem, że myślenie nie jest twoją najmocniejszą stroną, ale mogłabyś wymyślić jedna wersję i tej się trzymaj.
Z wulgaryzmami nie przesadzaj, Karolinko, bo długo cię na tym Filmwebie nie będzie.

Markusowy

*jedną

ocenił(a) film na 10
peccatum

Gówno mnie to obchodzi!!
No to się przypierdalajcie ja mam was w dupie!!
NIE BĘDĘ ODPISYWAĆ WAM!!innym tak.

karolinaaa_21_05

Hehe, Karolina ma swoich wybrańców, dla których może będzie odpisywać. Tylko wątpię, by ktoś chciał się tu jeszcze kłócić :P

karolinaaa_21_05

Właśnie znowu nam odpisałaś. Gratulacje.

karolinaaa_21_05

Zmieniłabyś płytę, Karolino.

ocenił(a) film na 10
Markusowy

Boże!! Brak słów już na waS downy!!
Kurwa jebana mac!! Jak wY ciśnienie podnosicie to się w głowie nie mieści!!

SPIERDALAJCIE KURWA KURWISZONY JEBANE!!!!

karolinaaa_21_05

My Ci podnosimy ciśnienie, a Ty nam poprawiasz humor. To chyba uczciwa wymiana? :>

whatever_rock777

Boże Karolina, denerwujesz się kilkoma słowami na jakimś forum. To Ty na żywo byś chyba ludzi wkoło pozabijała :P

karolinaaa_21_05

Karolinko, wiesz, co to jest koprolalia? Ja bym się na twoim miejscu bał o zdrowie.

ocenił(a) film na 10
Markusowy

Haha!!!

karolinaaa_21_05

"Haha!!!" - Długo nad tym myślałaś?

ocenił(a) film na 10
Markusowy

No patrzcie tylko jakie to zabawne ja napisze tylko głupie "haha" i już mi jeden taki delikwent odpisuje hehe :p

karolinaaa_21_05

Szczerze mówiąc sama się sobie dziwię, ale przeczytałam całe 20 stron tego wątku. Podziałało to trochę jak typowy film bollywoodzki, momentami śmiałam się do rozpuku, a momentami chciało mi się płakać (szczególnie kiedy czytałam pierwsze strony). Zawsze myślałam, że wszystko ma swoje granice. Niestety, głupota ludzka ich nie zna. Jestem pełna podziwu dla wszystkich którzy podjęli się zadania wręcz niemożliwego - wyeliminowania ludzkiego debilizmu z tego wątku. Mimo wielkich starań, niektórych przypadków nie da się w żaden sposób wyleczyć. Najbardziej mnie bawi to, że kiedy Wy macie niezłą zabawę z całej tej dyskusji, Karoliny ( później już tylko jedna, ta bardziej uparta), wystawia swój układ nerwowy na ciężką próbę.
Zastanawiam się czego uczą w polskich szkołach, bo czegoś chyba uczyć muszą, a patrząc na niektórych wydaje mi się, że nie robi się tam zupełnie nic.
Droga Karolino, wymagasz od innych aby Cie szanowali, sama natomiast nie tylko ich nie szanujesz, ale i na każdym kroku obrażasz i oczerniasz. Na szczęście Twoje płytkie i ograniczone wyzwiska ich nie dotykają.
I mogłabyś być bardziej słowna, od kilku stron obiecujesz, że będziesz już ignorować posty innych użytkowników, ale jak widać zupełnie Ci to nie wychodzi.

A tak na marginesie, powinni ten wątek gdzieś opublikować, jako przestrogę i dowód co internet robi z biednymi, nie ukształtowanymi umysłami.

P.S. pokazałam mojej siostrze kilka najgłupszych wypowiedzi Karolin oraz te najcelniejsze riposty m.in Helsinga i Whatever. Stwierdziła, że dawno się tak nie uśmiała.
Markus - podziwiam :)

wiosnawstyczniu

Olusieczek gratuluje. To musiałaby być wciągająca lektura. :P

"Zastanawiam się czego uczą w polskich szkołach, bo czegoś chyba uczyć muszą, a patrząc na niektórych wydaje mi się, że nie robi się tam zupełnie nic. " -oj uczą, uczą. Przynajmniej w mojej. Zależy kto, gdzie trafi i z jakimi wynikami :) Wiesz, nasza poddenerwowana Karolinka trafiła na studia po zawodówce-to się nazywa wyczyn! jak bym wiedziała, to bym do liceum nigdy w życiu nie poszła, hihi :)

A tak na serio. To tu już nie ma się co udzielać :) Nawet jeśli chcesz dobrze. Uważaj, bo Karolina Cię zaraz tak zjedzie :D

"A tak na marginesie, powinni ten wątek gdzieś opublikować, jako przestrogę i dowód co internet robi z biednymi, nie ukształtowanymi umysłami."-nigdy w życiu!

Pozdrawiam Wszystkich! :))

wiosnawstyczniu

Prawda, że ten wątek to idealna lektura na późne, zimowo-wiosenne wieczory? ;P
Wiesz, jak się nie chodzi do szkoły, to trudno coś z tamtąd wynieść :P
Nie, lepiej niech tego nie publikują... głupio by mi się zrobiło ;/

ocenił(a) film na 10
whatever_rock777

Nie oczekuje od nikogo aby mnie tu szanowali mam to w dupie, wY się tu nie potrzebnie wysilacie z tymi dłuuuuugimi postami hehehehe.

żal mi waS dzieci:)

ocenił(a) film na 10
karolinaaa_21_05

Karolina, po dłuższych namyśleniach... powiem Ci, że oni trochę racji mają... nie trzymam ich strony, ale to ty się zachowujesz tu jak dziecko..., trzymałam twoja starone, bo wydawało mi się że masz rację, ale teraz czytając twoje niektóre wypowiedzi, to wcale się im nie dziwię że się ciebie czepiają...;/ Przeginasz z lekka.... udajesz taką nienormalną czy już taka jesteś?
""żal mi waS dzieci:) "" --- Oni dzieci? Czy ty jedno wielkie dziecko??
Żal się robi człowiekowi, jak czasem Twoje wypowiedzi czyta....niektóre są totalnie bez sensu...;/
Wiem, że się pewnie teraz do mnie rzucisz...ale......... co mi tam.. musiałam Ci to powiedzieć, bo już czasem mi się rzygać chciało jak czytałam to co napisałaś...

ocenił(a) film na 10
_Pink_

Sorry......... Nie trochę racji, tylko sporo racji. ;)

_Pink_

I jak się teraz czujesz? :>
Lżej Ci się na sercu zrobiło, czy też masz wyrzuty sumienia? :P

ocenił(a) film na 10
peccatum

A wiesz nie obchodzi mnie to;/

karolinaaa_21_05

Wszyscy to wiemy... Powiedziałabyś coś oryginalnego.

whatever_rock777

"No patrzcie tylko jakie to zabawne ja napisze tylko głupie "haha" i już mi jeden taki delikwent odpisuje hehe :p "- Powiedzonko "Śmieje się jak głupi do sera" nabiera nowego znaczenia.
olusieczek1992_2 - Dziękuję, ale nie mnie powinno się podziwiać, lecz chociażby Whatever.
"Nie oczekuje od nikogo aby mnie tu szanowali mam to w dupie"- Czyli uważasz, że to, że inni (a raczej wszyscy) mają Cię za idiotkę, nie powinno Cię obchodzić? Faktycznie, genialnie...
"wY się tu nie potrzebnie wysilacie z tymi dłuuuuugimi postami hehehehe." - Oj tam od razu niepotrzebnie. Ja mam świetną zabawę.
"Sorry......... Nie trochę racji, tylko sporo racji. ;) " - Dziękować.
"A wiesz nie obchodzi mnie to;/ " - Obchodzi, inaczej nie zadałabyś sobie trudu odpowiadania na to...

ocenił(a) film na 10
Markusowy

wkurzają mnie twoje wypowiedzi ponieważ ciągle cytujesz czyjąś wypowiedz i dopisujesz do niej swoje zdanie. Wszystkie twoje wypowiedzi to coś cytowanego. Wiec dlatego są takie długie wiec się tym tak nie podniecaj. Dokładnie czym masz się nie podnieć? a tym ze twoje posty są długie bo je cytujesz!;/ Nie potrafisz samemu napisać własnego długiego postu.

karolinaaa_21_05

Twój argument jest nielogiczny. Czy wg Ciebie to, że Markus cytuje niemal wszystkie Twoje słowa i komentuje je, oznacza, że jego wypowiedzi są głupie? Bynajmniej. Popieram Markusa w jego działaniach, ponieważ każde, ale to KAŻDE Twoje zdanie jest albo głupie, albo niepoprawne lub też zawiera wulgaryzmy. Poza tym, nie potrzeba długich postów, żeby wykazać czyjąś głupotę.

karolinaaa_21_05

"wkurzają mnie twoje wypowiedzi ponieważ ciągle cytujesz czyjąś wypowiedz i dopisujesz do niej swoje zdanie." - Bo inaczej twój maleńki móżdżek nie pojmie, o co mi chodzi.
"Wiec dlatego są takie długie wiec się tym tak nie podniecaj." - Buahah. xD Wskąż mi fragment wypowiedzi, w którym podniecam się tym, że mam długie posty. Nie możesz, bo ich nie ma? Jaka szkoda...
"a tym ze twoje posty są długie bo je cytujesz!;/" - Odkrycie roku, doprawdy. Pójdź z tym do Discovery Channel.
"Nie potrafisz samemu napisać własnego długiego postu." - A co to, konkurs na najdłuższego posta?

Karolinko, staraj się odpowiadać na temat. Ja wiem, że nadweręża to twój móżdżek, ale spróbuj.

Markusowy

Markus, jakiś Ty dzielny :D Mój idolu! xD

whatever_rock777

Jak mnie tu dawno nie było. Przypadkowo znalazłam wypowiedź Karoliny tutaj na filmwebie... I nie uwierzycie! Tam potrafiła się przyznać, że ma 14 lat. Eh...
Będę teraz trochę chamska, ale co tam...
Nienawidzę kłamczuch!!!
Karolino2105 nadal uważasz, że masz 14 lat?! Poprzedni nick bardziej do Ciebie pasował, tzn. ten z cyferką "14" :P Ha! Ha! I mam dowód, że masz 14 latek :) Zresztą i tak wszyscy to wiedzą. Przyznasz się w ogóle kiedyś?

A tak w ogóle, to pozdrawiam Was wszystkich :)

ocenił(a) film na 10
Madleen

Hej Wam wszystkim:)
WoOW nie było mnie tu zbyt dłuuuuugo i się dzieje.

To ja może tak w skrócie skończcie się już tu na tym forum kłócić. I ciekawi mnie w jakim poście to madleen znalazła. Może żeby mi nie cytowała bo Karolina może się ze złościć a ja nie chciałbym już tu czytać wypowiedzi w których się kłócicie, ale jak by powiedziała przy jakim to temacie?. No i jeżeli nawet tam tak będzie pisało to może ona chciała coś przez to innego powiedzieć?

Zauważyłem, że Karolinom już się tu nie chce z Wami gadać... .

Marcinekkk

Zawsze chętna do pomocy jestem... :P
Proszę bardzo Marcinie, tutaj Karolina mówi o sobie http://www.filmweb.pl/o236643/Gauri+Khan tematy są tylko 3, więc sobie poszukaj. Wiem, że się zdenerwuje, ale ona tylko to potrafi i przeklinać.

Ah, czy tutaj się ktoś kłóci? Nie widzę. Zresztą nie było mnie u chyba przez 3 miesiące, jak nie dłużej :)

ocenił(a) film na 10
Madleen

Madleen naprawdę Cię lubię. Ty to masz poczucie humoru. Takie w sam raz. Lekko "doprawione pieprzem". Przy tym zbijasz przeciwnika jednym posunięciem. Podziwiam! Markus, Tobie też należą się gratulacje. Jak Ty wytrzymujesz te odpowiedzi Karoliny? Stoicki spokój. Mnie po przeczytaniu tylu wulgaryzmów głowa rozbolała. Kompletnie nie na temat "kiczowatości "K3G". Szkoda, że robi się tu takie rzeczy. Poczytałabym chętnie krytyczne wypowiedzi przeciwników tego filmu, ale poparte rzeczowymi argumentami. Powodzenia w wyplenianiu chamstwa z Filmwebu. Pozdrawiam wszystkich.

Madleen

Najlepsze jest to, że w tym temacie, w którym stwierdziła, że ma 14 lat wypowiada się typowo, jak na dziewczynę w jej wieku, ale już bez wulgaryzmów i śmiem stwierdzić, że nawet stosunkowo mądrze. Ośmielę się więc iznajmić, że Karolina po prostu nie potrafi zaakceptować cudzego zdania odmiennego od jej zdania, co objawia się w skrajnych przypadkach wybuchem agresji. Jest na to bardzo prosta rada - wuluzuj dziewczyno. Takie złoszczenie się o nic jest nie wskazane i szkodzi ;) Po co się kłócić o taką głupotę.

ocenił(a) film na 10
peccatum

Nie wiem co mam o tym sadzić jestem po prostu w szoku, nie spodziewałem się tego po Karolinie. Cały czas myślałem, że ma 20 lat tyle ile mówiła:(

ocenił(a) film na 10
peccatum

no siema;/

Widzę madleen, ze wyszukujesz informacji o mnie? Wiec ci powiem, ze nigdy ich właściwych nie znajdziesz. Tak owszem jest tam taki komentarz, tak, ale widzisz tak się składa, ze ja mam młodszą siostrę, która ma 14 lat. Ona pewnego tam razu weszła na FW i nie zauważyła, ze jest zalogowane na moim koncie, a ja nigdy się nie wylogowuje, wiec zaczęła dodawać posty. Po jakimś czasie gdy chciała sobie dopracować bloga zauważyła, ze jest na moim koncie. Powiedziała mi potem, ale nic nie mogłam zrobić, bo na FW nie można usunąć postów.
I oto cala filozofia Madleen. Wiec zapewniam cię Marcinie i INNYCH, że ja nadal mam tyle lat ile mówiłam:)

karolinaaa_21_05

A podasz Nam może konto Twojej siostry?

Markusowy

Ojej... Co ja dobrego narobiłam?! Biedna Karolina! A raczej jej "siostra". Myślisz, że Ci uwierzę?! Proszę Cię! Ciekawe jak długo myślałaś nad tym, co powiedzieć, żeby nie wyszło na jaw, iż i tak masz 14 lat. No proszę Cię... Nie wyszukuję wiadomości o Tobie. Napisałam, że przypadkiem to czytałam. Akurat weszłam na Gauri i sobie poczytałam kilka tematów. Wiedza się przydaje :P Zbieg okoliczności...
Marquerite dzięki :)

ocenił(a) film na 10
Madleen

Po co wam nick mojej siostry? Żebym udowodniła wam czy przypadkiem nie kłamię? Chciałam go podać już przy tamtym poście, ale doszłam do wniosku, ze napisze potem. A wy teraz zarzucacie mi, ze kłamię wiec wam nie podam i zrobię na złość wiem, ze to będzie dziecinne jak na mnie, no ale przecież "wszystko to co ja napisze jest dziecinne" wiec?

karolinaaa_21_05

Whatever...- "Najlepsze jest to, że w tym temacie, w którym stwierdziła, że ma 14 lat wypowiada się typowo, jak na dziewczynę w jej wieku, ale już bez wulgaryzmów i śmiem stwierdzić, że nawet stosunkowo mądrze." - Krolino czyżby Twoja... hmmm siostra była mądrzejsza od Ciebie?
Wiesz, to ja bym mogła powiedzieć, że na początku tego tematu nie wypowiadałam się ja, tylko moja młodsza siostra... Moja siostrzyczka nie Weszła na moje konto, bo po co ma się zalogować na swoje... i nagle Madleen po 14 stronach zmądrzała, bo tak naprawdę, to już byłam ja, a nie moja siostra, też Karolina :P Tak zmyślać może obie każdy. A po co to?

Madleen

małe poprawki :P
Whatever...- "Najlepsze jest to, że w tym temacie, w którym stwierdziła, że ma 14 lat wypowiada się typowo, jak na dziewczynę w jej wieku, ale już bez wulgaryzmów i śmiem stwierdzić, że nawet stosunkowo mądrze." - KArolino czyżby Twoja... hmmm siostra była mądrzejsza od Ciebie?
Wiesz, to ja bym mogła powiedzieć, że na początku tego tematu nie wypowiadałam się ja, tylko moja młodsza siostra... Moja siostrzyczka weszła na moje konto, bo po co ma się zalogować na swoje... i nagle Madleen po 14 stronach zmądrzała, bo tak naprawdę, to już byłam ja, a nie moja siostra, też Karolina :P Tak zmyślać może Sobie każdy. A po co to?

ocenił(a) film na 10
Madleen

Wiedziałem, że to nie Karolina. Czemu wy jej nie wierzycie? Może to się wydaje nie wiarygodne, ale na pewno mówi prawdę. Spróbujcie chociaż, (ciągle jesteście takie zeschłe):) Gdyby udzielała się tu jeszcze druga Karolina na pewno by ją poparła, bo to przecież przyjaciółki. I ona wie, że Karolina ma siostrę.

PS. Chociaż nie dziwie się czemu już się nie udziela. Bo wy ciągle się czepiacie. (ale pomińmy już te czepianie i powróćmy do Karoliny(jednej))

Marcinekkk

No Ello. :P
Marcinek, masz trochę racji, czemu się tu nie udzielam. Może nie do końca dlatego, że ktoś się czepia, ale po prostu mnie to wszystko tu już nudzi.. w kółko Macieja to samo. :/ Wchodzę tu codziennie i czytam Wasze posty, jak mam ochotę coś napisać, to sobie odpuszczam i zadaje w myślach pytanie: "Po co? To nie ma sensu."
Ludzie, tu są takie odbiegania od tematu już, że szok! Tu się Off Topic zrobił. :( Zostawcie tą Karolinę wreszcie w spokoju.
Teraz Wam coś powiem [tu patrz: napiszę]:
Karolina ma 14 letnią siostrę. Jestem tego pewna w stu procentach.
Wiem, że i tak nikt z Was mi nie uwierzy... ale co tam... warto było spróbować. W końcu: Ci Którzy Próbują, Nie Przegrywają, Nigdy!

POzdro. :D

__KarLa__

Ojej, to przecież tylko mały off topic ;) (btw. szybko to zauważyłaś :/)
Ci, którzy próbują też przegrywają. Kto Cię uczył takich głupot?
Mnie to tam zwisa i powiewa, czy młodsza siostra Karoliny gdzieś tam udzielała się na jej koncie. Ale nie zaprzeczysz, że ta "20-letnia" Karolina zachowywała (zachowuje?) się, jak gówniarz.
Też mnie to nudzi, ale czasem coś napiszę, bo... mi się nudzi ;)

whatever_rock777

Hmm... kto mnie uczył takich głupot? To tekst z takiego jednego dość mądrego filmu. :/
Nie będę komentować trzech ostatnich wersów Twojego posta.
Nie będę już nic pisała... powód? Lenistwo... nie chce sobie humoru bardziej psuć.. :/

ocenił(a) film na 9
__KarLa__

Jeju.... ale mnie tu długo nie było. :p

Myślałam, że daliście już spokój Karolinie. A tu proszę... nic z tego. :/
Weszłam tu dziś, i się załamałam.... jak czytałam Wasze posty to myślałam, że zasnę. Naprawdę, cały czas to samo. :/ Nudaaa...
Nie wiem, czy Karolina ma siostre, ale jeżeli mówi, że ma, to jej wierzę. ;)
Nie wiem co mam dalej pisać.... za dużo by tego było, a Wy i tak jak to przeczytacie to tyko skrytykujecie....

Mam tylko radę, a mianowicie: Odczepcie się od Karoliny, ba jak widać ona nie ma zamiaru ustąpić. [z czego się cieszę :P Moja krew. :P Hehe]

PS: Karolina! Masz rację~Nie podawaj nicka swojej sis. ;) I bij się o swoje.,

ocenił(a) film na 9
EweLinKaa

A tak, jeszcze coś:
CO do tego:
"Ci którzy próbują nie przegrywają" --> Wiem z czego to. ;) Naprawdę z mądrego filmu. ;) Ale, co ty whatever_rock, o takim filmie możesz wiedzieć... :p

ocenił(a) film na 10
EweLinKaa

Dzięki Ewelina, że ty jako 3 osoba mi wierzysz.:)
Tak, ja też wiem z jakiego filmu jest ten tekst, akurat ten film mnie wiele nauczył. I wiesz co bardzo mnie zabolało, to że powiedziałaś że ten tekst jest głupi. Bo nie każdy tekst z filmu się sprawdza, ale akurat ten tak.:)
I został on wypowiedziany przez bardzo mądrego, dobrego i cudownego człowieka!

PS.Jeżeli to ty próbowałaś i przegrałaś... to weź już nawet nic nie mów, bo to się udaje tym co wierzą w to co robią. A ty? ty, ty... to DUŻE brak słów. AMEN.

Popieram tu też dziewczyny, które mówią, ze robi się to nudne, bo sama tak uważam. Nie ma sensu ciągnąc tego dalej z wamI. ALE iż nadarzy się okazja to się udzielę, bo już mam dość czytania jak ciągle o mnie coś piszecie!

Pozdro dla:
*Karoli:*
*Eweliny:)
*Marcina;p

karolinaaa_21_05

Czyli Twoja siostrzyczka jest mądrzejsza od Ciebie :P Świetnie!
Jakie nudy, jakie nudy?! Tutaj jest ciekawiej niż w "The Bold and the Beautiful" :P