Brzydzisz sie tym środowiskiem no jasne!!! ty jesteś ponad nimi, ciekawie się wypowiedziałaś ---to właśnie przez takich ludzi jak ty w naszym kraju zawsze bedzie skrywana nie tolerancja i agresja - walka o to by udawać lepszą niż się jest... Idź lalo do sklepu, kup sobi gacie!!! w domu obejrzyj reklame a potem zadzwon do koleżanki że jest nowy produkt i jedźcie go kupić!!! Manipulowana lalo reklamą i czipsami...tam jest twoje miejsce, praca w sklepie i te sprawy, gadka o perfumach itp
Jestem facetem.To po pierwsze..
Po drugie, skończ najpierw gimnazjum.
Nigdy nie będę tolerował szumowin,elementu i kryminalnych zachowań. Szczególnie u wyrostków.
Przypominam Ci ,że Aleksandra Gietner wraz z kompanami była zatrzymana za napad rabunkowy na starszą,bezbronną kobietę.
Mysle ze dysponuje lepszym wykszałceniem niż ty! Czas kiedy próbowano Ciebie czegokolwiek nauczyć o zyciu już minął...ty sie już niczego nie nauczysz...nie czytasz książek nie dlatego że nie masz czasu ty po prostu nie masz wyobrażni i widzisz ciągle literki. Biedny udajacy wielkiego "myślicielu" Ty jesteś okradany na codzień przez reklame, komercjalizacje, ale TY sie z tego cieszyć, bo masz zajęcie już nie musisz udawać ze czytasz książke (bo kto dzis czyta, dzis liczy sie BRAVO) i zachwycanie się zyciem gwiazd!!! Wreszcie nie musisz udawać, że coś lub kogoś tolerujesz...element jest elementem ale mysle ze ten element jest bardziej tworczy niż ty... Piją tanie wino a ty co pijesz życie innych z tanich gazet. I kto yu jest lepsz....A argumeny w stylu skończ gimnazjum... moge mieć tylko trzy klasy szkoły podstawowej a ty mozesz być profesorem mam to w dupie...
Nie wiem czy do końca rozumiesz to co piszesz i co próbujesz udowodnić.
Nie wiesz o mnie nic . Nie wiesz między jakimi ludźmi przebywałem.
Widzę ,że gloryfikujesz niziny społeczne ,ludzi którzy już na starcie są skończeni i nie próbują tego zmieniać.
Podejrzewam ,że nie masz więcej jak 15 lat i słuchasz postękiwania smutnych kolesi którym się coś wydaje.
Moja rada.
Stań na środku pokoju,postukaj w głowę i zadaj głośno pytanie:
"jest tam kto?"
Gwarantuję ,że nie usłyszysz odpowiedzi..
Nie wiem czy do końca rozumiesz to co piszesz i co próbujesz udowodnić.
Nie wiesz o mnie nic . Nie wiesz między jakimi ludźmi przebywałem.
Widzę ,że gloryfikujesz niziny społeczne ,ludzi którzy już na starcie są skończeni i nie próbują tego zmieniać.
Podejrzewam ,że nie masz więcej jak 15 lat i słuchasz postękiwania smutnych kolesi którym się coś wydaje.
Moja rada.
Stań na środku pokoju,postukaj w głowę i zadaj głośno pytanie:
"jest tam kto?"
Gwarantuję ,że nie usłyszysz odpowiedzi..
A czy jest coś w tym złego, że ktoś ma większe ambicje niż picie tanich win i wieczny konflikt z prawem? Tak, użalajcie się nad nimi. Głaszczcie ich po główce i wmawiajcie że to nie ich wina, że to społeczeństwo zmarnowało im życie i wcisnęło wódę do ust. Wtedy napewno wezmą się w garść. Najprościej jest szukać winnych na około i tłumaczyć w ten sposób własnie nieudacznictwo. Za życie tych ludzi odpowiedzialni są oni sami, nikt inny! Trudno zrozumieć twoje oburzenie, że ktoś woli żyć uczciwie, jak normalny cywilizowany człowiek i bardziej ceni sobie takie życie. W twojej wypowiedzi jeszcze brakuje bawoływania, żeby w ramach solidarności z marginesem społecznym zacząć chlać i kraść.
Nie wiem czym sie tutaj zachwycac!Film ukazuje to co sie dzieje,moze sie podobac,ale spojzcie co sie stalo z bohaterka....odsiaduje dwu letni wyrok za napad.Nie ma w tym nic pasjonujacego,margines zawsze bedzie marginesem,tyle.Popieram Les Paul-a