PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644}

Czysta gra

Fair Game
1995
5,6 4,6 tys. ocen
5,6 10 1 4596
5,2 4 krytyków
Czysta gra
powrót do forum filmu Czysta gra

Już kilka razy oglądałem ten film. Tylko raz dotrwałem do końca. Jest kilka dobrze nakręconych scen (pościg na drodze za holownikiem pomocy drogowej, pogoń za jadącym pociągiem). Jest piękna dziewczyna na którą warto spojrzeć. Świetnie sprawdza się w roli dekoracji. Niestety chce być także aktorka, co trzeba uznać za zdecydowaną porażkę. Akcja nudna i przewidywalna, scenariusz pisał pewnie jakiś stażysta, albo student szkoły filmowej. Czy warto obejrzeć? Zależy w jakim wieku jesteś potencjalny widzu:
-5-15 lat będziesz zachwycony, ocenisz na 7
-16-25 lat, stajesz się bardziej krytyczny i wymagający, ocenisz na 6
-26-35 lat, pewnie pomyślisz po co marnować czas na takiego gniota, ocenisz na 5, może 4

ocenił(a) film na 8
dzikiezwierze

Ale kryteria ... ja mam 20.. i jakoś oceniłem na 8 bo mi się podobają starsze filmy z tego gatunku a Ty masz jakiś kompleks oceniania jednemu się podoba drugiemu nie tyle ode mnie. Gdyby patrzeć po kryterium wiekowym to w takim razie 26-35 filmy SCI-FI powinny być oceniane na 1. Bo przecież są to filmy które nie są realistyczne bajka fikcja a Ty pie****lisz bez sensu bo znam osoby w rodzince które mają lat 40 i lubią takie filmy a znam takie które faktycznie oceniają to na 1. I TO TYLKO PRZYKŁAD TEGO GATUNKU GDYBY CHODZIŁO O TEN FILM WIĘKSZOŚĆ BY GO POLUBIŁA pozdrawiam.