PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=781}

Dług

1999
7,8 155 tys. ocen
7,8 10 1 154706
8,1 56 krytyków
Dług
powrót do forum filmu Dług

jest realistyczny, może dlatego ze polski, to jest właśnie gangsterka dla mnie - mimo iż ze środowiskiem nie mam nic wspólnego. Cieszy mnie też fakt że ci ciemiężeni ojechali bandyte, ucieli mu łeb i wogóle ;) tylko wydygali :/ powinni to chrzanić ^^

Film też pokazuje że jak sie jest samym jak sie jest chłopem, to tam można sie bawić w wojny, ale jak sie ma rodzine to jest pewno rozdarcie, bo oni są najwazniejsi ^^.

Takie filmy są naprawde straszne dla mnie, a nie jakieś horrory, to znaczy jak tylko horror jest surrealistyczny, to wogóle nie straszny, ale lubie bo sie odprężam. Co innego zakosić siekierą baboka, a co inne jakiegos frajera realnego ;p

ocenił(a) film na 9
widz00

"Cieszy mnie też fakt że ci ciemiężeni ojechali bandyte, ucieli mu łeb i wogóle ;) tylko wydygali :/ powinni to chrzanić ^^"

ciebie cieszy bo to nie ty dokonales tego czynu tylko oni
i musieli za to odpowiedziec
i nie wydygali tylk dreczylo ich cos takiego jak sumienie...a dokladnie jednego z nich...

Terry25

widzisz dla mnie to zachowali się jak bohaterowie, bo jak gdyby każdemu bandycie ucinali łeb, to bandytów by nie było.

Inny to by dawał ośmieszać się przed bezradną policją i prokuraturą, a oni go zabili, jak w jakimś średniowieczu ;)