PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33376}

Dawno temu w Chinach

Wong Fei Hung
1991
7,4 4,2 tys. ocen
7,4 10 1 4249
7,2 4 krytyków
Dawno temu w Chinach
powrót do forum filmu Dawno temu w Chinach

Kieda seria "Dawno temu w Chinach" zostanie wydana na DVD ?

ksyhu

Prawdopodobnie 11 września zostanie wydana,ale z tego co zrozumiałem to chyba tylko 3 części.

hellboyjr

heh, po 3 latach w końcu ktoś odpisał :) dzięki
jak wyjdzie to na pewno kupię
pozdrawiam

ksyhu

Znalazłem potwierdzenie w sklepie Merlin:premiera 11 września,cena 55,50 zł,części 1-3.Też zamierzam kupić jednak szkoda,że nie będzie pozostałych dwóch części.Wiem że w jednej nie występuję już Jet Li.Pozdrawiam również.

ocenił(a) film na 8
hellboyjr

Dzisiaj w Empiku kupiłem to pięknie wydane za 19.99 zł. ;) Części 1-3.

doman15

3 części za 19,99 zł????????? W jakim mieście ten empik?

holstensa

http://www.empik.com/dawno-temu-w-chinach-trylogia,prod3620075,p?gclid=CK7l6-yLi 5YCFQyI1QodJhzgEw

holstensa

Faktycznie znalazłem na stronie internetowej, a już miałem zamówić w filmoutlet.pl za 59,40 zł.

holstensa

zobacz: http://www.allegro.pl/item459445069_dawno_temu_w_chinach_trylogia_jet_li_klasyk. html

ocenił(a) film na 7
holstensa

Potwierdzam wersję kolegi, sam również kupiłem dzisiaj, a właściwie wczoraj całą trylogię za 19,99 zł we wrocławskim Empiku (tym mniejszym na ul. Kościuszki). Jak to zobaczyłem pomyślałem, że to jakaś pomyłka, tym bardziej, że kiedy podszedłem do kasy i babka podłożyła pudełko pod czytnik wyskoczyła cena 59,99. To się pytam, czy to tyle kosztuje? Zobaczyła, że na pudełku jest 19,99 i mówi: "przepraszam, czasami wchodzą złe ceny", wklepała kod ręcznie i faktycznie 19,99 :). Ale tak szczerze mówiąc to nadal uważam, że coś im się w tym Empiku namieszało, tym bardziej, że nigdzie nie ma takiej ceny za tą trylogię, nawet na allegro najtańsze są za przeszło 33,99. Z początku myślałem, że może poszczególne części zostały wydane też oddzielnie i ceny zamiast na pojedynczy film powędrowały na całą trylogię, ale z wydanymi pojedynczo się nie spotkałem, więc nie wiem co jest grane. No ale to już nie mój problem, bo jestem szczęśliwym posiadaczem bardzo fajnego wydania trylogii "Dawno temu w Chinach" za 19,99 zł - filmów na dvd mam setki, ale nie wiem czy kiedykolwiek trafiła mi się lepsza okazja :). Także ludzie marsz do Empików, może też wam się trafi.

Loszo

Przedwczoraj wieczorem kupiłem trylogię za 19,99 w empiku. Rano jeszcze jej nie było, filmy kupiłem 10 minut przed zamknieciem sklepu. Nastepnego dnia poszedlem z kumplem zeby pokazac mu ten fenomen, ale nakleili nową naklejke z cena 59,90. Maja chyba jakis blad w tej swojej "sieci", takze jesli w Waszym empiku nie ma jeszcze tej trylogii warto sie rozgladac i trafic w odpowiedni moment, a nuz sie uda :-)

ocenił(a) film na 8
ksyhu

no to cena 19 zl na serio niezla szkoda tylko ze pozostalych czesci nigdzie nie ma. Moze ma ktos w swojej kolekcji 4-6 czesci lub ma jakies namiary na nie ;> pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
robert_rurka

Ja też kupiłam trylogię w Empiku za 20 zł :) (hurra!), a z tymi kolejnymi częściami to raczej problem będzie...

ocenił(a) film na 8
tygrysulka

bylem w empiku u mnie jest cena 45 zl ehhh skad wy macie te ceny do 20 zl moze ktos chce kupic i odsprzedac ;>

ocenił(a) film na 7
robert_rurka

45 zł i tak nieźle, teraz w tym empiku gdzie kupiłem kosztuje 59,99 :).

ocenił(a) film na 8
Loszo

Dziwne tylko ze jeden empik a tyle roznych cen ma w poszczegolnych miastach ;] ale chyba to na prawde jakies zamieszanie cenowe ;] Dalej powtarzam jak ktos mieszka we wroclawiu czy w innym miescie i ma chwilke czasu i checi niech kupi trylogie w tej super cenie ;] i wystawi na allegro trylogie ;) Ja chetnie zalicytuje ;)

ocenił(a) film na 7
robert_rurka

Sęk w tym, że tam gdzie kupiłem w tej chwili kosztuje już 59,99 i raczej za dwie dychy się już nie dostanie. Tym bardziej, że początkowo chyba nawet w internecie tyle kosztowało, a teraz już się ceny zmieniły.

ocenił(a) film na 8
Loszo

rozumiem trudno bedzie musiala mi wystarczyc wersja w divixie a niedawno ukazala sie z lektorem wiec nie jest zle pozdrowka

robert_rurka

Także kupiłem pakiet 3 DVD za 19,99 zł. Pierwszy film właśnie skończyłem oglądać. Ale szkoda, że tylko te 3 części wyszły, bo te akurat widziałem i chętnie zobaczyłbym pozostałe.

ocenił(a) film na 7
robert_rurka

Jak jeszcze jest ktoś zainteresowany i przypadkiem będzie we Wrocławiu, to w Empiku na rynku można dostać za 19,99. Byłem wczoraj i było chyba z 5 egzemplarzy w tej cenie. W Empiku w Lesznie też niedawno mieli jeszcze za dwie dychy. Wygląda na to, że trzeba sprawdzać Empiki :).

Loszo

został wydany na Blu ray, warto kupić (np z ebaya) bo efekt niesamowity