Dziwię się trochę ludziom którzy piszą mało pochlebne opinie dla tego filmu.
Oglądaliście ostatnio coś lepszego ?? Bo jakoś nie zachęcacie ludzi do tego aby wyszli z domu i zobaczyli
sami.
A może co drugi z was nawet nie wyszedł z domu tylko siedział przed kompem ??
Jak nie macie nic sensownego do napisania to lepiej dalej siedźcie w domu przed kompem tylko błagam nie
piszcie takich bzdur !!
Jakoś ja wyszedłem z domu i nie żałuje :)
ja wyszedłem z domu na ten film niczego bardziej nie żałuję darmowy spacer w parku może jakieś łyżwy do tego możesz zachęcać ludzi ale nie do pójścia na ten film do kina nie wart wydanych pieniędzy ostatnio oglądałem ciekawsze obrady sejmu na tvp2 film 4/10
No fakt z obradami sejmu jakikolwiek film nie ma szans :) ale bez przesady film da się obejrzeć .
pzd
pzd. ale minęły dopiero trzy dni od seansu a ja jescze jak pomyślę o tym filmie to mnie krew zalewa nastawiłem się na dobre kino a tu najlepsze sceny jak zwykle w zwiastunie :)
Poszłam i film jest naprawde dobry, nigdy nie przepadałam za filmami o wampirach ale ten jest warty obejżenia. Ludzie nigdy oglądając film na pc nie uzyskacie takich efektów i wrażeń jak w kinie więc warto wydać 20 zł.
Na ten film nie warto wydać 2zł, a co dopiero 20. Postaci płaskie jak w komiksie, psychologia na poziomie klanu, przesłanie na poziomie mody na sukces.
W zasadzie ten film mógł by być krótkometrażowy, i nic by się nie straciło.
Samym dowodem na słabość tego filmu jest to, ze jego fabułe mozna by strescic na jednej stronie A4, lub mniej.
po trailerze spodziewalem sie naprawde dobregofilmu :)
mysle sobie - no wreszcie cos fajnego o wampirach :) pomysł extra świat w ktorym sa same wampiry i to ludzi jest tylko garść (AWSOME!)
no i poszedłem sobie do kina :) bo nie trawie ogladania filmow na kompie ;/ przez pierwsze pare minut <czyt. dluzsza chwile> wmawiałem sobie, spokojnie to narazie jest wstep, wstepy bywaja nudne, zaraz cos sie stanie...i dupcia blada, generalnie to nic sie nie stało...najbardziej rozbroiła, zmiażdżyła, poprostu...brak mi słów... mnie ostatnia scena, kompletny bezsens...
mnie sie film nie podobał...
ps. jaki z tego morał, zwalczaj ogien ogniem, ? :P