PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=209723}

Daybreakers - Świt

Daybreakers
2009
6,1 40 tys. ocen
6,1 10 1 40364
5,6 21 krytyków
Daybreakers - Świt
powrót do forum filmu Daybreakers - Świt

Widzieliście drugą wersję plakatu z czerwonym tłem :D.. skąd oni biorą tych grafików od reklamy. Zwiastun nie powiem, niczego sobie ale z tym plakatem to zjechali ostro.

blade_43

Widziałam i muszę przyznać Ci rację plakat masakra totalna, ale zwiastun fajnie zapowiada film, nie ukrywam że jestem wielką fanką wampirzego kina i z pewnością wybiorę się na film a o wrażeniach napiszę już po obejrzeniu filmu.

jokoono21

nie mów też widziałeś zwiastun na TeFałEnie haha, ten na filmwebie jest lepszy...

blade_43

Co tam plakat fakt ostro do d.... ale film z tego co widziałem w zwiastunie zapowiada się mega extra.

blade_43

film jest moga odjechany, zwiastuny sa ok ale to nie to samo, naprawda zachcecam wszystkich do wybrania sie do kina

ocenił(a) film na 7
neo88_fw

Wszędzie reklamy: "Doskonałe połączenie matrixa i zmierzchu" hmm za to drugie to bym nie oglądał, tylko pytanie co to ma w sobie ze zmierzchu pewnie sam motyw wampira hehehe

ocenił(a) film na 6
excommunication

Taa to "połączenie", to moim zdaniem największa antyreklama tego filmu. To
jak zmieszanie ketchupu z dżemem ( przy założeniu, że ktoś nie lubi dżemu
). Nie mniej sam film może rewolucją nie jest, ale w ramach sobotniego
wypadu do kina można się wybrać.

blade_43

Ale to krytykujesz ten plakat czy chwalisz?
Zwiastunów nie widziałem, na film się nie wybieram (jak to ktoś tu napisał - nie lubię mieszanki dżemu z ketchupem ;), ale akurat ten plakat to jedno z lepszych osiągnięć ostatnich miesięcy. Szczególnie jak na amerykańskie warunki.