PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=216575}
6,8 7,6 tys. ocen
6,8 10 1 7596
December Boys: Grudniowi chłopcy
powrót do forum filmu December Boys: Grudniowi chłopcy

Pierwsza wersja jest taka że Maps został księdzem z powodu śmierci swojej no jakby na to nie patrzeć ukochanej Lucy która zmarła w jakiś okolicznościach i dowiedział się o tym jak ją odwiedził 4 lata po tym jak siebie poznali, załóżmy że mieli 15 lat kiedy się poznali a jak ją chciał odwiedzić 19 (a o tym gdzie mieszkała dowiedział się od tego jej wujka pana Watsona czy kto to tam dla niej był) to jest pierwsza wersja.

Druga jest taka że przyjeżdża do niej w wieku 18 lat kiedy go wypuszczają (noo chodzi mi o to że pierwsze co robi po odejściu z sierocińca to właśnie to) i żyją długo i szczęśliwie jak na ironie z 4 dzieciaków (chodzi mi o to że ich było 4, to dla tych co mają problemy z uruchomieniem "szarych" ":D") powiem że bym był zachwycony gdyby w filmie było któreś z tych zakończeń w tedy mógłbym odejść od komputera bez grubszych refleksji.

POZDRAWIAM MAM NADZIEJE ŻE WAM SIĘ KTÓREŚ ZAKOŃCZENIE SPODOBAŁO (macie dużo do wyboru!;d)

P.S tak tak tak =] wtedy to by było dramato-romansidło (a dla fanów dramatu mógłby się ten mały misty utopić żebyście sobie popłakali żebyśmy* chodzi mi mianowicie o 2 wersje ;D ) ale ja takie lubię koniec kropka!

Urzekła nas twoja historia.

ocenił(a) film na 7
debocik

No... :)

użytkownik usunięty
debocik

ale z was je**ne pajace :D

ocenił(a) film na 7

ej, ja nie przeklinałam ;)

użytkownik usunięty
jared

patrząc tak to ja też nie przekląłem te gwiazdeczki dla efektuu :D

A z Ciebie to kto niby? Naucz się pisać zrozumiale, bo przebrnięcie przez ten tekst (i oczywiście wyłapanie tego co ważne) zabrało mi trochę więcej czasu niż powinno.

użytkownik usunięty
kondor82

Wybacz pisałem to o 5;55, nie jest aż tak nie zrozumiale napisany hahah proszę cię ;)