Pierwsza wersja jest taka że Maps został księdzem z powodu śmierci swojej no jakby na to nie patrzeć ukochanej Lucy która zmarła w jakiś okolicznościach i dowiedział się o tym jak ją odwiedził 4 lata po tym jak siebie poznali, załóżmy że mieli 15 lat kiedy się poznali a jak ją chciał odwiedzić 19 (a o tym gdzie mieszkała dowiedział się od tego jej wujka pana Watsona czy kto to tam dla niej był) to jest pierwsza wersja.
Druga jest taka że przyjeżdża do niej w wieku 18 lat kiedy go wypuszczają (noo chodzi mi o to że pierwsze co robi po odejściu z sierocińca to właśnie to) i żyją długo i szczęśliwie jak na ironie z 4 dzieciaków (chodzi mi o to że ich było 4, to dla tych co mają problemy z uruchomieniem "szarych" ":D") powiem że bym był zachwycony gdyby w filmie było któreś z tych zakończeń w tedy mógłbym odejść od komputera bez grubszych refleksji.
POZDRAWIAM MAM NADZIEJE ŻE WAM SIĘ KTÓREŚ ZAKOŃCZENIE SPODOBAŁO (macie dużo do wyboru!;d)
P.S tak tak tak =] wtedy to by było dramato-romansidło (a dla fanów dramatu mógłby się ten mały misty utopić żebyście sobie popłakali żebyśmy* chodzi mi mianowicie o 2 wersje ;D ) ale ja takie lubię koniec kropka!
A z Ciebie to kto niby? Naucz się pisać zrozumiale, bo przebrnięcie przez ten tekst (i oczywiście wyłapanie tego co ważne) zabrało mi trochę więcej czasu niż powinno.