PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=216575}
6,8 7,6 tys. ocen
6,8 10 1 7596
December Boys: Grudniowi chłopcy
powrót do forum filmu December Boys: Grudniowi chłopcy

Interesuje mnie książka Michaela Noonana (myślę, że o tym samym tytule co film), więc gdyby ktoś przypadkiem się natknął to proszę o info. Na allegro i merlinie nie ma bo już sprawdzałam :/

Finding_Neverland

szukaj w jakimś dobrym empiku lub w zwykłych ale znanych hipermarketach (tesco/gean/real). no i w księgarniach...

Finding_Neverland

sprawdź w empiku tam jeśli nie będzie to Ci zamówią

Finding_Neverland

Po polsku raczej/chyba/na pewno (niepotrzebne skreślić) nie znajdziesz, bo chyba nawet tego nie wydali u nas. Sam szukałem i nic. Pozostaje angielski oryginał (i pewnie o to pytasz ;]). Z przykrością muszę stwierdzić, że z tym też mam problem :( To jest raczej mało znana książka i marne szanse ją znaleźć :/ Nawet za granicą (wujek mi szukał ^^ ale już jakiś czas temu; teraz w okolicy premiery pewnie się pojawi). Niemniej też jestem zainteresowany, może ktoś coś wyszpera.

Finding_Neverland

To już pewnie nieaktualne, ale może jak ktoś przypadkiem tu zajrzy i będzie miał ten sam problem, to mój post się na coś przyda:

Książkę można dostać w oryginale w Empiku. W katalogu na stronie tego nie widać, ale jak książka przyjdzie, to ma taką samą okładkę, jak film ;) Tylko pamiętaj, żeby zaznaczyć "z importu" (i panią/pana w sklepie poproś o to samo), bo inaczej nic się nie wyświetli.