Nie wiem czy było coś w tym stylu ale się spieszę, a zależy mi. Czy ktoś wie co to za piosenka, która leci jako ostatnia w zwiastunie "December Boys"? jakoś tak "I wanna know if I coś tam rain" niestety nie przysłuchałam się dokładnie (oglądałam zwiastun dosłownie przed chwilą) więc może być błąd z mojej strony, w interpretacji tekstu. Proszę o odpowiedź, zależy mi...
Był już ten temat. Ale...
Piosenka z drugiej części trailera to "Have you ever seen the rain" Roda Stewarta.
Proszę bardzo :)
to jest "Have you ever seen the rain" Creedence Clearwater Revival. Rod Steward to tylko marna podróbka:)!
Piosenka może i jest autorstwa CCR, ale w trailerze jest wersja Roda Stewarta. Poza tym czy taka "marna podróbka"? No nie wiem. Mi tam bardziej podoba się wersja Stewarta.
PS. Dlaczego wszyscy piszą jego nazwisko przez "d". On nazywa się Stewart, nie Steward.
No to ja chyba głucha jestem:P ale jak dla mnie Rod Stewart (literówka, sory) to to nie jest w zwiastunie!!!! Oki, o gustach się nie dyskutuje:)
O gustach nie będziemy dykutować. Każdemu może podobać się co innego (w tym wypadku inna wersja).
Dla mnie to jest Rod, jak najbardziej, ale posłucham jednej i drugiej wersji i porównam by być na sto procent pewnym, skoro takie kontrowersje wzbudza ta jedna piosenka ;]
OK, przyznaję rację. Przesłuchałem wszystkie trzy (RS, CCR i trailer) i rzeczywiście w trailerze jest wersja śpiewana przez CCR. Mój błąd. Przepraszam i zwracam honor. Jak widać pośpiech nie popłaca. Nie sprawdziłem informacji, którą podałem (ale po prostu ta piosenka automatycznie kojarzy mi się ze Stewartem).
Peace :)
Chciałam powiedzieć, że w ogóle cały OST do tego filmu jest świetny. A już króluje utwór Petera Cincotti "December Boys"
Oooooo... Peter Cincotti, "December Boys"... co to jest za piękna piosenka... Szkoda, że nie ma jej nigdzie na guitar pro, albo chociaż nuty, cokolwiek :/