...obejrzalam film troche z ciekawosci... Po pierwsze, bo slyszalam wczesniej sciezke dzwiekowa i mi sie podobala, a po drugie chcialam zobaczyc jak gra D.R. w innych filpach niz w HP... I po prostu...WOW! Strasznie mi sie film podobal. Muzyka dobrana po prostu idealnie, ladne zdjecia, dobry montaz... Gra aktorska nie powala (chociaz Daniel calkiem niezle wypadl, nie powiem...), ale nie o to chodzi. To taki hm.. cieply film. Cieply, spokojny, ale wzbudzajacy emocje.
Jak dla mnie zasluzone 8/10 jak nic!!! :)))) [+ nieoficjalne 0,5 za muzyke, ktoa uwielbiam].
Nie no serio, dawno nie widzialam takiego filmu.. Nie mam na mysli, ze tak dobrego :) tylko takiego. bo ten film jest hm,inny. po prostu.
Polecam z reka na sercu.
P.S. ja na pewno nie poprzestane na jednym razie :p i obejrze go jeszcze kiedys.
W pełni się zgadzam:)
Wiem jednak że nie każdemu się spodoba. Ma przesłanie, które nie do każdego może trafić. Nie jest to film wymagający kilkudniowych przemyśleń, ale zdecydowanie nie jest takim, który od razu zostawia się za sobą. Widziałam go dwa razy, żeby lepiej zrozumieć:)