Nic o nich słyszałam.
Po prostu któregoś dnia, wybrałam się z koleżanką, do empiku. Ponieważ bardzo lubię grającego Daniela, od razu zwróciłam uwagę na okładkę.
Wróciłam do domu i od razu zaczęłam oglądać na zalukaj. Po waszych komentarzach, żałuję że nie dotrwałam do końca. Po tym jak byli na plaży i zobaczyli seksiastą panią, postanowiłam wyłączyć. Daniel nie pasuje mi do tej roli.
W opisie pisze : "a byciem starszym bratem dla trzech pozostałych chłopców."
Starszym bratem? No nie wiem, ale jakoś mój brat, nie wystawia dupy przez okno i nie pali przy mnie.
Osobiście, nie podobał mi się początek, było ponuro i nic się nie działo.
A co wy myślicie? ♥
Daniel to nie grzeczny Harry Potter!!! Bardzo dobrze że zagrał w tym filmie i w spektaklu "Equus", dzięki temu uwolnił się od bycia zaszufladkowanym jako grzeczny chłopiec w okularkach i z blizną na czole, który ratuje świat. Rolą w "December Boys" pokazał, że jest bardzo dobrym aktorem.
Film sam w sobie również świetny, polecam obejrzeć. Piękna historia opowiedziana w ciekawy sposób. Naprawdę daje do myślenia. Nic się nie dzieje na początku? A wiesz jaki to gatunek filmowy? Tu nie ma pościgów i strzelanek, to jest dramat!!! Rola wystawiania dupy, palenia czy picia w tym filmie jest nieco głębsza niż ci się na pierwszy rzut oka wydaje.
I nie identyfikuj aktora z rolą bo to dla niego bardzo krzywdzące.