Film jest strasznie słaby. Fabuła jest oklepana i schematyczna do granic możliwości. Nie ma tu totalnie nic nowego. Aktorstwo jest na niskim poziomie i momentami jest dramatycznie złe jak na przykład to co pokazuje ta wróżka ale ogólnie widziałem gorsze przypadki więc to by się jeszcze dało przeboleć. Efekty specjalne czasami są koszmarne ale jest i kilka w miarę średnich scen. Ogólnie to film strasznie nudny i nie polecam nawet fanom filmów o opętaniach bo ci co nie jeden taki film widzieli będą zażenowani poziomem tej produkcji. Mamy tu do czynienia z najmniej ciekawą i dynamiczna sceną egzorcyzmów w historii kina. No nie dzieje się tam nic oprócz jakiejś głupiej gadki i samych debilizmów. Jeszcze mogę dodać, że film atakuje nas już z początku sekwencją jakichś egzorcyzmów czy czegoś tam (taka krótka scenka) która jest jeszcze gorsza niż reszta filmu (więc da się coś gorszego nakręcić). I to już od początku pokazuje z czym trzeba się będzie zmierzyć przez najbliższe półtorej godziny swojego życia... Nie polecam nikomu chyba, że ktoś lubi czasem obejżeć coś dramatycznie złego tak jak ja ;P Niestety nie jest to kino klasy z z którego można się pośmiać...