PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11726}
7,5 303 tys. ocen
7,5 10 1 303372
6,9 41 krytyków
Dirty Dancing
powrót do forum filmu Dirty Dancing

FILM JEST TRAGICZNYM NIEPOROZUMIENIEM.TYPOWY WYCISKACZ ŁEZ DLA MAŁO INTELIGENTNYCH JEDNOSTEK.SZMIRA JAKICH MAŁO.PO CO KTOŚ WYDAJĘ TAKIE BADZIEWIA? ODP-WIE ŻE TĘPE LASKI BEDĄ MIAŁY MOKRO NA WIDOK "CUDOWNEGO" I ZMYSŁOWEGO TAŃCA.HA HA.WOLĘ MISIA USZATKA

ocenił(a) film na 10
riddick1981

hehe.
robi się coraz zabawniej

Mi się film podobał,bardzo widziałam go z 10 razy i jeszcze mi się nie znudził....
ale to moje zdanie.

Bawi mnie ,ze wszyscy tak kochają słowo szmira...
to już innych określeń nie ma??

pozdrawiam.

ps. mam nadzieje ,że nikt mnie teraz nie zjedzie i nie powie ,ze mam 11 lat.

riddick1981

Film jest świetny,obsada znakomita. Patrick Swayze i Jennifer Gray tworzą super-duet :D
Nikt nie każe Wam go wychwala,ale jeśli już krytykujecie róbcie to z kulturą!
Pozdrawiam;*

riddick1981

5/10- mozna obejrzec ale nie jest aż tak wybitny jak niektórzy piszą. Dla mnie to średnie romansidło, ale warto zobaczyc chociażby dla znakomitej piosenki finałowej.

riddick1981

Film rewelacyjny! Świetne role, choreografia, muzyka, wszystko. Oczywiście to romans- muzical, więc nie wiem czego oczekiwałes riddick?
Podaj może lepszy film w trej kategorii skoro dla Ciebie to jest szmira.
No bo jak ktoś ma zamiar obejrzeć "gorączkę" a ogląda "wirujący taniec" to zawsze będzie zawiedzieony. Ale to już jego problem, film w swojej kategorii jest absolutnym killerem. 9/10!

demello

tak dzis byl na polsacie..........romans??? co wy wiecie o kinie? USA lata 60 tu jest kontekst, romans to tylko tlo.......ten film jest rewelacyjny, nawet nie wiecie jak i dlaczego. znawcy kina. muSical