PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11726}
7,5 303 tys. ocen
7,5 10 1 303330
6,9 41 krytyków
Dirty Dancing
powrót do forum filmu Dirty Dancing

Nigdy nie zapomnę tych wieczorów spędzonych z mamą przed telewizorem (ja zakochana po uszy w piosence "The Time of My Life", których słów ni w ząb nie rozumiałam, ale znałam refren na pamięć lepiej niż paciorek przed snem, i moja mama oddana fanka Patricka Swayze, dopingująca cicho, by w końcu zdjął tą przeklętą koszulę) przy "Wirującym Seksie". Mieliśmy kasetę wideo (stare dobre czasy) i puszczaliśmy ją średnio raz na miesiąc, aż w końcu znałyśmy każdą kwestię każdej postaci w filmie. I choć znałyśmy na pamięć scenariusz i zakończenie, za każdym razem ekscytowałyśmy się w tych samych momentach, w tych samych momentach się wzruszałyśmy i w tych samych momentach chciałyśmy skopać tyłek zarozumiałemu posiadaczowi "sieci hoteli".

revira

to jest właśnie magia tego filmu- oglądasz setny raz, a i tak ciągle przeżywasz wszystko tak samo... :)

użytkownik usunięty
revira

Oglądałam ten film dzisiaj co najmniej po raz dwudziesty i mogę go obejrzeć jeszcze ze sto razy. To ten typ filmu, który można oglądać na okrągło i nigdy się nie znudzi. Jest po prostu rewelacyjny, nie ma takiego drugiego. Dla mnie jest on jeszcze bardziej sentymentalny, ponieważ Baby przypomina mi pewną dziewczynę.

ocenił(a) film na 10
revira

dokładnie zgadzam się z revirą a nasze mamy mogły by się zaprzyjaźnić ;D