PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11726}
7,5 303 tys. ocen
7,5 10 1 303330
6,9 41 krytyków
Dirty Dancing
powrót do forum filmu Dirty Dancing

Kochani Filmwebowicze!
Słyszałam pogłoskę, że powstaje kolejna część "Dirty Dancing", albo raczej jego remake.
Podobno w rolę Johnny'ego ma się wcielić Justin Bieber. Kiedy to usłyszałam myślałam, że
się popłacze. Nie wierzę w to, ale jednak ziarno strachu raz zasiane w sercu zaczyna
kiełkować. Błagam Was powiedzcie, że to nie prawda! Bo to nie może być prawda!

szynszylek_peb

Kochany Filmwebowicz przyznaje że się nie za bardzo orientuje w temacie ale wątpi by w najbliższym dziesięcioleciu powstała jakakolwiek część która mogłaby przewyższyć lub przyćmić jedynkę ;-).

ocenił(a) film na 10
szynszylek_peb

Wątpię......żeby powstało, ale jeszcze jak przeczytałam nazwisko Bieber to się mi słabo zrobiło...z przerażenia

kkrajewska2

Bieber za Patricka, niedoczekanie!! Tylko Patrick Swayze mógłby go zagrać, RIP [*]

szynszylek_peb

Podobnie jak z innymi filmami Patricka ("Red Dawn" i "Point Break") remake pewnie dojdzie do skutku. Ma reżyserować Ortega, choreograf oryginału i ... reżyser "High School Musical", tak przynajmniej puszczono w eter już latem tamtego roku. A za kilka miesięcy mamy 25-lecie premiery DD ... no cóż, na imdb ogłoszono już pierwsze przymiarki do premiery przeróbki, latem 2013. Zmówmy modlitwę.

szynszylek_peb

Tak powstaną, a Patricka mają zrobić wirtualnie. :))))

szynszylek_peb

Tak, to prawda. Dobrze słyszałaś.

ocenił(a) film na 8
Allende_

o_O Nie możliwe... Nie mam nic do Biebera i jego muzyki. Ot... chłopak, któremu udało się zrobić szybką karierę. Problem w tym, że on nie jest aktorem. Jeśli zachciało mu się "gwiazdorzyć" to niech pomyśli o mniej ambitnym filmie. Toć to ludziska go zjedzą za ten klasyk.

szynszylek_peb

Miałam na myśli sam remake, ale o czym tym mówisz?Jaki Bieber/Biber?

szynszylek_peb

Matko boska .... aż splułam monitor czytając twój post..... błagam nie!!!!!
a tak na marginesie kto to biber????

ocenił(a) film na 8
zojchincu

Biber to nowo wschodząca gwiazdka muzyki pop. Nie wiem gdzie usłyszałam tę nowinkę, ale byłam totalnie przerażona. Widzę jednak, że ta plotka w połowie jest wymyśloną przez kogoś bajeczką.

szynszylek_peb

nie znam, ale też nie słucham takowej muzyki więc może stąd ten brak :D szczerze mam nadzieję, że to jakaś tragiczna MASAKRYCZNA plota i nieporozumienie :)