Boże uwielbiam jak Patrick Swayze tańczy ! Te ruchy , ciało , wszystko po prostu cudowne . I
zawsze sobie po tym filmie obiecuję ,że pójdę na lekcje tańca , ha ha od 2 lat tak obiecuje .
;)
Film naprawdę super ! Muzyka była genialna , super dobrana itp. , a tance ;)
Tyko pomarzyć . Jedynie nie pasował mi aktorka która zagrała siostre Baby , jakaś taka
brzydka .
Pewnie taka miała być,kanony urody się zmieniają:-)Miała fatalną fryzurę.Ale wiesz co?polecam zajrzeć na jej stronę tu,na FB,to bardzo ładna kobieta.
To fakt... Zawsze po tym filmie marze o idealnym facecie, mam chlopaka ale Patrick to prawdziwy mezczyzna! I te jego ruchy, tance <zakochana> Ochh taki mezczyzna to spelnienie marzen :) Zawsze po tym filmie marze o kursie tanca... Dobrze tancze ale zeby tanczyc jak ona <zakochana!!!>:p Ochh ten film mnie rozkojarza:)
A siostra Baby to polewka! Jak ona wtedy spiewala a raczej "wyla" to myslalam, ze padne ze smiechu:P
film, do którego czuję ogromny sentyment... Zresztą do filmu "uwierz w ducha" też :)
A ogladaliscie dirty dancing 2, dla mnie to był kompletny niewypał......
zgadzam się z Tobą juliahe. Jak dla mnie zrobiony tak trochę na siłę. Nic nie przebije pierwszej części.
Tak to prawda, pierwsza część była najlesza a w drugiej Swayze był już taki stary ;/
Kocham ten film, ponadczasowe dzieło, pierwszy raz oglądałem go mając jakies 13 lat , teraz mam 27, często do niego wracam, magia, coś cudownego.
Ja pierwszy raz oglądałam ten film jako kilkuletnia dziewczynka. Nie wiele wtedy zrozumiałam, ale oczarował mnie taniec. Potem oglądałam go jeszcze wiele wiele razy i ciągle do niego wracam. Choć teraz podoba mi się już nie tylko taniec ;) Minęło ok 16 lat, gdy widziałam go pierwszy raz, a nadal ma w sobie tą samą magię..