PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11726}
7,5 303 tys. ocen
7,5 10 1 303330
6,9 41 krytyków
Dirty Dancing
powrót do forum filmu Dirty Dancing
ocenił(a) film na 7
Dangeris

błagam nie porównuj Dirty Dancing do High School Musical,nie ta liga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
aga0564

Dokładnie! Wgl, jak można Dirty Dancing nazwać ''tym czymś'' ? To jest zdecydowanie coś! Tfu..
Raczej HSM to nic...

ocenił(a) film na 8
Dangeris

Hahaha, wielkie dzięki za poprawę humoru.

Dangeris

Porównanie ponad 30-letniego, umięśnionego faceta (Swayze) z nastolatkiem śpiewającym wysokim głosem (Efron) nie robi temu drugiemu dobrej reklamy. Prochy Patricka skichały się właśnie ze śmiechu.

ocenił(a) film na 8
Dangeris

Przypuszczam, że nawet twórcy HSM zgodziliby się, że Dirty Dancing jest zdecydowanie lepszym filmem.

ocenił(a) film na 8
Dangeris

Potwierdzam. Na High School Musical płakałem. A to to...głupie, jakieś taki staroć dla nastolatek i staruszek w wieku 90 lat.

ocenił(a) film na 9
CreepyBufet

marna prowokacja?

ocenił(a) film na 8
Bounty

Wypraszam sobie. Mam prawo mieć swoje zdanie, które nie musi się zgadzać z Twoimi gustami.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
CreepyBufet

to było tylko pytanie, oczywiście, ze masz prawo do swojego zdania.

ocenił(a) film na 7
CreepyBufet

Owszem masz prawo mieć własny gust, ale porównywanie tych filmów jest absurdem. Nie powinno się oceniać gustów. ale skoro 99% nie zgodziłoby się z Tobą tzn. że gust masz do dupy i jest to obiektywne, a nie subiektywne.

ocenił(a) film na 8
CreepyBufet

haha płakałeś chyba ze śmiechu! ;D

ocenił(a) film na 8
paulax3333

Płakałem z bólu.

ocenił(a) film na 9
CreepyBufet

Tylko dlatego, że film jest starszy od ciebie, wcale nie oznacza, że jest gorszy od nowych filmów.
A Dirty Dancing to nieśmiertelny klasyk!

ocenił(a) film na 8
Dangeris

Ty nie istniejesz...

ocenił(a) film na 7
szynszylek_peb

pamiętajmy na tym forum piszą tez 10 latki
wiec jeśli ktoś plącze na HSM to nie jest facet tylko dzieciaczek;)

aga0564

No chyba nieee, high coś tam to jest chłam, chłam i jeszcze raz chlam, ja pierniczę, jak mozna powiedzieć że Dirty Dancing jest gorsze?!
W jakim ja zyje świecie, niektórzy już w ogóle tracą gust filmowy!

ocenił(a) film na 10
Dangeris

grzeszysz ...

ocenił(a) film na 9
Dangeris

Czytając takie posty zastanawiam się, czy mając dzieci będę potrafiła ich nie nienawidzić po wysłuchiwaniu na codzień takich mądrości...

ocenił(a) film na 8
strawberryblonde

Czytając Wasze posty zastanawiam się, czy chociaż wiecie, co to jest trolling idealny, na który łapią się tylko ludzie mocno wkurzeni lub głupi.

ocenił(a) film na 10
Dangeris

Jak w ogóle można porównywać DD i HSM? Gusty gustami, ale bez przesady.

Patrick przewraca się w grobie....

Dangeris

Co za porównanie! OMG! HSM leży i kwiczy przy tym filmie! Dirty Dancing jest super! Pewnie ty durne dzieciątko nie znasz się! (choć kiedyś i ja oglądałam HSM, ale uważałam, że lepsze są inne filmy!)

ocenił(a) film na 8
Neverli1996

ludzie, błagam ;x . nie widzicie, że to prowokacja ? Oni nawet nie potrafią podać chociażby dwóch argumentów, że niby HSM jest lepsze od DD, więc nie ma sensu z nimi dyskutować.

ImmortalMe

Zgadzam się całkowicie. Marna, marna prowokacja.

ocenił(a) film na 10
gaethweision

Wystarczy posłuchać piosenek z filmów i sam fakt, że niektóre piosenki z DD są do dzisiaj znane o czymś świadczy ;) Dla mnie HSM jest żenujące, nudne, sztywne i sztuczne.

ocenił(a) film na 10
ImmortalMe

Nawet jeżeli to prowokacja, nie zmienia to faktu iż każdy ma prawo wyrazić własną opinię. Więc przestań błagać, jak nie chcesz to nie czytaj, proste.

ocenił(a) film na 8
Hazine

nie o to chodzi. Skoro ktoś coś pisze, niech poda argumenty. Nie mam nic przeciwko wyrażaniu swojego zdania, ale niech będzie ono czymś poparte.

ImmortalMe

Lepsza muzyka i aktorzy.

ocenił(a) film na 8
Dangeris

Chcesz przez to powiedzieć,że Swayze jest gorszy od Efrona?

Dangeris

A ja wolę goryle od szympansów Dangerisie.

Dangeris

Widzę, że ten temat cieszysz się największą popularnością, jeśli chodzi o wpisy, prowokatorze i trollu. Nie wiem, rodzice cię nie kochają?Takie spamowanie sprawia ci radość?Kiedy ci się to znudzi?Pobaw się lalkami/samochodzikami.

Dangeris

umarłam......ze śmiechu..... gratuluję wywołałeś/aś burzę,a u mnie bezkesny śmiech pozdro

użytkownik usunięty
zojchincu

jak można kultowy Dirty Dancing porównać z tą cukierkową, przeslodzoną cukrem operą dla dzieci z podstawówki ?
Boże widzisz i nie grzmisz... ok, gusta i guściki ale błagam litości ! te filmy to dwa różne światy.

Dangeris

dobry suchar.

ocenił(a) film na 10
Dangeris

dangeris jesteś idiotą czy nie doceniasz pięknych filmów