6,9 6,0 tys. ocen
6,9 10 1 6030
6,1 17 krytyków
DogMan
powrót do forum filmu DogMan

nowy lucek wyrodny synek klasy be-be taki so-so se, trochę mnie zaskoczył a trochę nie, wprawdzie co fachura to fachura, ale wtórna tak zwana kinematografura to nudna lektura bardziej uzupełniająca niż obowiązkowa.

ocenił(a) film na 10
Westernik

co za bełkot nastolatka z lat 2000

aki4242

teraz zrobię coś czego nigdy zgoła nie robię, czyli zupełnie wyjątkowo się zgodzę: tak, ten film to bełkot nastolatka z lat zooo. tylko nikomu więcej tego nie mówmy, ok? bo lucek się dowie i nas dorwie i dopiero wtedy będzie. strzeżmy naszego sekretu tudzież własnej części piaskownicy jak trzeciego oka w naczynku rozległej dorzeczności - inaczej w ruch wejdą wiaderka, foremki i łopatki..

Westernik

Zapomniałeś wziąć leków

Vixen8

to tylko jedna z możliwych teorii, inna na ten przykład głosi, iż wzięłem za dużo - ale któż to teraz rozsądzi..

Westernik

Do spalenia

Sadeksex

oo, nie spodziewałem się najazdu trzeciej rzeszy..

Westernik

Żydzi górą

Sadeksex

kominami?

Westernik

jakże antysemicki domysł

Sadeksex

wyciągam jedynie logicznie konsekwentne wnioski z twoich mieniących się myśli..

Westernik

Cóż za determinizm, jestem pełen podziwu. Ciekawe czy przewidzisz o czym teraz myślę..

Sadeksex

niczego nie przewiduje, po prostu czytam co piszesz..

Westernik

to dobrze czytasz. W konsekwencji liczyłem, że sie posuniesz dalej i zaproponujesz jakiś film

Sadeksex

aha, to przypercepuj 451 Stopni Fahrenheita wobec tego.

Westernik

Photon 2017

Sadeksex

Palenie Powoduje Kaszel 2022

Westernik

Dobra, zjarałeś mnie! Nie dałem rady tych strasznych historii spalić do końca...

Sadeksex

co? przecież to nie ja łażę po forach i podkładam ogień pod wybroczyny wolnej myśli z wdziękiem dobrze poinformowanego żołnierza wehrmachtu.. czy może twoje konto, które powstało wczoraj, powstało w jakimś innym, szczytniejszym celu?