PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10032080}
6,9 5,6 tys. ocen
6,9 10 1 5620
6,1 19 krytyków
DogMan
powrót do forum filmu DogMan

nowy lucek wyrodny synek klasy be-be taki so-so se, trochę mnie zaskoczył a trochę nie, wprawdzie co fachura to fachura, ale wtórna tak zwana kinematografura to nudna lektura bardziej uzupełniająca niż obowiązkowa.

ocenił(a) film na 10
Westernik

co za bełkot nastolatka z lat 2000

ocenił(a) film na 4
aki4242

teraz zrobię coś czego nigdy zgoła nie robię, czyli zupełnie wyjątkowo się zgodzę: tak, ten film to bełkot nastolatka z lat zooo. tylko nikomu więcej tego nie mówmy, ok? bo lucek się dowie i nas dorwie i dopiero wtedy będzie. strzeżmy naszego sekretu tudzież własnej części piaskownicy jak trzeciego oka w naczynku rozległej dorzeczności - inaczej w ruch wejdą wiaderka, foremki i łopatki..

Westernik

Zapomniałeś wziąć leków

ocenił(a) film na 4
Vixen8

to tylko jedna z możliwych teorii, inna na ten przykład głosi, iż wzięłem za dużo - ale któż to teraz rozsądzi..

Westernik

Do spalenia

ocenił(a) film na 4
Sadeksex

oo, nie spodziewałem się najazdu trzeciej rzeszy..

Westernik

Żydzi górą

ocenił(a) film na 4
Sadeksex

kominami?

Westernik

jakże antysemicki domysł

ocenił(a) film na 4
Sadeksex

wyciągam jedynie logicznie konsekwentne wnioski z twoich mieniących się myśli..

Westernik

Cóż za determinizm, jestem pełen podziwu. Ciekawe czy przewidzisz o czym teraz myślę..

ocenił(a) film na 4
Sadeksex

niczego nie przewiduje, po prostu czytam co piszesz..

Westernik

to dobrze czytasz. W konsekwencji liczyłem, że sie posuniesz dalej i zaproponujesz jakiś film

ocenił(a) film na 4
Sadeksex

aha, to przypercepuj 451 Stopni Fahrenheita wobec tego.

Westernik

Photon 2017

ocenił(a) film na 4
Sadeksex

Palenie Powoduje Kaszel 2022

Westernik

Dobra, zjarałeś mnie! Nie dałem rady tych strasznych historii spalić do końca...

ocenił(a) film na 4
Sadeksex

co? przecież to nie ja łażę po forach i podkładam ogień pod wybroczyny wolnej myśli z wdziękiem dobrze poinformowanego żołnierza wehrmachtu.. czy może twoje konto, które powstało wczoraj, powstało w jakimś innym, szczytniejszym celu?