PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33353}

Dom śmierci

House of the Dead
2003
2,7 3,6 tys. ocen
2,7 10 1 3594
1,2 4 krytyków
Dom śmierci
powrót do forum filmu Dom śmierci

2/10

ocenił(a) film na 2

nie wiem jak druga czesc ale ta jest nudna... nie chce sie do konca ogladac tego filmu!

ocenił(a) film na 3
negativaa

Głupie,banalne,nudne i wogóle a fajnie się ogląda 3/10!

ocenił(a) film na 1
negativaa

Ja daje 1/10. Gra aktorska to po prostu katastrofa: tego się po prostu nie da oglądać. Do tego ta niepasująca do niczego muzyka, 10 minut patrzenia jak zwyczajni nastolatkowie potrafią strzelać, bić się niczym Chuck Norris i rozwalają krwawe zombie. Film nie jest w ogóle straszny, pierwszy horror, który naprawdę mnie śmieszył i co chwila zerkałam na zegarek kiedy się skończy. Średnia naprawdę pokazuje poziom filmu. Żałuje że oglądałam.

ocenił(a) film na 2
kania880

HMM nareszcie obejrzałem pierwszą część tego dzieła... ha ha ha
Ten film jest tak zły że może pretendować do jednego z najgorszych filmów w ogóle. Nastolatki w filmie mają chyba jakąś super adrenalinę bo pod jej wpływem nie odczuwają strachu, strzelają jak żołnierze Grom, a niektórzy z nich mają chyba czarne pasy. Gra aktorska... jaka gra? W dodatku te przerywniki z gry po cholere!? PO co robić film na podstawie gry która nie miała praktycznie żadnej fabuły???? I do tego ta muzyka i rozwałka na cmentarzu z akcjami bullet-time. Jednak film dzięki temu że tak słaby jest idealny do luznego oglądania przy (zaznaczam że co najmniej kilku) piwach w gronie znajomych. Ocena 2/10 tylko dlatego... (no właściwie to nie wiem czemu aż tak wysoko).

użytkownik usunięty
Bartosz33_pl

Slabiutkie slabiutkie... na plus tylko to ze mozna sie posmiac :-))

2/10