nie wiem jak druga czesc ale ta jest nudna... nie chce sie do konca ogladac tego filmu!
Ja daje 1/10. Gra aktorska to po prostu katastrofa: tego się po prostu nie da oglądać. Do tego ta niepasująca do niczego muzyka, 10 minut patrzenia jak zwyczajni nastolatkowie potrafią strzelać, bić się niczym Chuck Norris i rozwalają krwawe zombie. Film nie jest w ogóle straszny, pierwszy horror, który naprawdę mnie śmieszył i co chwila zerkałam na zegarek kiedy się skończy. Średnia naprawdę pokazuje poziom filmu. Żałuje że oglądałam.
HMM nareszcie obejrzałem pierwszą część tego dzieła... ha ha ha
Ten film jest tak zły że może pretendować do jednego z najgorszych filmów w ogóle. Nastolatki w filmie mają chyba jakąś super adrenalinę bo pod jej wpływem nie odczuwają strachu, strzelają jak żołnierze Grom, a niektórzy z nich mają chyba czarne pasy. Gra aktorska... jaka gra? W dodatku te przerywniki z gry po cholere!? PO co robić film na podstawie gry która nie miała praktycznie żadnej fabuły???? I do tego ta muzyka i rozwałka na cmentarzu z akcjami bullet-time. Jednak film dzięki temu że tak słaby jest idealny do luznego oglądania przy (zaznaczam że co najmniej kilku) piwach w gronie znajomych. Ocena 2/10 tylko dlatego... (no właściwie to nie wiem czemu aż tak wysoko).