Martwica Mozgu - to jest dopiero badziewny horror, obejzyjcie se go a zobaczycie ze sa gorsze horrory :)
Nie sądzę, żeby Martwica mózgu była gorszym horrorem od Domu Śmierci. Co prawda, robiło mi się niedobrze, kiedy ją oglądałem, ale na swój sposób ciekawiła mnie. A poza tym Martwica jest z założenia horrorem komediowym i nawet mnie śmieszyła. Szczególnie podobało mi się nawiązanie do starych slapstickowych komedii. Jednak Dom Śmierci, jak sądzę, nie miał być horrorem komediowym. Mimo to śmieszył mnie, a właściwie jego nieudana żałosna próba naśladowania zwykłego filmu grozy.
No coz, kazdy ma swoj gust i swoje zdanie :) W 2006 bedzie nastepna czesc "House of the Dead 2: Dead Aim" tak mi sie wydaje...
słucham...Martwica jest świetna mi się wale na niej niedobrze nie robi ...no cóż nirktórzy ludzi mdleją na widok krwi mi jest obojętne czy leje się ona na ekranie czy nie.....Napewno Martwica jest o niebo lepsza od tego czegoś .,...tam chociaż mozna się pośmiac ..tutaj też z tego całego gniotu można się posmiac a zwłaszcza z rezysera
Za samo ustawienie w jednym szeregu kultu jakim jest Martwica i syfilisu jakim jest Dom Śmierci.... Nie, powstrzymam się.