PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654292}

Dom bardzo nawiedzony

A Haunted House
2013
6,1 30 tys. ocen
6,1 10 1 30039
3,2 8 krytyków
Dom bardzo nawiedzony
powrót do forum filmu Dom bardzo nawiedzony

Kolejny film o niczym. Nie można go nazwać śmiesznym, tylko żałosnym. To typowy dla Amerykanów gniot o ekskrementach, pierdzeniu, sexie z dużą dawką przekleństw. Nie polecam, zmarnujecie sobie 1,5 godziny z życia.

bartoszcyc8

no masz kłopoty z przyswajaniem tekstu,albo nie dowidzisz..Stricte-nie odpisuję ci półgłówku.

schfyo

Zdanie zaczyna się z dużej litery "inteligentny człowieku".

bartoszcyc8

jeśli miałbym jakikolwiek szacunek dla ciebie,to trzymałbym się kanonów pisowni..jest jednak inaczej.

schfyo

Ty ich po prostu nie znasz i się głupio tłumaczysz. Ja szacunku od śmiecia nie potrzebuje, więc nie musisz się wysilać.

bartoszcyc8

oj ty głupi,żałosny człowieczkuXD

schfyo

Na jakiej podstawie to stwierdzasz? Bo ja mam dowody na to, że jesteś żałosny. I te XD.... Hahaha dzieciak.

bartoszcyc8

jakiś ty tępy jest,to jest przegięcie..maszXDXD

schfyo

Nie da się zrozumieć twojego zdania. I kto tu jest tępy kmiocie? Ty nawet poprawnie nie potrafisz jednej wypowiedzi napisać. Na pewno nawet gimnazjum jeszcze nie skończyłeś, co widać aż za bardzo.

bartoszcyc8

Napisałem ci wiele,wcześniej,ty tępa pi-zdo i nie będę się powtarzał .

schfyo

Nie ogarniasz nawet swojej głupoty? Hahaha

bartoszcyc8

twa tępota jest widoczna,po tym jak odpisujesz bez składu i ładu matołku.

schfyo

Kto tak odpisuje? Chyba ty. Na mózg ci padło już całkiem?

bartoszcyc8

jesteś durna piz-dą i nie zawracaj dupy nudny no lifie.Pisałem z tobą ze 3 razy,po 8 odpowiedziach gubisz wątek,ciskasz się jak żyd po pustym sklepie,a na koniec tylko bluzgasz.Wniosek jest prosty(o czym już ci wspomniałem).Jesteś upośledzony intelektualnie ,a aspirujesz do miana "krytyka filmowego" oraz "alfy i omegi filmu światowego".Kończę tę konwersację z tobą,jestem wszakże mądrzejszy i lepiej wykształcony od ciebie.

ocenił(a) film na 9
schfyo

haha odezwał się nienołlajf k*rwa :D

kryszti

idźcie się obściskiwać na privie,filmwebowe kółko wzajemnej adoracji,jasny uj..hahahha,buhahahahhaha!!!!!!!!!

schfyo

Tylko prawdziwy poj-eb się tak bulwersuje, ale to znaczy, że wszystko co o tobie mówię to prawda. Do tej pory nie pokazałeś, że jesteś mądrzejszy, a wręcz odwrotnie. O wykształceniu to ty na razie tylko marzysz. Hahaha

bartoszcyc8

.................durniu.

schfyo

Tylko na tyle cie stać łajzo?

ocenił(a) film na 9
bartoszcyc8

Oj tam już mogę poświęcić mu minutę, dla trolla zapewne wielka radośc jak ktoś mu odpisze