Zakładam ten nowy temat ponieważ, w tamtym już się zrobiło zamieszanie i nic nie słychać o newsach o filmie.
Na tamtym możecie się kłócić do woli, a na tym wolałbym żeby coś było nowego związanego z DBE.
Pliss nie zaśmiecajcie tego tematu...
A jakie wy sobie ciuchy wyobrażacie? Że niby jak by to miało wyglądać .. Dajcie jakieś propozycje chętnie poczytam :D
turban, luźne spodnie ala prince of persia itp pewnie. Wszyscy zapominają że to nie piccolo junior :)
To chyba ty zapominasz jak wyglądał Piccolo Daimao:
http://img13.imageshack.us/my.php?image=kingpiccolo.jpg
Hehe przecież ja sobie jaja robię :D Już dawno piałem że chyba bym padł ze śmiech widząc kostiumy wydarte żywcem z mangi. Było by to mega kiczowate.
Ja też nie mówie, że chciałby miec takie łachy, bo to by było dopiero xD xD Ale ten strój tez mi się za bardzo nie podoba.. Nie wiem, niewymyśle teraz nic ciekawszego i pewnie długo musiałbym nad tym mysleć, ale jednak mi się nie podoba xP Ale się nie czepiam tego aż tak i nie zmieni to mego zdania o filmie, chociaz zobaczymy akie ono będzie po obejrzeniu filmu ^^
Tylko taki szczegół odnośni zdjęcia :D
Stary trailer dobrze wszystkim znany, ale w świetnej jakości HD (dłużej się ładuje ale na efekt warto poczekać:p) oto link: http://www.youtube.com/watch?v=UjyB-Ay1qnw&feature=related
a ja właśnie wolalbym film w konwencji anime, i żeby większość byla podobna do anime, ciuchy, zachowanie, teren, miasta itd.
Jak by ktoś nie wiedział to właśnie trwa premiera db :)
http://livetalk.yahoo.co.jp/performer/504/player/player.html
NOWY ANGIELSKI SPOT TV! DUŻO NOWYCH SCEN!
http://www.youtube.com/watch?v=gOgL4jV_xiA
OMG! Dragonball pełną gebą! świetne! świetne! świetne!
A scena z włosami Goku... kapitalna ;D
pomyłka Szampan nie jest uczniem Vadera; TO jest sam Vader we własnej osobie xD a cios którego użył to tzw. Force Grip a następował po nim Force Choke!! ;)
i dlaczego szampan jest taki niski ?
scena z żelem do włosów, zajebista, a i można było zauważyć używanie aury, może jednak w filmie będą one pokazane, a i kame hame ha też świetnie wygląda, pier.... chyba ściągnę cam :P...
Fryzury może nie odwzorowali świetnie ale, pokazali o co chodzi w fryzurze Goku, włosy są sterczące, rozczochrane i pokazane to zostało w tej krótkiej scenie gdzie Goku nie mógł nawet zaczesać włosów żelem...
Gohan nie przerażaj mnie. Czy po to tak długo broniliśmy tego filmu, żebyś nie obejrzał go teraz w pełnej krasie. A scenki świetne. To jest właśnie to co chciałem zobaczyć.
Filmu nagrywanego Cam, nie powinni oglądać ci którzy nie wierzą w ten film albo go gnoją, bo obejrzą go w słabej jakości i jeszcze bardziej będą go gnoić, ja od początku wierzyłem w ten film i go broniłem, więc na pewno nie popsuje sobie oglądania jeśli obejrze Cam, ale i tak trochę zejdzie zanim ten film będzie na chociasz dobrze nagranej wersji Cam w internecie, więc jeśli taka wersja pojawi się np. 30 marca, to jej nie ściągnę i poczekam do premiery, jeśli będzie o wiele wcześniej to się może skuszę :P...
Kino to kino. Ale powiem wam ze ileś lat temu podobnie czekałem na LOTR i nie wytrzymałem. Obejrzałem Cam'a, TS, Potem byłem ok 6 razy na nim w kinie, potem zassałem DVDrip'a. Rok później kupiłem wersję rozszerzoną i dalej kocham ten film jak nie wiem co :) Też prawdopodobnie nie wytrzymam ale tak już mam :) Oczywiście kino obowiązkowe.
Ja tylko jeden film w życiu oglądałem w wersji CAM i to całkiem niedawno bo w zeszłym tygodniu. Był to "Punisher: Strefa Wojny". Zdecydowanie nie polecam (tej jakości, bo film jako taki). Dlatego "Dragonball: Ewolucja" zdecydowanie zobaczę w kinie.
Poza tym widzę, że nie zauważyłeś jednej rzeczy Gohan. Jeśli chcemy żeby przeciwnicy filmu obejrzeli go w kinie musimy dać im dobry przykład. Bo działanie na zasadę: "Jak nie lubicie tego filmu to go zobaczcie w kinie, a my skoro go bronimy możemy go za darmo ściągnąć" mocno zakrawa na hipokryzję.
Oto http://img162.imageshack.us/img162/9131/picture4.jpg link do zdjęcia ze spotu tv w którym widać mniej więcej scene pojedynku kame hame ha Goku kontra atak Piccolo, kame hame ha wygląda jak laser tak jak wielu chciało by wyglądała...
Podoba mi sie morda Oozaru.Wyglada jak w anime ;] Nowe sceny i spoty sa kozackie.Do kina a nie CAMy sciagac.Hejtuje film bo moze byc slaby i wiele rzeczy mi sie nie podoba ale jesli jego obroncy go sciagna to porazka totalna bedzie ;]
PS. Doktor_Wong sciagles Punisher War Zone w wersji cam i to w zeszlym tygodniu ??Toc od dawna juz jest r5 ktore sam nabylem :D
Chciałem sie wypowiedzieć, że po obejrzeniu ponad 15 minut filmu (czyli jakiejś 1/6 całości) jestem mocno tym nasycony. Będzie super fajna komedia ze świetnymi walkami i efektami i w dodatku będzie to najfajniejszy film podobny do Dragonballa.
Sceny naprawdę pokazują ten film z bardzo dobrej strony. Jeśli do tego dodać sceny z trailerów, screenów itd - to mam 100% pewność, że nie będę po tym filmie zawiedziony. Z pewnością udam się na niego do kina.
Nie chcę, żeby kolejne oglądanie tych samych 15 minut mnie nudziło, a oglądanie tego jeszcze raz w kinie - to będzie nowe przeżycie. No i ogólnie dla efektów i z sentymentu ;)
Dobrze prawdę mówiąc nie wiem jaka to wersja, ale chyba CAM. W sumie nie doszukiwałem się specjalnie tylko ściągnąłem pierwszą lepszą. Chciałem obejrzeć bo podobał mi się poprzedni "Punisher", a ten, po zobaczeniu trailerów i przeczytaniu opinii, niespecjalnie mnie zachęcił więc postanowiłem ocenić go drogą nielegalną. Ale nie powiem żebym był dumny z tego powodu.
No też się zastanawiam co się stało z tymi osobami, którzy tak czekali na tą produkcje. Jedna z możliwych wersji to taka, że poszli na łatwizne i ściągnęli jakąś marną wersję. Mam nadzieję, że tak się nie stało. Druga wersja: Po przeczytaniu tych tematów pt. "koszmar, żenada, kicz" itp, dali sobie spokój z oczekiwaniem. Nieważne jaki będzie ten film, nie będe zrażał się niepochlebnymi a'la "recenzjami" a zamiast tego cierpliwie czekał na polską premiere i z pewnością go oglądne. Nie oczekuje od tego filmu, że będzie to jakiś HIT!, mam poprostu nadzieję, że wersja kinowa Dragon Balla będzie w porządku i po seansie będe mógł postawić temu tytułowi przynajmniej ocene, która znajduję się pod nr. 6. Pozdrawiam
bprulez to marna prowokacja Victora ktora zjadam jednym wersem ;]
Ja nie sciagne dopoki nie bedzie dobrej wersji albo bedzie w pl w kinach.
PS Victor w Rumuni juz jest DB:E ?? Daja rogaliki gratis jak idziesz na seans ?;]
znalazłem jakąś recke filmu (podobno) jak kogoś interesuje
rom malaysia
i just saw the movie and i got to say,it was better than i expected..the action was great and the comedy in it was kinda good actually..it shows a little bit of the original dragonball..although, i was kinda frustrated because its an hour and a half,so the story was kinda rush..the epic battle between goku and piccolo was incredible..the special effects was awesome..the acting is a little cheesy bt hey,it is dragonball rite?they might change a lot of things in this movie,bt they somehow manage to put in a little stuffs that many of u guys thought they pull out..here are some stuffs from the movie
-master roshi is a god damn pervert
-sifu norris said to master roshi about the 'OTHERSIDE'(mayb the afterworld)
-yamcha,so dead on
-the training with the orange was hilarious(u got to see it)
-oozaru(although it was for 2 minutes i think)
-the ending of the epic battle when goku flew to piccolo while doing the kame hame ha.Similar to the battle in the original dragonball but goku didnt punch through piccolo but he just kame hame ha that green bad ass away.
-the teasing between goku and chi chi.(its funny as hell)
im giving this movie a 4/5 cause im a fan of the franchise and i got to say this is great movie.It might be confusing with the whole piccolo and oozaru working together(wtf?) but if there is a sequel, i know that they will explain it more clearly and have the movie a little longer(2 hours perhaps?)
UBEKakaPOLICJA może wytłumaczysz o co ci chodzi z tą prowokacją?
Po pierwsze: - "zjadam jednym wersem" - wątpię, że cokolwiek z tego co mógłbym ci podać, byłbyś w stanie przełknąć.
Po drugie: Czy ktoś ci karze ściągać kiepską wersję, że tak szczekasz?
Spokojnie człowieku.
Nareszcie post na twoim poziomie ;] Coraz lepiej ci idzie. Po 23 budzi się ta twoja inteligentniejsza strona ;] Śmieszny jesteś. Idź spać.
Myslales ze nie odpowiem na twoje zaczepki ?A ocb z prowokacja rozkminiaj ziomek dalej
Ty na moje? Ha.
Jak na razie to ty prowokujesz i możesz darować sobie teksty w stylu "rozkminiaj ziomek dalej". I mówię serio - idź już spać, bo zaraz starzy wpadną do pokoju i pomyślą, słusznie zresztą, że waliłeś sobie do plakatu dbe. Idź spać ;]
Czym cie prowokowalem ziomalu ?Ty nie podales zadnego argumentu tylko pocisnales po walkach w filmie.Nie musze walic do plakatow ale widze ze lubisz udzielac innym dobrych rad.Przypuszczam ze masz w tym doswiadczenie ;]
Gohan cuś tam wiesz że podobno to Bulma będzie kobietą Goku później nawet jego żoną! takie zmiany reżyserskie bo to podobno nowa ekranizacja DB a CHi-CHi zginie zabita przez Kamechame źle wycentrowaną w Szampana! xD
Tosz to podła prowokacja Viktorze ;P Jak możesz nabijać się z marzeń tego biednego chłopca - marzeń o tak wielkim i wspaniałym filmie wszechczasów jakim jest dbe. O przepraszam DBE. ;p
Nie nie robcie tego prowokacje.Nie pozbawiajcie nas marzen o tym cudownym filmie.COja teraz zrobie ?Chyba pojde za rada kolegi mojego ziomala i pojde sie tasowac pod plakat z dbe ;]
tyy! myślisz że to prowokacja xD też mi się coś tak wydaje xD ale srru jutro pewno bedziemy zbluzgani!!
Gohan! a Dragonball Evolutions to takie Power Rangers!! ;D
Bój się Boga!! Teraz tak cię za to zjedzie, że jutro się w lustrze nie poznasz! ;DD
UBEKakaPOLICJA wszędzie węszysz prowokacje.
Słuchaj mam w domu inteligentny proszek do prania, inteligentną zmywarkę i inteligentny jogurt z inteligentnymi żywymi kulturami bakterii - myślałem, że to tylko chwyt marketingowy, ale jak czytam twoje posty, to rzeczywiście te wszystkie rzeczy powalają twój prosty rozumek na kolana.
Mam wątpliwości kto jest czyją prowokacją. Ale skoro uważasz, że to ja to żyj sobie dalej w tym swoim małym wspaniałym świecie, gdzie głowa nigdy nie boli gdy się przegrzewa myśleniem, najlepszym zespołem jes Jonas Brothers, a DBE to największe arcydzieło kina ;p pzdr