PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=460812}

Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32394
2,1 14 krytyków

Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

Zakładam ten nowy temat ponieważ, w tamtym już się zrobiło zamieszanie i nic nie słychać o newsach o filmie.
Na tamtym możecie się kłócić do woli, a na tym wolałbym żeby coś było nowego związanego z DBE.
Pliss nie zaśmiecajcie tego tematu...

joker_mroczny_rycerz

dajcie sobie spokuj z tą wersją CAM, na chuj wam ona. Chcecie obejrzeć film w kinie a ciągle gadacie zeby dac link, wy to anty-fani DB a nie fani. Fan ogląda taki film w kinie nawet gdyby mialby byc to gniot, to i tak ocena filmu pozostaje do kazdego fana według uznania

moldix

Wiadomo juz, że po napisach końcowych jest dodatkowa scena. Więc panie i panowie! nie wychodzimy z kina tylko czekamy do końca ;p

Niewidzialny

Już od dawna wiadomo że po napisach końcowych jest scena jak Piccolo się budzi i okazuje się że Piccolo przeżył pojedynek z Piccolo...

gohan263

straciłem do Ciebie poczucie wartości .

BTW, dajesz 10/10 filmowi, który niby oglądałeś w wersji cam... -.-

Kysio_2

jest jeden sposób by obejrzeć tam film ... chamski nie bede musicie wyczuć moment gdy pokazuje sie tam player i dac jak sie pojawi player stop koło odświez ... łatwe... długo sie buferuje :)

MistrzNadMistrzami

Możesz dokładniej napisać co i jak, bo za każdym razem wyskakuje że trzeba mieć konto premium, albo napisz jak się tam trzeba zrejestrować i ile to kosztuje, dzienks, pozdr...

gohan263

Musisz wyczyć moment sekunde przed wyskoczeniem tego okienka z premium jak sie pokaze player masz daj na STOP koło Odśwież nic trudnego

MistrzNadMistrzami

Nie da sie ;]Probowalem kilka razy i wciaz wyskakuje okienko z premium ;/

zaleski17

Pokazuje mi sie na playerze bufering 1% ale i tak te okienko z premium wyskakuje wiec gowno moge zrobic :D

zaleski17

odpalić się da zapewniam ,ale buforuje się do 99% i staje już 2 raz próbuje i to samo wie ktoś dlaczego?

gokusiek

A jak sie buforuje i wcisniesz play to film leci czy nie ?;p I jak sobie poradzic z tym wyskakujacym okienkiem ?Bo jest tam sporo ciekawych filmow i bym sobie czasem poogladal :D

zaleski17

jak dusze play to wraca do 1% o od początku :( musisz wyczuć moment jak ci się pojawi już niebieskie okno z filmem to dusisz STOP czerwony krzyżyk obok odśwież strona nie może się załadować do końca

gokusiek

Czyli nie da sie obejrzec tam zadnego filmu w taki sposob ;/

zaleski17

Kurde a sie napalilem zeby obejrzec Friday the 13th w dobrej jakosci ;/

zaleski17

tzn możliwe ,że się da bynajmniej ja nie mogę

moldix

No nie teraz to już się całkowicie załamałem:( Naprawdę myślałem, że ludziom z FilmWeb'u można bardziej ufać! Kur** jak Bóg mi światkiem ok.90% z was zarzekało się, że w życiu nie ściągnie CAM'a, że będziecie czekać do premiery i inne niestworzone rzeczy. W tym momencie pokazaliście swoje prawdziwe oblicze, to woła o pomste do nieba! Ja nie wiem, chyba żaden z was nie przekracza wiekowo 10lat (nieważne jak żeby tylko zobaczeć ten film). Nie wiem czy na necie jest już ten film czy nie (przepuszczam, że jest), ale jak jest to jedyne co widać to piksele i nic więcej. Jest dopiero 2dni po światowej premierze i za Chimy ludowe nie ma jeszcze tej produkcji w znośnej jakości, daję sobie ręke obciąć (popatrzcie na inne filmy np. Dark Knight DvdRip ok 1miesiąc po premierze w POLSCE!!!) Albo jesteście tacy głupi, albo tak zapatrzeni w ten film, że świata poza nim nie widzicie. Jak już tak chcecie wejdźcie sobie na peb.pl i tam znajdziecie "swój wymarzony filmik" napewno, prawdopodobnie w wersji CAM, ale przecież teraz to nikogo nie odstrasza (za pare dni zaczną się komentarze, że ta wersja nie jest taka zła, że czasem nawet można rozróżnić postacie, no i rzadko bo rzadko ale można zroumieć pare wyrazów). Pozdrawiam

lukas88lag

świadkiem* (literówka)...........................

lukas88lag

Przecież to było do przewidzenia.. ale ten głód w postaci pożądania wersji CAM aż mnie przeraził.. Brak słów dla tych niby fanów! I szkoda z drugiej strony, że Ci co tak bardzo bronili tego filmu rzucili się na CAM jak psy.. Do premiery został miesiąc.. Ja osobiście odciąłem się od wszelkich newsów, by zobaczyć spokojnie film w kinie. Jakoś idzie to znośnie wytrzymać.. Więcej dystansu panowie! Ale kolega miał racje średnia wieku na FB to chyba te 10 lat.. inaczej takiego zachowania nie potrafie sobie wytłumaczyć..

SagaTM

http://free-movies-online.info/
Niech mi ktos powie jak mam na tej zasranej stronie obejrzec Friday the 13th(2009) ??Jak jest tam dobra wersja to musze obejrzec!Rozkmin ktos ta "gupia" strone. MistrzNadMistrzami pomoz czlowiekowi w potrzebie :D Na necie tylko mizerne TSy sa a premiera w PL dopiero w maju ;/

SagaTM

To chyba zostało nas trzech bo ja także tego nie rozumiem. Miałem co prawda opuścić forum do premiery, jednak musiałem wrócić. Od newsów oczywiście się odciąłem, bo nie mam zamiaru psuć sobie radości z filmu ale pojawiła się nowa kwestia do dyskusji. Wielu tutaj zachowuje się naprawdę żałośnie. Wszyscy bronili filmu, walczyli o niego jak o własne życie i co najśmieszniejsze wysyłali jego wrogów do kina. Odciągali ich od obejrzenia wersji CAM, po to żeby...obejrzeć wersję CAM. Niestety, ale są to szczyty hipokryzji. Niby tacy fani, a nie zależy im, żeby film zobaczyć w dobrych warunkach. A przede wszystkim chodzi o to, żeby docenić pracę twórców tego filmu. Wiadomo wszyscy chcą film, oczywiście jak najlepszy, najlepiej całą trylogię, ale wydać te kilka zł na bilet to już problem co nie? Na dodatek przecież dla takich jak wy są ulgowe więc już zupełnie nie rozumiem. Obejrzyjmy film tylko nie płaćmy za bilet. A hollywoodzkie wytwórnie to oczywiście organizacje charytatywne. Nawet nie macie się co tłumaczyć, jesteście po prostu żałośni.

Doktor_Wong

i ja tez tego nie rozumiem:) to juz czterech.. Jak wyżej.. Kretyńskie tłumaczenia w stylu JESTEM FANEM I BEZ WZGLEDU NA WSZYSTKO POSTAWIE 10 NAWET JAK OBEJRZE WERSJE CAM... Szkoda wydac tych 20 zl na bilet do kina co?

Peterson_B

Co mnie interesuja inni.Chca sciagnac CAMa niech sciagaja.Wiem ze ogladanie takiej wersji nie daje zadnej przyjemnosci i dlatego nie sciagam filmow w takiej wersji.Czesto mozna miec pretensje do polskich dystrybutorow ktorzy karza nam czekac na premiere filmu kilka miesiecy.I co ja mam zrobic w takiej sytuacji ?;] Czekac jedynie na dvdripa.

Jak komus z temtej stronki co niby mozna ogladac filmy uda sie obejrzec nowy Friday the 13th niech da znac jaka jakosc.

Peterson_B

zgadzam się w 100 %.
Sam chciałem ściągnąć jaką bądź wersję, byleby ogladnąć ten film.
Ale...
Ale przyrzekam, że nie tknę się tego filmu do dnia premiery w Polsce .

Kysio_2

Wiesz dla mnie też zdanie innych nie ma wielkiego znaczenia bo zrobię to co uważam za słuszne. Martwi mnie tylko to, że obrońcy filmu, którzy stali ze mną w jednej linii tak się zeszmacili. No ale co zrobić, ich problem. Do dystrybutorów można mieć pretensje, ale film jest nieco ponad miesiąc później od światowej premiery, a to jest nieźle. Najśmieszniejsze jest to, że wszyscy awanturowali się z Victorem Delacroix, a teraz przyznają mu rację xD.

Doktor_Wong

Ta strona, na której rzekomo znajduje się film to jedna wielka ściema. Filmu tam prawdopodobnie w ogóle nie ma. Skąd ten wniosek? Wbiłem kilka razy na stronę przez proxy, za każdym razem z innego kraju. Za każdym razem wyskakiwało okienko, tylko że były tam linki do otworzenia (niby badania rynkowe, których wypełnienie dawało dostęp do filmu). Otwieram, a w każdym pisało że badanie utraciło ważność i szybkie skierowanie do innnych stron (sklepy internetowe i inny syf).
Wniosek taki, że na tej stronie nic innego nie zobaczysz jak reklamy.

bbksk

A to shit ;/ Pozostaje mi czekac na dvdripa Friday the 13th.Dobrze ze DB:E ma w miare szybka premiere bo jak bym mial czekac 3 miesiace tak jak na Piatek trzynastego to bym nie wytrzymal i sciagnac wkoncu TSa

Peterson_B

Ja tam wole poczkeac jak bedzie w kinie ;D ludzie dajcie sobie spokój nie oglądajcie słabej jakosci filmu !! tyle czekaliśmy na ten film to poczekajmy jeszcze 1 miesiąc chyba ze tacy z was FANI !!!

moldix

Dragonball: Ewolucja znajduje się aktualnie na szczycie Koreańskiego Box-Officu. Nie jest jednak jeszcze podane ile film zarobił podczas weekendu.

źródło: http://www.koreatimes.co.kr/www/news/art/2009/03/135_41299.html

Niewidzialny

Myślę, że gdyby film miał premierę jednocześnie na całym świecie, mógłby w ciągu pierwszego weekendu zarobić lekko 100mln $ .

"The costume and makeup, however, are rather regrettable, as Lord Piccolo looks more like one of Sponge Bob's alien friends rather than a scary villain. One might also wonder if the movie hired Edna from ``The Incredibles,'' as Goku's martial arts outfit, one of his grandfather's legacies, seems to stretch miles without ripping. But then again, the film is based on a cartoon."

bbksk

Szkoda, że tu jeszcze miesiąc trzeba czekać;/ niestety, a takto za miesiąc jakaś cześć publiki może odpaść po obejrzeniu "kamerówek".

Numer_44

Dokładnie... Zły plan marketingowy przyjął FOX.

Niewidzialny

super !!! wydaje mi się że FILM BĘDZIE ZAJEBISTY!!! nie moge się doczekać;D

kakarotto9

oj będzie będzie :) Ja już zakochałem się w scenie walki Pico z Goku, szczególnie w momencie, w którym Goku włącza aurę... Zajebiście to wygląda, muzyka cudowna i w dodatku ten świst powietrza podczas włączenia aury... Cudeńko :) stwierdzam to mimo żenującej jakości filmiku :P
Zauważyłem, że Goku ma włosy jak w anime, dopiero po tym jak stał się Oozaru, też odnieśliście takie wrażenie? (Ci co oglądali te filmiki cam)

bbksk

Nie wiem o czym piszesz bo nie ogladalem zadnych filmokow z YT i bardzo sie z tego ciesze :D Wszystko czeka mnie w kinie ;]

PS. Czy ktos z was orientuje sie kiedy bedzie dvdscr,r5 czy dvdrip Friday the 13th ?

zaleski17

Friday The 13th 16 June 2009 (DVD premiere)

więc DVDRip powinien być coś w tym okresie

bbksk

Ja pier*ole.Chyba bede musial TSa sciagnac ;/

zaleski17

Ja czekam na jakiegoś SCReenera "Friday The 13th ", mam nadzieję że pojawi się za jakiś miesiąc, bo TS ma strasznie beznadziejną jakość nawet jak dopiero wyjdzie na DVD za 3 miesiące to poczekam z bólem...

joker_mroczny_rycerz

bo ja wiem... r5 będzie o wiele wcześniej może nawet w przeciągu miesiąca ;]

moldix

kurde tylko kilka tygodni i na polską premierę do kina FILM BĘDZIE ZAJEBISTY biiore kumpli i idziemy do kina :];];]

ale nie rozumiem czemu w Japonii wycieli kilka scen walki Piccola z Goku jaki to ma sens to tylko 20 minut różnicy ale dobrze że u nas będzie ta dłuższa wersja i zobaczymy więcej walki nisz Japonii'a :]:]:]

NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ !!!!!!!!!

kefirhero

Ja to samo jeszcze dzisiaj byłem w kinie i zobaczyłem ze jest ogromny plakat z materiału DBE masakra ;D nie mogę się doczekać ;D

moldix

http://www.dailymotion.pl/video/x8leem_new-extraits-dragon-ball-evolution_creati on

cały filmik z walkami
-roshi vs goku
-chi-chi vs chi-chi(mei)

zajebiste jeszcze bardziej chcę zobaczyć ten film :]:]:]

moldix

http://www.youtube.com/watch?v=vuSt5JCKzPQ&hl=pl

tutaj początek japońskiej premiery i wywiady z aktorami prze emisją filmu

-Masters'owi wkręcił się Piccolo :]:]i powitał publiczność jego głosem :]:]

moldix

http://www.youtube.com/watch?v=hz_MJogcvZs&feature=related

Gochan trenuje Goku na linach filmik pokazuje całą ich walkę

moldix

http://www.youtube.com/watch?v=DWwpEyLEyAs&feature=related

filmik ukazujący zlezienie jednej z kul przez piccola oraz roshi daje Goku wielki plecak po czym wsiada na motor bulmy i niby niechcący łapie ją za pupę

moldix

http://www.youtube.com/watch?v=Os8JKmdzfTE&feature=related

ekipa Goku wpada do wielkiej dziury niemnogą się wydostać aż tu nagle pojawia się Yamsha a bulma obrazu jest nim oczarowana i prosi go o pomoc

moldix

http://www.youtube.com/watch?v=c3FCSgZEQWs&feature=related

goku chodzi w ruinach domu swojego dziadka nagle słyszy dziwny dźwięk motocyklu potem wychodzi bulma goku pyta się jej czy to ona jest Piccolo
potem bulma opowiada mu o kulach i pokazuje smoczy radar

moldix

http://www.youtube.com/watch?v=uY5Wh5yhC9w&feature=related

gdy goku jest na imprezie u chi-chi dziadek pozostaje sam w domu nagle otwierają się drzwi wchodzi Mei i go atakuje gohan odbija jej ataki potem wchodzi Piccolo i los gohana jest już przesądzony

moldix

http://www.youtube.com/watch?v=gWXfAL-wtts&feature=channel

dłuższy filmik pokazujący walkę Goku i Roshiego po walce roshi daje im swoją kulę i opowiada o smoczych kulach gdy goku dotyka kuli roshiego ma dziwną wizję pokazującą picola i oazaru

moldix

http://www.youtube.com/watch?v=Aduxk6X05zQ&feature=channel

walka chi-chi vs chi-chi(mei) lecz w lepszej graficznie wersji niż ta poprzednia

dużo jest tych wycinek z filmu ale pokazują faine sceny i widać że film będzie ZAJEBISTY nie wiem czy te filmiki były wrzucane ale nikomu nie zaszkodzi zobaczyć ich ponownie

kefirhero

Tak były wrzucane linki osobne, oraz do stron gdzie są wszystkie filmiki...