Klimatyczny i do tego bardzo brutalny,jeden z lepszych horrorow jaki kiedykolwiek mialem przyjemnosc obejrzec.Gra aktorska wysmienita.Polecam 8/10
5/10. Niebanalne realia historyczne i sprawdzone miejsce akcji (zima, góra, las - krew tak ładnie wygląda na śniegu...). Temat też w zasadzie ujdzie, ale sam pomysł, jakoby ludzkie mięso miało właściwości lecznicze, woła o pomstę do nieba. Ciekawie zarysowane postacie bohaterów zdają się nie do końca rozwinięte. Szkoda, że pod atrakcyjną przykrywką skrywa się setne przetworzenie znanych od lat motywów i film, poza formą, absolutnie niczym widza nie zaskoczy. Takie połączenie horroru, thrillera, komedii i traktatu moralnego po prostu nie mogło się udać.
twój post to bełkot, zlepek zdań w ogóle nie mających odzwierciedlenia w rzeczywistości. Chciałeś napisać coś oryginalnego i mądrego ale tylko się ośmieszyłeś. Doskonale wiem że każdy ma swoje zdanie ale wciskanie kitu to nie najlepszy sposób na jego okazanie
No fakt mnie samego zadziwiło zjadanie innych ludzi dla pozyskania duszy.Kto wie moze jeszcze sie to praktykuje wsród indian chocby Papui noewj Gwineji ,ale pomalu dociera do nich nasza cywilizacjia a co niektozy sie martwia czy to zle czy dobrze.Ja mam swoja opinie lepiej zeby ludojadow na ziemi juz nie bylo w XXI wieku.A co do filmu 6/10.