PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228557
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

Film ten nas rozczarował tak jak żaden inny! Jak widzę opinie typu "film to arcydzieło" lub "najlepszy film ostatnich czasów" to muszę was się spytać co w filmie powinno być by było arcydziełem? Bo jak dla mnie film prócz gry aktorskiej Goslinga i kilku innych aktorów mogę uznać za najnudniejszy film tego roku który widziałem. Jest to film typu musi być fajny musi i czekasz na moment kiedy w końcu się rozkręci i nagle pojawiają się napisy i myślisz sobie nareszcie się skończył ale przez cały film nic się nie zaczęło dziać. Muszę przyznać fakt, że napisy końcowe wymiatają ( aluzja do postu pierwszego) po to oglądam film by podniecać się napisami no tragedia. Prócz jednej sceny gdzie był pościg i ucieczka w filmie nic kompletnie się nie działo. Po tytule filmu Drive spodziewam się, że główny bohater pracuję jako kierowca i będę oglądał ciekawy film akcji a nie melodramat z kiepskim scenariuszem.
Podsumowując opłacenie Goslinga kosztowało całą produkcję.
Nigdy i przenigdy nie oglądajcie tego filmu na miły wieczór ze swoją kobietą lub facetem ja zafascynowany tytułem, aktorem i oceną na filmweb tak nalegałem by go oglądnąć wieczorkiem w łóżku, że moja kobieta straciła całkowitą chęć życia tego wieczoru i zasnęła pod koniec filmu a ja przez godzinę zastanawiałem się gdzie był sens filmu.

rokef

Las Vegas Parano to czwarty najlepszy film jaki widziałem w życiu, absolutny majstersztyk pod każdym względem, genialne kino, jak tego nie widzisz to nie znasz się na kinie. Jeżeli uważasz, że każdy film powinien wydzielać serotoninę i dopaminę to szczerze współczuję ci ograniczenia umysłowego, dobre filmy ogląda się po to, by z nich coś wynieść, a takie filmy to np. Drive czy LVP.

ocenił(a) film na 4
0wner2

Weź trolu spier.dalaj z tym LV Parano takiego syfu to świat jeszcze nie widział ! Ja to oglądałem przewijając bo nie wyrabiałem z tego bełkotu co się wyświetlał. Jeśli nie chcecie sobie spaprać dnia to darujcie sobie tą "klasyke"

Damietto

Jak już mówiłem, są filmy dla ludzi mądrych, są i dla debili. Ty zaliczasz się do drugiej grupy.

ocenił(a) film na 4
0wner2

To co tam takiego było fajne "mądry" człowieku ? Film dla debili do których się zaliczasz. Idź obejrzyj sobie Toy Story frajerze ( ile ty masz lat ? i na dodatek dziecko dało 10 -siatkę he )

Damietto

Jesteś kur wa poje bany, gdzie ty widzisz Toy Story ocenione na 10? Masz downa chłopczyku.

ocenił(a) film na 4
0wner2

Bo zmieniłeś wcześniej było 10 frajer he he

Damietto

Co za kłamca, aż przykro to czytać.

ocenił(a) film na 4
0wner2

Sprawdziłem Twój profil. Ty to chyba jesteś zawodowym trollem zrobiłeś nawet sobie temat co, jak i gdzie napiłeś. Człowieku nie masz życia poza internetem. Spływaj jak woda w klozecie. Z tobą nie ma sensu rozmawiać bo nikt Ci do rozumu nie przemówi. Wydaje mi sie ,że masz downa ,ale to moje spostrzeżenie. Więc trolla się nie krami - żegnaj

ocenił(a) film na 9
Damietto

LV Parano 1, w Ciemności 1, American Beauty 5 a jakaś zamiana ciał 6. Damietto masz gust filmowy 14 letniej gimnazjalistki. I nie spinaj się tak bo okresu dostaniesz.....

ocenił(a) film na 4
zuku125

Mhm widzę że ten film oceniłeś na 9 wiec nie co dyskutować z tobą. Te filmy co oceniłem są kobiece ? To ja powiem ,że ty jesteś dziecko bo oglądasz Toys Story.

Damietto

Skończ się napinać gówniarzu.

ocenił(a) film na 4
0wner2

Widzę trollu że nie masz argumentów i kopiujesz innych. Weź dopisz mnie do Twoje listy cieciu.

Damietto

Potem cię dopisze, teraz mi się nie chce. Kolejna internetowa ciota, która ze mną przegrała, hahahhaha.

ocenił(a) film na 4
0wner2

Pokaż mi frajerze tekst który mnie rozjebał

Damietto

Każdy w moim wykonaniu. Jestem wyżej od ciebie w statusie społecznym i to automatycznie czyni mnie wygranym, nie muszę się nawet odzywać śmieciu.

ocenił(a) film na 4
0wner2

jesteś zapiździa.łym fletem sper.mołyku

ocenił(a) film na 4
rokef

sens był, szkoda tylko, że źle skategoryzowali film na "akcja" dlatego moja ocena 4. Zmęczony, wieczorem nie miałem ochoty na film, w którym nic się nie dzieje. Pasuje na jakiś obyczajowy dramat. Niestety na takie filmy musi być odpowiedni nastrój i wypoczęcie. Przez to zmarnowałem 1,5h i w sumie nienajgorszy film, który w innych okolicznościach pewnie by mi się spodobał a nie wywołał jeszcze większego doła. pozdrawiam