PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228557
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

Kilka uwag na temat "Drive":
główny bohater przez pierwsze niemal pół filmu wydaje się być niedorozwinięty, ciapowaty
i jakiś niegramotny, z początku jak i w całym filmie bardzo irytują liczne dłużyzny i
"maślaność" obrazu. Akcja ogólnie jest bez większego sensu i zamysłu a ścieżka
dźwiękowa pozostawia wiele do życzenia - przynajmniej wg mojego gustu.
Niestety nie potrafię konkretnie powiedzieć co mi się w filmie podobało i co można uznać
za jego plusy, a to dowód na to, że nie zapada on zbytnio w pamięć, czyli jest obrazem
raczej przeciętnym.

deserving

Ja za pierwszym razem gdy obejrzałem ten film wystawiłem ocene 6 i nie widziałem w nim praktycznie nic szczególnego... o taki sobie film jak te co puszcza się w TV tylko ,że krwawy. Jakiś czas temu oglądnełem go powtórnie i widzę jak bardzo się myliłem.
Film ogląda się jednym tchem jest cały czas intrygujący... podobnie jak bohater o którym nic nie wiemy- tajemniczy gość, bez imienia i ta jego pewność siebie. SUPER!
Muzyka- mistrzostwo... bardzo dobrze dopasowana, kawałek "Real Hero" pasuje idealnie do tego film.
Jedynym mankamentem jak dla mnie jest durza ilość sztucznej nienajlepiej prezentującej sie krwi(troche kiczowata ja w horrorach klasy B)... to pewnie wina marnego budżetu.

ocenił(a) film na 9
adi_dassler

właśnie pobrałem muzę!!
Jest ekstra, ale w filmie, no właśnie w filmie to prawdziwe ciacho!!!!!!