Dla mnie wręcz śmieszne :D np. scena, gdy trzej mutantów zamknięci są w celi, kolega pilnujący ich smacznie sobie zasypia jak i slodko sobie spia jego kolezanki, nie myslalc co stalo sie z ich poprzednimi przyjaciolmi ktorzy stracili np. glowe ;d kto normalny by zasnal :D a drugie juz na koniec gdy dwie dziewczyny uciekly i pelne szczescia i z bananem na tarzy odjezdzaja :D jakby sie nic nie stalo :D
też byś się cieszył jakbyś przeżył coś takiego i uciekł :D a co do tego zaśnięcia to też jest to dla mnie nienormalne. Jak można zasnąć przed trzema mutantami ?! ale film nawet spoko ;D
Ale w ogóle to trochę nie możliwe aby taki szpital został opuszczony i przejęty przez mutantów na pewno zjawili by się tam odpowiednie służby.
Dla mnie też totalna głupota, gdybym ja przeżył coś takiego to przez miesiąc bym rzygał, a ci sobie poszli spać...
Najsłabsza część - zdecydowanie!
Ze zmęczeniem i psychicznym wyczerpaniem nie wygrasz - mutanty były zamknięte, koleś poczuł się w miarę bezpieczny, to uśpiło jego czujność i zmęczenie wzięło górę. Jak dla mnie ta scena była w miarę w porządku, a przynajmniej w porównaniu do pozostałych, z "arcywybitnym" wracaniem się po pogrzebacz włącznie.
Sądzę, że gdyby ludzie w realu :D spotkali się z czymś takim to gdy te potwory były zamknięte w celi to po prostu by je spalili a nie dali przeżyć jak ta laska...