PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617062}

Droga bez powrotu 4: Krwawe początki

Wrong Turn 4: Bloody Beginnings
2011
4,7 19 tys. ocen
4,7 10 1 19099
3,2 5 krytyków
Droga bez powrotu 4: Krwawe początki
powrót do forum filmu Droga bez powrotu 4: Krwawe początki

Tak jak w temacie. Wie ktoś gdzie można ten film obejrzeć lub nabyć?

ocenił(a) film na 6
bartoszcyc8

myślę że do końca tygodnia będzie jakiś torrent

ocenił(a) film na 2
kamil_wasielewski

juz jest na nadnym z najbardziej znanych warezow w PL ; ) nie ogladalem jeszcze ...

Nightwachter

a mozesz podac link ? bo nie moge znalesc znalazlam tylko w wersji angielskiej

ocenił(a) film na 2
kamila0220

@kamila0220 spróbuje na priv podesłać

ocenił(a) film na 6
Nightwachter

http://www.forumsoft4u.org/wrong-turn-4-bloody-beginnings-2011-dvdrip-xvid-ac3-y efste-t132575.html
napisy będą pewnie niedługo

ocenił(a) film na 2
kamil_wasielewski

nop zgadza się napisów nie ma jeszcze....

Nightwachter

to najbardziej chory i porąbany film, przepraszam ale dla idiotów i chorych ludzi o.O. Z tej serii to tylko pierwsza cześć nadawała się na obejrzenie tak jak z resztą piła.

pagol

To nie musisz ich więcej oglądać. Dla Ciebie Ci którzy to oglądają są chorzy, a pomyśl nad sobą. I na temat proszę.

bartoszcyc8

Raczej nad sobą nie muszę sie zastanawiać. Na pewno musiałbym gdybym był zachwycony tą produkcją. Z całą pewnością już nigdy więcej żadnej części wrong turn jeśli mają takie być. Niektórzy próbują porównywać to do pierwszej części. A Ty oglądałeś już ten film? Proponuję wypowiadać się przynajmniej po obejrzeniu. Jeśli niepochlebne wypowiedzi nie mogą się tutaj pojawiać to proponuję w pierwszym poście napomnieć o tym....

Jeśli chodzi o pytanie to google chyba nie boli?!

pagol

Akurat mogę sobie zakładać tematy jakie chcę, byleby dotyczyły tego filmu. A swoje żale wylewać możesz gdzie indziej, bo to nikomu tutaj nie pomaga, a wręcz przeszkadza, więc jeśli to wszystko to żegnam.

ocenił(a) film na 6
bartoszcyc8

popieram przedmówce, jeżeli ktoś jest fanem to i tak obejrzy z reguły zawsze pierwsza część jest najlepsza, a potem już ciągną serię bo miała dużo fanów itd, podobnie jak SAW czy Final Destination, jak i tak napewno obejrzę :)

ocenił(a) film na 4
Nightwachter

Jest już wersja dvdrip, ale za ok. tydzień wychodzi blu-ray. Lepiej poczekać. Po filmie i tak nie spodziewam się wiele, ale gorzej od 3 części chyba być nie może. Trailer był całkiem przyjemny.

bartoszcyc8

http://www.videobb.com/watch_video.php?v=K6hMh8tgBUrS

ocenił(a) film na 2
bartoszcyc8

nie warto nawet tracic czasu i szukac

Nightwachter

no to stary już po Tobie: bartoszcyc8 zaraz przyjdzie i Cię pojedzie,bo nie wolno źle mówić o tym filmie...

ocenił(a) film na 2
pagol

a mnie to tak zabardzo akurat nie interesuje ze ktoś ma inne zdanie ma prawo mieć i ja sie z tym zgadzam ..po to jest forum by kazdy mogl napisac co o danym filmie myśli a jeśli Tobie coś nie na płetwe i szukasz tu zamieszania to powodzenia

Nightwachter

patrze,że kultura i zrozumienie istnie z onetu, mam akurat o tym filmie podobne zdanie jak Ty, bo jak dla mnie też szkoda czasu na ten film. A wcześnieszy post miał charakter ironii.

ocenił(a) film na 2
pagol

hehe nie no akurat to wiem ze FILMweb słynie z nadwyzonej krytyki i tez jestem na to uczulony ale no tego filmu nie da sie inaczej ocenić jest poprostu kiepski ...jeśli komuś sie podobał i wytrwał do końca to naprawde podziwiam ...są gorsze filmy i lepsze

Nightwachter

Za kilka dni będę mógł już obejrzeć. Wie ktoś czy będzie wydany w Polsce na DVD? Tzn. z lektorem?

ocenił(a) film na 1
bartoszcyc8

Takie filmy są nie warte wydania grosza, więc można pobrać na różnych forach warezowych jak kogoś interesuje.

Xsaav

Mam zamiar pobrać, ale z lektorem, dzięki premierze DVD :)

bartoszcyc8

znalazłem na tej stronie http://wirtualfiles.pl w wersji DVDRip oraz HD

endzin

Ja posiadam już wersję DVDRip, i jak tylko zdobędę napisy to obejrzę. A pytałem czy wie ktoś coś o premierze DVD, bo chcę też obejrzeć go z lektorem. Proszę o info.

bartoszcyc8

Znalazłem wersję BRRip, jeśli by Cię interesowała :)

Droga bez powrotu 4: Krwawe Początki / Wrong Turn 4: Bloody Beginnings [BRRip] [XviD] [ENG] (2011)

http://ekazekforum.pl/forum/viewtopic.php?p=227733#227733