PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617062}

Droga bez powrotu 4: Krwawe początki

Wrong Turn 4: Bloody Beginnings
2011
4,7 19 tys. ocen
4,7 10 1 19099
3,2 5 krytyków
Droga bez powrotu 4: Krwawe początki
powrót do forum filmu Droga bez powrotu 4: Krwawe początki

Bardzo dobry. Lepszy o niebo od poprzedniej części. Rewelacja. Trzyma napięcie jak w pierwszej części. Polecam.

ocenił(a) film na 2
frugosz

Na wstępie powiem, że reżyser zepsuł 3 i 4 częścią całą serię (przez te żałosne 2 cz. gorzej patrzy się na 2 pierwsze... , 5 pewnie będzie równie słaba), no ale na temat... Miałem nie komentować tej żałosnej części, ale czytając takie komentarze jak twój nie mogę się po prostu powstrzymać...
Człowieku pierwszej części dałeś 9 a drugiej 7, czyli dla Ciebie druga cz., była gorsza od tej ? Litości .. Wiem, że o gustach się nie dyskutuje, ale powiedź mi.. Podaj jakieś argumenty dla których ten film otrzymał od Ciebie 8... Ja mogę Ci podać przynajmniej 3 dla których ten film otrzymał ode mnie 3...
[SPOJLER][SPOJLER][SPOJLER][SPOJLER][SPOJLER][SPOJLER][SPOJLER][SPOJLER][SPOJLER ][SPOJLER][SPOJLER]
1. Co mnie denerwowało i było żałosne to sceny seksu- nie potrafią godnie przyciągnąć widza, dlatego jak w 3/4 słabych horrorach są cycki i masa scen erotycznych.. Sorry, ale to jest słabe i na mnie nie działa..
2. W każdej części (1,2,3) ginęły mutanty, ale tutaj w czwartej części mamy tatuśka i mamuśkę z 2 części WRONG TURN.. Kompletna kpina, mogli chociaż skupić się na innych maskach.. Dokładnie widać to gdy obdzierają ze skóry Daniela, w kuchni, gdzie kolejnym absurdem jest to, że mają cebule.. swoją drogą bardzo ciekawe skąd ją mieli..
3. Nie wspomnę o tym kiedy nie wykończyli mutantów film już staję się śmieszny i traci sens, kolejne sceny coraz bardziej głupie.. Końcowa scena ... `zostawiłam gdzieś pogrzebacz!` ` nie mamy czasu` ` ale to bardzo dobra broń` myślałem, że pęknę ze śmiechu.. Skoro mówię już o końcówce, to zwracam też uwagę na scenę w około 86 minucie.. Jak mutant `jeździ na tej lasce` HAHAHA..
[Koniec Spojera][Koniec Spojera][Koniec Spojera][Koniec Spojera][Koniec Spojera][Koniec Spojera]
Jest to ewidentnie najgorsza z części i NIE POLECAM. ; )