PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617062}

Droga bez powrotu 4: Krwawe początki

Wrong Turn 4: Bloody Beginnings
2011
4,7 19 tys. ocen
4,7 10 1 19099
3,2 5 krytyków
Droga bez powrotu 4: Krwawe początki
powrót do forum filmu Droga bez powrotu 4: Krwawe początki

Nie wiem czy mi się to wydaje czy może ktoś też zauważył, albo ja po prostu czegoś nie zrozumiałam, ale w tej scenie, gdy grupka tych studentów zbiera się przed wyjazdem skuterami do domu Portera (jego już tam nie ma, bo poszedł rozpalić w kominku.. chyba?) to jest 4 chlopaków (chodzi mi o tego co jechał na desce) on jest cały czas z nimi, ale jak wchodzą do tego szpitala i siedzą w salonie to już go nie ma?
Może mi ktoś to wytłumaczyć? oglądałam specjalnie dwa razy ten film, bo myślałam, że nie zauwazyłam czegoś, albo coś.. :(

bromance

Rzeczywiście, chyba zapomnieli o gościu (twórcy filmu rzecz jasna).

ocenił(a) film na 3
antig

Nieźli są ;)

ocenił(a) film na 3
bromance

JEST! tylko się zmęczył jazdą na desce i wsiadł na skuter tego co go ciągnął na lince. Zwróćcie uwagę, że najpierw na ciągnącym skuterze jedzie jeden typ w kasku, a parę scen później już dwóch gości pomyka skuterkiem.

ocenił(a) film na 4
majkelangelo

no tak, tak prawda, ale potem juz go nigdzie nie ma. zapomnieli o nim o.O

ocenił(a) film na 3
bromance

ten co jechał na desce, to ten który ginie od szpikulca w mózg

majkelangelo

Nie męcz się, nie warto...

bromance

No nie mogę....
Ta chata to nie była chata Portera, gościa nawet nie oglądasz żywego w tym pożal się Boże filmie, tak więc zostaje 3 typów którzy jadą na skuterach...
Myślałem że już bardziej tępego filmu nie da się zrobić, ale widzę że dla niektórych to nadal problem. Nie polecam siadać do czegoś ambitniejszego.

ocenił(a) film na 3
toporminator

Podniosłeś mnie na duchu :)