PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617062}

Droga bez powrotu 4: Krwawe początki

Wrong Turn 4: Bloody Beginnings
2011
4,7 19 tys. ocen
4,7 10 1 19099
3,2 5 krytyków
Droga bez powrotu 4: Krwawe początki
powrót do forum filmu Droga bez powrotu 4: Krwawe początki

jak w temacie, skoro w czwórce było 3 braci to jakim cudem w jedynce była cała rodzinka? Akcja 1 i 4 części rozgrywała się w 2003 roku. Może ktoś to wyjaśnić?

ocenił(a) film na 7
anczess

W jedynce nie było wspomniane, że to rodzina (w sensie rodzice i dziecko). A co do roku 2003, to początek 4 części dzieje się jeszcze gdy bracia są jeszcze dziećmi/nastolatkami (pewnie lata '90), a dopiero gdy są dorośli akcja przechodzi w rok 2003 i można podejrzewać, że po zimie w trakcie lata w tym samym lesie osiedlili jakąś chatę, którą znamy z 1 części.

Hector_

"W jedynce nie było wspomniane, że to rodzina (w sensie rodzice i dziecko)."

widocznie skojarzyłam 2 część z pierwszą i to przez to wydawało mi się, że w 1 też była mowa o całej rodzinie :)

"A co do roku 2003, to początek 4 części dzieje się jeszcze gdy bracia są jeszcze dziećmi/nastolatkami (pewnie lata '90), a dopiero gdy są dorośli akcja przechodzi w rok 2003"

to akurat wiedziałam :) i to były lata 70 a dokładniej rok 1972 :) dlatego myślałam, że po 19 latach będzie mowa o założeniu przez nich rodziny :)

"i można podejrzewać, że po zimie w trakcie lata w tym samym lesie osiedlili jakąś chatę, którą znamy z 1 części."

i to jest trafne podejrzenie oczywiście według mnie :) :)

dzięki za rozwianie wątpliwości :)

chyba czas na odświeżenie fabuły :D:D