Coś czuję, że zapowiada się 6 część :)
Ten "horror" rozśmiesza mnie bardziej niż nie jedna komedia ;)
w dodatku moim zdanie charakteryzacja zmutowanych wypadła jak na "żula spod sklepu"
też mnie to śmieszy, od trzeciej części nic tylko uśmiech na twarzy i żal dla reżysera
Charakteryzacja chyba najgorsza z dotychczasowych ;) Hmmm, ciekawe co ich skłania do produkowania kolejnych części ? Ale chociaż jest się z czego pośmiać ;)
Haha dobre.. Ale to niestety racja. Pierwsza część było w porządku ale to, to już jest JAKAŚ pomyłka
Ja o 5 dowiedziałam się przez przypadek i od razu musiałam obejrzeć, byłam ciekawa co tym razem wymyślili :D
To u mnie przypadku nie było, odkąd od drugiej części kolejne wychodzą w miarę regularnie, śledziłem na bieżąco premierę piątki.
Na szóstkę oczywiście też czekam i chciałbym żeby powstała, obejrzę z sentymentu do jedynki, poprostu.
horrory zazwyczaj mnie bardziej smieszą niz komedie ;d w komediach są wszyscy puści ,zabawni tylko po to ,bo dostali taka role i maja być pseudo-fajni ,a w horrorach np. droga bez powrotu ,czy piła .. no po prostu nic ,tylko wziąść nocnik i sikać na filmie ze śmiechu :D
''z jakimi przystajesz ,takim sie stajesz'' mam to po znajomych ;d a wbrew pozorom nie widac po mnie ,że wgl ogladam horrory ;-)
O mnie też raczej by nikt się nie spodziewał ;) Ale muszę przyznać, że czasami też się boję na horrorach!
Nie wim czemu porównujesz pile do tej serii. Dla mnie jest to horror psychologiczny. Naprawdę cała seria od pierwszej części do ostateniej trzyma sie spójności. Nie ma nic wspólnego z to bezwartościowa jatka. Nie będe sie rozpisywał po co główny bohater tworzył te gry itd.. Weź może obejrzyj jeszcze raz wszystko części Piły. Może doszukasz sie większej posty niż tylko rozczłonkowanie ciała na części
Pierwsza część trzymała w napięciu , druga mniej :D W trzeciej już było śmiesznie xd .
Nie wiem jak można śmiać się z takiego horroru, ja nie widziałem, np.w 5 części nic śmiesznego, chciałbyś bądź chciałabyś
żeby Ciebie związano i torturowano wiedząc ze za chwile Ci cos odetną?!