PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=653757}

Droga bez powrotu 5: Krwawe granice

Wrong Turn 5: Bloodlines
2012
4,2 14 tys. ocen
4,2 10 1 14309
3,5 4 krytyków
Droga bez powrotu 5: Krwawe granice
powrót do forum filmu Droga bez powrotu 5: Krwawe granice

Coś czuję, że zapowiada się 6 część :)
Ten "horror" rozśmiesza mnie bardziej niż nie jedna komedia ;)

ocenił(a) film na 2
anapaszkiewicz

w dodatku moim zdanie charakteryzacja zmutowanych wypadła jak na "żula spod sklepu"
też mnie to śmieszy, od trzeciej części nic tylko uśmiech na twarzy i żal dla reżysera

ocenił(a) film na 2
Krzysiek6047

Charakteryzacja chyba najgorsza z dotychczasowych ;) Hmmm, ciekawe co ich skłania do produkowania kolejnych części ? Ale chociaż jest się z czego pośmiać ;)

Krzysiek6047

Haha dobre.. Ale to niestety racja. Pierwsza część było w porządku ale to, to już jest JAKAŚ pomyłka

ocenił(a) film na 5
anapaszkiewicz

Niby seria zniszczona a i tak kazdy ogladaj 5 czesci :)

ocenił(a) film na 2
Klasyczny

Ciekawość "co zrobili tym razem" zawsze jest silniejsza, i się ogląda

ocenił(a) film na 2
Krzysiek6047

Ja o 5 dowiedziałam się przez przypadek i od razu musiałam obejrzeć, byłam ciekawa co tym razem wymyślili :D

ocenił(a) film na 2
anapaszkiewicz

To u mnie przypadku nie było, odkąd od drugiej części kolejne wychodzą w miarę regularnie, śledziłem na bieżąco premierę piątki.
Na szóstkę oczywiście też czekam i chciałbym żeby powstała, obejrzę z sentymentu do jedynki, poprostu.

ocenił(a) film na 10
anapaszkiewicz

horrory zazwyczaj mnie bardziej smieszą niz komedie ;d w komediach są wszyscy puści ,zabawni tylko po to ,bo dostali taka role i maja być pseudo-fajni ,a w horrorach np. droga bez powrotu ,czy piła .. no po prostu nic ,tylko wziąść nocnik i sikać na filmie ze śmiechu :D

Kol_Kirshner

o-em-gie

ocenił(a) film na 10
Heller1304

''z jakimi przystajesz ,takim sie stajesz'' mam to po znajomych ;d a wbrew pozorom nie widac po mnie ,że wgl ogladam horrory ;-)

ocenił(a) film na 2
Kol_Kirshner

O mnie też raczej by nikt się nie spodziewał ;) Ale muszę przyznać, że czasami też się boję na horrorach!

Heller1304

Dziecko Neo.

Mowiacy_do_reki

dziecko one direction

Heller1304

Haha, sam to udowadniasz.

Mowiacy_do_reki

haha sam to udowadniasz.

Heller1304

Kopia...

ocenił(a) film na 5
Kol_Kirshner

A myślałam,że tylko mnie bawią horrory :D

Kol_Kirshner

Nie wim czemu porównujesz pile do tej serii. Dla mnie jest to horror psychologiczny. Naprawdę cała seria od pierwszej części do ostateniej trzyma sie spójności. Nie ma nic wspólnego z to bezwartościowa jatka. Nie będe sie rozpisywał po co główny bohater tworzył te gry itd.. Weź może obejrzyj jeszcze raz wszystko części Piły. Może doszukasz sie większej posty niż tylko rozczłonkowanie ciała na części

ocenił(a) film na 3
anapaszkiewicz

Są jakieś informacje co do 6 części? Coś wiadomo?

anulka88

pażdziernik bądz listopad tyle wiadomo :)

ocenił(a) film na 3
sokol289

I cisza...

ocenił(a) film na 4
anapaszkiewicz

Pierwsza część trzymała w napięciu , druga mniej :D W trzeciej już było śmiesznie xd .

anapaszkiewicz

Nie wiem jak można śmiać się z takiego horroru, ja nie widziałem, np.w 5 części nic śmiesznego, chciałbyś bądź chciałabyś
żeby Ciebie związano i torturowano wiedząc ze za chwile Ci cos odetną?!

jacek87_filmweb

jesli chodzi o ogolną ocenę tego horroru (wszystkie części) to daję 8/10.