Owszem, mam Dumę na DVD ściągniętą z netu. świetna jakość i napisy... ale to nie to samo. I oczywiście liczę na dodatki. Więc jeśli ktoś wie, kiedy jest premiera na DVD proszę o napisanie, żebym mogła zacząć liczyć dni ;P Czekam z niecierpliwością :))
P.S. Kod da Vinci na DVD wyjdzie już w paźdierniku. To około pół roku po premierze kinowej. Tak licząc Duma powinna wyjść gdzieś w lipcu...
W lipcu?? Ależ skąd! Przygotuj się na dobrą wiadomośc: "Dumę..." będzie można kupic już 11 maja :))))) Przynajmniej tak wszędzie podają. Możesz więc wyobrazic sobie moje zaskoczenie kiedy dziś w Empiku natknęłam się na DVD z "Dumą..."! Oczywiście od razu kupiłam :D Tobie również życzę udanych zakupów ;P Pozdrawiam :)
Hehe, ale to jest śmieszne :P niby premiera jest 11 maja, a ja tez już w Empiku widziałam :P
Extra!!! Też zaraz lecę kupować... Fajne dodatki? A jest ta sławna scena z pocałunkiem, której nie miałam okazji obejrzeć?
Dodatki są fajne, chociaż częśc z nich można było już wcześniej obejrzec w internecie - wypowiedzi reżysera i aktorów. Ale i tak są super :)) A scena z pocałunkiem?? Oczywiście, ze jest!!!! :)))))))) Pozdrawiam ;D