Film jest dobrze zrobiony, Kondrat nawet też był ok. Teksty, hmm... Scenariusz dobry, obsada dobra. Ogólnie film ukazuje niestety smutną polską rzeczywistość, ale jednak pośmiać się można, choćby w czasie lotu pewnego jamnika na kółkach... Co prawda dać 1/10 to przesada, ale jednak każdy ma swoje zdanie. Co prawda osoba dająca najniższą ocenę tak naprawdę chyba nie widziała tego filmu... Ja z zasady najpierw wolę obejrzeć coś, a następnie pochwalić lub krytkować. Robię od lat, tak robię;)
Konrad nie był ok, on nawet nie był bardzo dobry, on był genialny, to jego najlepsza rola w całej jego bogatej kinematografii. Scenariusz był również genialny, jeden z najlepszych polskich filmów, a na pewno najlepszy patrząc na współczesne filmy.
"Konrad" luzzz każdemu się może zdarzyć....
Według mnie Kondrat był bardzo dobry, tak jak i film, ponieważ ja utożsamiam się w 90% z głównym bohaterem.
podchodZIłAM DO OBEJRZENIA TEGO FILMU Z KILKA RAZY. Dop jak zobaczyłam go w całości, zdałam sobie sprawe z tego, że również PRAWIE w zupelności z głownym bohaterem moge sie utożsamić.
samo życie i tyle. pzdr