PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31413}
7,8 633 tys. ocen
7,8 10 1 633142
8,3 75 krytyków
Dzień świra
powrót do forum filmu Dzień świra

Film jest dobrze zrobiony, Kondrat nawet też był ok. Teksty, hmm... Scenariusz dobry, obsada dobra. Ogólnie film ukazuje niestety smutną polską rzeczywistość, ale jednak pośmiać się można, choćby w czasie lotu pewnego jamnika na kółkach... Co prawda dać 1/10 to przesada, ale jednak każdy ma swoje zdanie. Co prawda osoba dająca najniższą ocenę tak naprawdę chyba nie widziała tego filmu... Ja z zasady najpierw wolę obejrzeć coś, a następnie pochwalić lub krytkować. Robię od lat, tak robię;)

użytkownik usunięty
hawkeye_tcz

Konrad nie był ok, on nawet nie był bardzo dobry, on był genialny, to jego najlepsza rola w całej jego bogatej kinematografii. Scenariusz był również genialny, jeden z najlepszych polskich filmów, a na pewno najlepszy patrząc na współczesne filmy.

"Konrad" luzzz każdemu się może zdarzyć....

Według mnie Kondrat był bardzo dobry, tak jak i film, ponieważ ja utożsamiam się w 90% z głównym bohaterem.

ocenił(a) film na 8
Ponik_Kolny

podchodZIłAM DO OBEJRZENIA TEGO FILMU Z KILKA RAZY. Dop jak zobaczyłam go w całości, zdałam sobie sprawe z tego, że również PRAWIE w zupelności z głownym bohaterem moge sie utożsamić.

samo życie i tyle. pzdr

użytkownik usunięty
exgirlfriendEvey

Myślę, że nie tylko Ty i Ponik Kolny, ale dużo większa część społeczeństwa (ja oczywiście też).