Od lat dla mnie najlepszy film polski
Klasyka
Po prostu genialny... Moje ukochany tragikomiczny obraz Polaka, człowieka, każdego kąta naszej polskiej rzeczywistości. Mimo, że jest smutny, kocham Go, przeżywam go wciąż na nowo, prześwietla moje kompleksy i całe moje życie wewnętrzne. a propos: Życie wewnętrzne polecam!!!!!!!!!!!
Poleciłeś...obejrzałam..i zgadzam się.Długo byłam pod jego wrażeniem ...i chyba dawno tak nie zastanawiałam nad soba jak po tym filmie.Tak przedstawić człowieka, rozebrać go na części , pobawic sie jego wewnętrznym zyciem na granicy tragikomedii to jest sztuka...Konrad sprostał roli...ale to moje zdanie...kto nie chce niech nie wierzy.
Ciesze się że to poniekąd dzięki mojej recenzji obejrzałaś. Naprawdę się cieszę:> Polecam się na przyszłość
yyy, chyba Kondrat, a co do zalożyciela tematu, piszesz jakby ten film miał lat conajmniej 30, jakby nie patrzeć to świerzy film, póki co najlepszy obraz tej dekady, no ale pisacv że :"od lat..." to bedzie można za 20 lat
tak czy owak, moim zdaniem najlepszy polski film
spoko rozumię, ale gdy mówi sie "od lat..."to mrzmi to troche inaczej niż powiedziłoby sie od 5 lat. nieprawdaż.ni
jaki tekst wam się podobał mi się podobał
"musisz przyznać, że jak tatuś zrobi dziubek to nie ma chuja we wsi" heh